Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA REVISTA PRESEI APICOLE - LUMEA APICOLA , ROMANIA APICOLA

Comentarii si recenzii pe marginea articolelor aparute in revistele de apicultura din Romania si din lume
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Revista Presei

Mesajde peterneamt » 28 Mar 2019, 10:03Hei ! Păi ce facem aici ? Ne tăiem creaca de sub picioare, sau ne dăm în cap apicultor contra apicultor ? Ne dăm amenzi nouă ? Nu apicultorii sunt de vină că statul Român nu are ferme de elită pentru albine, patronate (conduse ) și plătite de statul Român .... cum au alte specii.....ci doar ferme ale unor particulari (ACA și ai lor ) care vor monopol că doar ei știu și pot să vândă....
Nu apicultorii sunt de vină că există mafia exportatorilor de miere ( asociație a așa zișilor procesatori ( a procesa = a prelucra = a modifica , ori mierea nu se modifică.....) ) care oferă prețuri de rahat având monopolul.... !
Nu apicultorii sunt de vină că poliția de frontieră și dsv-urile nu au treabă cu animalele ce intră sau tranzitează România ( nu au carantine, nu au laboratoare de analize, nu au personal competent, au doar șpăgari.....)
Nu apicultorii sunt de vină că mierea din România conține pesticide (cum ar fi neonicotinoidele dar și...) și este refuzată la export sau i se oferă un preț de rahat !
Nu apicultorii sunt de vină că se importă miere fără acte din republica Moldova și Ucraina și se vinde la export ca miere Românească !
Nu apicultorii sunt de vină că Germania a refuzat loturi de miere Românească ce conținea antibiotice dar și polen de eucalipt !
Nu apicultorii sunt vinovați că le sunt otrăvite sistematic albinele cu pesticide !
Nu apicultorii sunt vinovați că se folosește glifosatul și-n canalele de irigații ......
Nu apicultorii sunt vinovați că se taie pădurile, inclusiv rezervațiile naționale !
Nu apicultorii sunt de vină că nu avem laboraroare acreditate internațional care să fie capabile să facă analize recunoscute de instanțe......la :
boli și paraziți ai albinelor ; falsificarea produselor apicole ; intoxicații cu pesticide ; intoxicații cu metale grele ; etc.
Nu apicoltorii sunt de vină că aproape toată mierea din supermarket-uri e falsificată.....ca și alte produse alimentare dar fără a fi alimente...!
Nu Apicultorul Român trebuie să rezolve situația de rahat în care a ajuns Țara și Apicultura , ci politicienii și ministerele pe care le conduc ! :evil: :evil: :evil:
Avatar utilizator
peterneamt
 
Mesaje: 4391
Membru din: 28 Noi 2011, 18:19

Re: Revista Presei

LINK-URI SPONSORIZATE

SPONSOR
 

Re: Revista Presei

Mesajde Neafiliatul » 06 Mai 2019, 07:02

Neafiliatul
 
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Dec 2013, 12:01Re: Revista Presei

Mesajde Neafiliatul » 24 Mai 2019, 02:32

Albina piere și oaia se piaptănă,sau cum să distragi atenția de la adevăratele probleme ale apiculturii românești,dându-te mare că mai faci și tu ceva..
https://www.stiriagricole.ro/madr-gazduieste-un-eveniment-dedicat-apiculturii-europene-56735.html
Neafiliatul
 
Mesaje: 1294
Membru din: 15 Dec 2013, 12:01


Anterior

Înapoi la REVISTA PRESEI APICOLE - LUMEA APICOLA , ROMANIA APICOLACine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori