Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL

Mesajde modigliani » 29 Noi 2011, 08:34

Neata baieti ! Pe unde umblati ??? Ia sa fluier eu dupa voi :

modigliani

Mesajde modigliani » 29 Noi 2011, 08:38

Sper ca astazi sa nu ma lasati .......

modigliani

Mesajde modigliani » 29 Noi 2011, 08:40

Ca mai dau p-aici unu'-altu' si vazand atata liniste ..... intreaba :

modigliani

Mesajde modigliani » 29 Noi 2011, 08:50

Ce-ar fi sa renasteti spiritul ce va face sa participati cu ..... muzichie :

modigliani

Mesajde nicus » 29 Noi 2011, 13:12

Modi, sunt in tren (cel al gandirii lui 2012)

A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde nicus » 29 Noi 2011, 13:15

Deci sfarsitul nu i aici, abia acum se vede floarea salcamului de 2013..

nicus

Mesajde nicus » 29 Noi 2011, 13:27

Dahh..Recunosc.. ma gandesc tot timpul la acea zi de mai..

nicus

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 29 Noi 2011, 22:20

FUCK THE SYSTEM !

V R S ... EDIȚIE PROTESTATARĂ

DEDICATĂ TUTUROR CELOR CARE SUNT ÎNGLODAȚI ÎN DATORII

În atenția părinților: Emisiunea conține Heavy Metal Extrem

TRIBUT

Mă-mpovărează viața, mă înrobește gându-mi,
Vândutu-mi-am odihna pentru un vis de jaf;
Străbat cu disperare un drum pe care stârvu-mi
Degajă-ncet duhoarea ce se imprimă-n praf.

Tribut e tot ce acuma ating, visez, respir.
Îmi dau târcoale corbii, să-mi risipească seva;
Mă vor stihii ce-n vaduri duc viață de vampir,
Sunt destrămat de colții coioților din Teba.

Îmi voi expune leșul, pe catafalc, în piață,
Să poată creditorii de mine să se atingă,
Să-mi răzuiască fierea și pielea de pe oasă,
Un abajur de lampă , să-și facă atunci din limbă.

Din scalpu-mi pleșuvit , să iși croiască o geantă,
Să pună-n ea sudoarea-mi și ce o mai fi rămas,
Și să li se prelingă grăsimea mea pe barbă,
Tributul astfel , poate, îl voi plăti-n avans...

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 29 Noi 2011, 22:22

Pe vremea când SCLAVIA era un fenomen vizibil în societate, sclavul avea asigurat din partea stăpânului : HRANĂ, ÎMBRĂCĂMINTE și ADĂPOST.

Astăzi, miliarde de oameni își 'dau sufletul' muncind ca sclavii și se afundă tot mai mult în datorii doar pt a și le plăti singuri...

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 29 Noi 2011, 22:24

... plătindu-și tributul unei ELITE forjate de-a lungul mileniilor în flăcările iadului...Fără ca măcar să fie conștienți că sângele și vlaga le sunt supte de 'vampiri' ce-și ling balele roșii, veșnic însetați de putere...

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 29 Noi 2011, 22:26

Încă de pe vremea când Nimrod își omora cu cruzime oponenții , s-au pus bazele 'Elitei' și a sistemului de organizare socială așa cum îl știm și astăzi. Nimrod, la aproximativ 100 de ani după potop, a fost primul individ care s-a proclamat singur rege peste semenii săi, instaurând prin crimă și teroare prima formă de stat, prima noțiune de politică și prima armată din istoria umanității...

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 29 Noi 2011, 22:29

El a mai făcut un pas îndrăzneț. A unit religia babiloniană cu Statul. Acum puterea politică (incuzând-o pe cea militară), stătea la aceiași masă cu religia și cu cei bogați (puterea economică). Astfel, ELITA a fost deja conturată încă din leagănul civilizației și a împărțit societatea umană în două categorii. Atât. Ei și Noi.

Ei, cei care dețin toate resursele și toate mijloacele. Noi, cei care suntem exploatați, permițându-ni-se doar cât să supraviețuim...

Ansamblului de religii majore i-a revenit rolul de a justifica în numele divinității crimele comise împotriva umanității și toate formele de abuzuri imaginabile, pe care politica și interesele economice le comiteau asupra maselor...Religia a realizat acest lucru pretextând că este purtătoarea de cuvânt a divinității, punând astfel în seama lui Dumnezeu consecințe care nu au nici o legătură cu el...

Conform relatării Bibliei, oamenii s-au despărțit de la incidentul Turnului Babel, răspândindu-se apoi pe întreaga planetă. Astfel, indiferent unde au ajuns și indiferent ce formă de organizare socială au adoptat, au continuat să păstreze alianța dintre Politică, Religie și puterea Economică, după tiparul stabilit încă din Babilon...

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 29 Noi 2011, 22:31

Elita a dezvoltat de-a lungul veacurilor dogme ale superiorității de rasă, a celor cu sânge albastru, sub pretextul că au fost selecționați de Dumnezeu și că ordinea existentă (în care ei sunt clasa conducătoare) a fost consființită prin mandat divin...Aceste dogme au generat filozofii care au condus în cele din urmă la experimente pe subiecți umani (vezi EUGENIA ca 'știință')...

Astăzi trăim într-o lume modernă, care ascunde o sclavie modernă. Subtilă, perfidă, invizibilă...omniprezentă...

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 29 Noi 2011, 22:33

O lume în care fascismul marilor corporații are toate șansele să devină mai agresiv decât pe vremea lui Hitler...O lume în care guvernele au devenit simple marionete ale Multinaționalelor... Holding-uri la scară planetară, comandă și finanțează din umbră așa zise revoluții, lovituri de stat, războaie civile...lideri de opinie...Îngenunchează continente...economii...etc, etc...Pt a-și asigura controlul și a avea profitul garantat...

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 29 Noi 2011, 22:35

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 29 Noi 2011, 22:36

Nimic nu e nou sub soare...spunea Solomon, înțeleptul din antichitate. Și este adevărat. În sensul că liniile directoare și tiparul lumii au fost croite de mult. Nou este faptul că astăzi și Noi, masele, avem acces la o informație la care în trecut a avut acces numai Elita...

LUPU' ALBINELOR

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE