E trist totusi ca alegem cu sentimentul ala de patriotism care ne lipseste cu desavarsire.
Senatul si Camera Deputatilor, Presedintele - toti au redus salariile si pensiile, nu Basescu singur.
Closcutz scrie: Concluzia, votez Ponta(desi a mintit ca elimina taxa auto si restituie banii celor fraieriti si a facut mult tamtam impotriva exploatarii gazelor de sist, ca mai apoi sa le bage pumnul in gura oamenilor sarmani de la Pungesti).
TDI scrie:E trist totusi ca alegem cu sentimentul ala de patriotism care ne lipseste cu desavarsire.
Senatul si Camera Deputatilor, Presedintele - toti au redus salariile si pensiile, nu Basescu singur.
cristian bh scrie:N-am nici un dubiu aici,doar ai binecuvantarea partidului(pardon,intaiului partid)pastorit de taica daniel,ale carui fire din barbie isi trag radacinile de prin mai toate structurile serviciilor noastre trecute si apdatate.
Closcutz scrie:cristian bh scrie:N-am nici un dubiu aici,doar ai binecuvantarea partidului(pardon,intaiului partid)pastorit de taica daniel,ale carui fire din barbie isi trag radacinile de prin mai toate structurile serviciilor noastre trecute si apdatate.
Te-ai ostenit sa citesti ce am scris mai sus? Nu imi da nimeni ordin cu cine sa votez (de altfel votul e secret)...Cred ca am dreptul ca si cetatean platitor de taxe, sa mi se acreasca de Base, Pdl, Udrea, Blaga, Videanu, Berceanu, Funeriu, Eba, ,,printul Paul"... Gigi Chiru...etc
Cristian IONITA scrie:tataie ... manaci ce nu trebuie ....
cristian bh scrie:Bag sama ca tare ti-e frica sa nu epuizeze astia (guvernul)resursele statului cu cheltuielile neprevazute,ca sa le asigure o bunastare astora,ce si-au schimbat domiciliul in ultima vreme la pensionurile de stat,si costumele de firma cu cele zebrate.
Closcutz scrie:Tara asta nu-si mai revine decat daca prin inertie va trebui sa ne aliniem, ba Nato, ba UE...Cand Tariceanu mi-a dat salariu de 1000 de lei ( ca tanar absolvent) reuseam sa pun si ceva deoparte, cand Base mi-a facut leafa de 750 de lei ma intrebam de ce ma mai duc la serviciu... Base fratilor a zis ca n-avem nevoie de autostrazi( ia cautati-i accesele de sinceritate bolnava), si pe soselele patriei se moare la greu! Nu ma intereseaza daca Ponta aduce investitori chinezi (occidentalii precum Bechtel, Chevron, Exxon, Omv ati vazut ca lucreaza mai ruseste decat rusii)...dar sa faca drumuri, sa refaca sistemele de irigatii de pe vremea lu' Ceausescu, sa se si construiasca ceva, nu numai sa se prefaca ca se fac baze sportive in sate pline de batrani, parcuri pe izlazuri, borduriade prin marile orase, partii de schi doar pentru ,,nomenclaturistii' momentului... Oricum e trist.
TDI scrie:S-a facut pentru ca teoretic sa nu se poata fura votul, sau sa fie mai greu. Ar trebui un sistem informatizat, in care fiecare sa-si poate verifica prezenta sau absenta.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori