paul scrie:Si ca sa inchei ... ce junii mei a produs Brasovul inafara de tractoare si rulmenti ???
Suficient,astfel incat sa fie cel putin pe acelasi plan cu alte orase din tara asta, si din Europa.
paul scrie:Si ca sa inchei ... ce junii mei a produs Brasovul inafara de tractoare si rulmenti ???
cristian bh scrie:Suficient,astfel incat sa fie cel putin pe acelasi plan cu alte orase din tara asta, si din Europa.
Cristian IONITA scrie:care exemplu personal? acela de a te inhaita cu leprele ca sa te capatuiesti?
paul scrie: Cu asemenea comparatii "bordeiul de chirpici de la Falticeni" ( se scrie cu majuscula) si "burlanele de la Vaslui" demonstrezi doar faptul ca esti un parvenit cu pretentii de miez ('telectual)......Târgul Fălticeni
nae scrie:Chiar ma racaie .
EBA a ajuns europarlamentar cu votul cui ?
feederman scrie:paul scrie: Cu asemenea comparatii "bordeiul de chirpici de la Falticeni" ( se scrie cu majuscula) si "burlanele de la Vaslui" demonstrezi doar faptul ca esti un parvenit cu pretentii de miez ('telectual)......Târgul Fălticeni
Mea culpa. Chiar nu am stiut ca se scrie cu majuscula. Voi scrie de 100 de ori : targul Fal-ti-ceni, targul fal-ti... Uite, iar am facut-o. Neatentia, bat-o vina. Referitor la Brasov , te pot informa, ca este un targ frumusel, curatel, condus de un moldovean istetel, Scripcaru, care alaturi de alti 100 000 de moldoveni naturalizati in targ, vor vota Iohanis. Voi vreti sa ne faceti soarta !? Cu minciuni si calomnii!?
feederman scrie:Cristian IONITA scrie:care exemplu personal? acela de a te inhaita cu leprele ca sa te capatuiesti?
Pai... nepoate, ce sa se mai capatuiasca, ca doar aflai de la voi astia r. verzi, cu trei minute in urma, ca ar fi putred de bogat, 6x6 case, copii vanduti si altii in stoc pentru vanzare, palatul Bruckenthal retrocedat si revandut lui Laszlo Tokesz, o strada particulara rapita de la rudele sarace ale imparatului international,jurist si drept credincios al sutilor din buzunare si alte asemenea grozavii. Fii o ţira consecvent ca ne derutezi. Hotaraste-te. Ori este bogat de crapa , ori pe cale sa se imbogateasca la Cotroceni. Spre deosebire de ponta , care este un altruist. Se gandeste la cele 7 case ale sale si la socru-su, ca va trebui sa-i trimita saptamanal pachet la Jilava de jos ....
Cristian IONITA scrie:leopreda scrie:Vreti puritate din prima. Nu se poate. Schimbarea se face din interior.
Eu vreau "puritate" si PUNCT .... nici din prima ... nici din a suta .... dar sunt constient de faptul ca vreau cam mult .... de la un popor desbinat si aplecat spre pomanageala
paul scrie:feederman scrie: O victorie a lui Ponta (foarte previzibila), ar echivala cu triumful bordeiului de chirpici de la falticeni, in fata casei sfatului din Brasov.
Feedere, Feedere, chiar pareai un tip ... spalatel ! Cu asemenea comparatii "bordeiul de chirpici de la Falticeni" ( se scrie cu majuscula) si "burlanele de la Vaslui" demonstrezi doar faptul ca esti un parvenit cu pretentii de miez ('telectual).
Pentru minima ta cunostinta:
...................................
ioanpuiu scrie:Sunteţi destui care cereţi mai mult decît oferiţi. E uşor să faci asta din căldura şi confortul casei.
E şi mult mai simplu.
paul scrie: Si ca sa inchei ... ce junii mei a produs Brasovul inafara de tractoare si rulmenti ???
Deh ... CHIRPICUL !!!
ioanpuiu scrie:Cristian IONITA scrie:leopreda scrie:Vreti puritate din prima. Nu se poate. Schimbarea se face din interior.
Eu vreau "puritate" si PUNCT .... nici din prima ... nici din a suta .... dar sunt constient de faptul ca vreau cam mult .... de la un popor desbinat si aplecat spre pomanageala
Da, ceri prea mult şi nu eşti singurul.
Sunteţi destui care cereţi mai mult decît oferiţi. E uşor să faci asta din căldura şi confortul casei.
E şi mult mai simplu.
leopreda scrie:Va respect opinia dar nu pot fi de acord. Iohannis este primar de cursa lunga, nu are mentalitate de marioneta.
In schimb, Ponta e o marioneta. E incredibil cati indivizi dubiosi i-au dat girul, in timp.
alt stupar scrie:paul scrie: Si ca sa inchei ... ce junii mei a produs Brasovul inafara de tractoare si rulmenti ???
Deh ... CHIRPICUL !!!
simplu... plus-valoare !
Si din plus-valoarea aia produsa de Brasov de pilda, mananca juma din Faltiseni pe Legea Venitului Minim Garantat.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori