Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Shrek » 23 Sep 2017, 11:44

Daca nu au fost probleme cu asumare vinovăției, de ce nu ați folosit procedura înțelegerii amiabile? Scăpați de senzatia neplăcută pe care o da intalnirea cu un garcica total nepregătiți pentru meseria asta ( vezi rezultatul incadrarilor directe)! Cand va spuneam ca va fi haos in " miliție ", nu m-ati crezut!
Shrek

Mesajde Shrek » 23 Sep 2017, 18:33

Nu varsta înaintată ori sexul conducătorului auto este de natura sa ne creeze disconfort in trafic. De cele mai multe ori, încercarea lu' garcica de a ne convinge ca albul este de fapt negru, as adauga ca urmare a unui " interes direct" , in cazul unui accident rutier. Cu ceva timp in urma, soția a fost implicată intr-un accident rutier usor, fiind lovită in spate de un " bastinas" ( ne aflam " la tara"). Soferul si mai apoi garcica sosit la fata locului, o tot amenințau ca va ramane fara permis, ca va primi cin'spe' meleoane amenda, ca va ramane fara talon si toate necazurile din lume se vor abate asupra ei, ca la un moment dat, cand m-a sunat, chiar credea ca este vinovată. I-am spus sa meargă la sediu si sa tragă de timp, dar la intrare sa spuna ca vrea sa isi suna avocatul, ca in mod sigur ii vor spune ca nu are voie. Asa s-a si intamplat. Cand am ajuns la sediu, au incercat sa ma impiedice sa discut cu soția, dar s-au inmuiat cand le-am spus ca sunt proprietarul masinii si ca, este nevoie de acordul meu scris pentru folosirea asigurării. In timp ce le explicăm ca la lovitură din spate, singurul vinovat rămâne cel din spate, argumentand cu textul de lege, m-a izbit un damf usor de alcool, eu nefiind fumator. Si imediat am cerut prezența unui echipaj de la rutieră cu echiltestul, amenințând ca in caz contrar sun la presa. Bănuiala s-a confirmat in sensul ca " bastinosu'" era un pic ciupit, iar garcica a inceput sa faca fete-fete, neluand masura testării ambilor conducători auto, la intrarea in sediu.De atunci, garcica se intoarce cu dosu' cand îmi vede masina, iar bastinosu' ma salută murmurînd mărunt din buze.
Shrek

Mesajde teinegru64 » 28 Sep 2017, 18:14

http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Cristian IONITA » 29 Sep 2017, 10:00

Dumitru Coarnă, președinte al SNPPC, susține că oamenii legii sunt afectați atunci când sunt filmați, că se fac presiuni emoționale asupra lor, în momentul în care se întâmplă asta.

Ce simpatic este dl Coarna acesta .... presiuni emotionale .... super mega pretentios pentru oameni care aleg de buna voie sa fie spagari.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde jonny_it » 29 Sep 2017, 14:31

Cristian IONITA scrie:Dumitru Coarnă, președinte al SNPPC, susține că oamenii legii sunt afectați atunci când sunt filmați, că se fac presiuni emoționale asupra lor, în momentul în care se întâmplă asta.

Ce simpatic este dl Coarna acesta .... presiuni emotionale .... super mega pretentios pentru oameni care aleg de buna voie sa fie spagari.

Daca sunt filmati se vad abuzurile la TV si pe net, iti dai seama ca "strica imaginea politiei" :lol:
jonny_it

Mesajde Donbazil » 02 Oct 2017, 10:37

Salut!
Acestia ne reprezinta!

#Polițiștii zilei sunt azi colegii mei, agent șef principal de poliție Lepădatu Mădălin și agent șef principal de poliție Bugheanu Marian, ambii din cadrul Poliției Mun. Câmpulung. Ieri, 01.10.2017, micuțul Darius, în vârstă de 3 ani, (foto dreapta) a dispărut de lângă tatăl său, în timp ce aceștia se aflau într-o livadă din comuna Boteni, județul Argeș. Deși căutările nu au fost deloc ușoare, având în vedere zona geografică și condițiile meteo, în numai câteva ore, colegii mei au reușit să-l găsească pe micuț, care ar fi fost o victimă sigură. Copilul fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul din Mun. Câmpulung pentru investigații medicale, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol. Felicitări! (Y) :) sursa foto: MuscelTv.

Intre timp am auzit si despre niste gunoaie care cultivau canabis. Bine ca au fost prinsi....Ce mai "fetitze" or sa ajunga dupa ce intra pe mana ( era sa spun altceva) parnaiasilor.....Gunoaielor nu le-a ajuns ei voiau mai mult....Acuma au sa primeasca....Cu varf si indesat!.....
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 02 Oct 2017, 12:05

Donbazil scrie: ...

Intre timp am auzit si despre niste gunoaie care cultivau canabis. Bine ca au fost prinsi....Ce mai "fetitze" or sa ajunga dupa ce intra pe mana ( era sa spun altceva) parnaiasilor.....Gunoaielor nu le-a ajuns ei voiau mai mult....Acuma au sa primeasca....Cu varf si indesat!.....

Interesant .... asta de au gasit cum sa scoata un ban in plus cultivand canabis sunt gunoaie ... iar spagarii oameni cinstiti.

ca si cultura generala sunt tari unde consumul de canabis este legal ... probabil si datorita faptului ca nu mai nociv decat tutunul.
Cristian IONITA

Mesajde Donbazil » 02 Oct 2017, 23:42

Salut!

"Cultura generala" nu tine loc de LEGE!....Sunt niste infractori si-atat!

#Polițiștii zilei sunt colegii noștri, agent șef de poliție Bănică Gabriel, agent principal de poliție Turică Bogdan, din cadrul Poliției Orașului Băile Olănești și agent de poliție Ciocârlan Ionuț, de la Postul de Poliție Păușești-Măglași – I.P.J. Vâlcea.
Aseară, în jurul orelor 18.00, aflați în timpul serviciului, au observat o femeie care cerea ajutor, lângă un autoturism oprit pe marginea drumului.
Femeia le-a spus polițiștilor că soțului ei i s-a făcut rău la volan, nu mai respiră și nu are puls.
Cei trei polițiști l-au scos pe bărbat din autoturism și i-au aplicat mai multe manevre de resuscitare, pentru a-l ține în viață, până la sosirea ambulanței.
Bărbatul a fost transportat la spital, în prezent fiind în stare stabilă.
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 02 Oct 2017, 23:59

Donbazil scrie:Salut!

"Cultura generala" nu tine loc de LEGE!....Sunt niste infractori si-atat! ... ă.

Sa traiti .... aveti perfecta dreptate ... lege e lege .... bunul simt, cultura generala .... mofturi
Cristian IONITA

Mesajde teinegru64 » 04 Oct 2017, 20:14

http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde csaa » 04 Oct 2017, 22:01

csaa scrie:
Cristian IONITA scrie:
csaa scrie:Deja batem toba prea mult pe tema asta. Ce conteaza pentru mine e ca orice document ”cu probleme” ajuns in mana colegului e depistat si, drept urmare, toate activitatile desfasurate din acel moment sunt ”conform legilor si procedurilor in vigoare”. As mai adauga si ”morale”.

pai ... si ce se intampla daca acest coleg al tau trebuie sa indeplineasca si alte sarcinii in afarade a "depista" documente? sarcini care necesita si comunicarea verbala ??!!
sau sa intelegem ca Politia este locul de refugiu nu doar pentru cei neajutorati de naura la capitolul "mental" ci se extinde si la altele ... parca vad ca la urmatorul radar in care o sa dau politistul o sa fie orb .... sau imi scrie chitanta in braille :)

Normal ......nu ai citit toata postarea. De ce m-as obosi sa iti raspund daca tu citesti ”pe sarite”?

Hai ca am putin timp liber.
C....I...... (habar n-ai ce am inlocuit cu punctele astea, dar daca simti ceva pe limba sa stii ca e de la mine) nici un om nu e ”complet”. Spre exemplu tie natura nu ti-a dat par si inteligenta. ”Arta” de a fi comandant presupune sa-ti folosesti fiecare om utilizand la maxim calitatile sale si sa ne expunindu-i punctele slabe.
Ca sa te dau exemplu tot pe tine sa zicem ca te-as folosi la o (anti)reclama la shaorma, dar nu te-as lasa sa vorbesti.
Ai inteles sau trebuie sa facem grafice?
csaa

Mesajde csaa » 04 Oct 2017, 22:08

Cristian IONITA scrie:......
e loc sub soare pentru toti ... dar pentru orice functie publica care implica interactiunea cu oamenii consider ca abilitatea comunicarii verbale trebuie sa fie departajanta ...

Ma.....eu as vrea sa fie cinstea, sau abilitatea de a nu putea sa furi.
Se pare ca pentru tine ”papagalul” e de dorit.
csaa

Mesajde Donbazil » 04 Oct 2017, 23:36

Salut!

Gardienii publici isi dau in petec.....A cata oara?.... :evil:

Bătaie de joc la adresa siguranței cetățenilor! Poliția locală Pitești nu vrea să permită Jandarmeriei accesul live la imaginile de la camerele video din oraș.

http://proarges.ro/index.php/social/ite ... 4-08-57-26
Donbazil

Mesajde Donbazil » 05 Oct 2017, 00:42

Salut!

Si de politia nationala au avut grija actualii sefi politruci.... :evil: :cry:

O polițistă încadrată din sursă externă a făcut atac de panică atunci când a trebuit să conducă bătrânul Logan de poliție. În schimb, nu a avut nicio problemă să își conducă propriul BMW X3. Încep să cred că aceste încadrări au fost făcute fără să se mai țină cont de faptul că potențialii candidați nu corespund profilului psihologic necesar muncii de poliție.

A facut atac de panica pentru ca trebuia sa conduca Logan ul Politiei insa a plecat acasa la volanul unui BMW
MONITORULSV.RO|DE MONITORUL DE SUCEAVA
https://m.monitorulsv.ro/Local/2017-10- ... a-plecat-a :( :( :(
Donbazil

Mesajde bio » 06 Oct 2017, 23:16

...vrednicie mare !!! ...
Fişiere ataşate
Politisti la PECO.jpg
bio

Mesajde csaa » 10 Oct 2017, 20:18

Donbazil scrie:Salut!

Si de politia nationala au avut grija actualii sefi politruci.... :evil: :cry:

O polițistă încadrată din sursă externă a făcut atac de panică atunci când a trebuit să conducă bătrânul Logan de poliție. În schimb, nu a avut nicio problemă să își conducă propriul BMW X3. Încep să cred că aceste încadrări au fost făcute fără să se mai țină cont de faptul că potențialii candidați nu corespund profilului psihologic necesar muncii de poliție.

A facut atac de panica pentru ca trebuia sa conduca Logan ul Politiei insa a plecat acasa la volanul unui BMW
MONITORULSV.RO|DE MONITORUL DE SUCEAVA
https://m.monitorulsv.ro/Local/2017-10- ... a-plecat-a :( :( :(

Concursurile au fost corecte, dar sunt de parere ca ar mai trebui introduse si alte criterii.
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE