csaa scrie:Ce bani au dat coane?Stii tu ceva si nu stie contabilul nostru?
Erau în programul de guvernare ... 25% ... nu i-au mai dat? ... v-au păcălit ?
csaa scrie:Ce bani au dat coane?Stii tu ceva si nu stie contabilul nostru?
Donbazil scrie:Cu ce ma poate afecta pe mine un clip postat de reprezentantii unui partid politic?... Poate ei asa gandesc. E problema lor.
csaa scrie:Ce bani au dat coane?Stii tu ceva si nu stie contabilul nostru? Spune-mi si mie ca maine ma duc si-i dau cu fluturasul in ochi.
ioanpuiu scrie:csaa scrie:Ce bani au dat coane?Stii tu ceva si nu stie contabilul nostru?
Erau în programul de guvernare ... 25% ... nu i-au mai dat? ... v-au păcălit ?
gica.mosu scrie:PAAAAI, de unde stiti toate astea..,a-ti=faceti parte din "SISTEM"...,ati fost p'acoloooo?...Vezi cazul BEREVOIESTI...daca da...,eu zic ca se vad efectele(dupa cum scrieti)..
..,daaaar,se putea si mai rau pt d-ta si pt cei care vor "merge" la adevarate judecataaaaa....,vezi min 12..https://www.youtube.com/watch?v=din8bf8MxAk.,si eu, cred ca uneori fara sa-ti dai cu seama scrii cu picioarele,mainile va sunt ocupate, inclusiv mintea va "patineaza" de la atatea cariti "cetiteee" ...si da, e loc si de mai bineee ...,(morala =nu judeca daca esti plin de "bube'ncap)....,cu cea mai mare stima si RESPECT -G.M:idea:
cornelioandanciu scrie:Cazuri concrete :
Politia din Arieseni, judetul Alba.La mine pe proprietate au intrat fara acordul meu niste firme care au montat un stalp electric au facut impamantare,si au montat si niste niste cabluri de televiziune. Fiind interesat sa vad care sint acele firme, respectuos m-am interesat la postul de Politie, unde am depus o cerere scrisa. Nici pana in ziua de azi nu mi-au dat niciun raspuns, si atunci au refuzat sa-mi dea numar de inregistrare la cere.
Cazul doi. In mod repetat firma de distributie a apei ne-a luat apa la bloc. La un moment dat am dat telefon la 112, pentru ca eu am considerat ca ni se pune in pericol securitatea sanitara, iar autoritatile trebuie sa ne apere si sa fereasca populatia de o eventuala molima care ar putea izbucni acolo. Cred ca in cauza erau cam 500 de oameni.Nu i-a interesat.
In schimb, ilustrii inaintasi ai politistilor din Arieseni au stat la usa consiliului popular din acea localitate, in timp ce bunicul meu si unchiul meu erau batuti cu salbaticie de catre securisti si de catre politrucii comunisti pentru a li se lua un teren, pe care ulterior s-a construit campingul din Arieseni.
Cazul trei. Politistii care stau cu radarele ascunsi prin porumb, de parca ar fi la vanatoare de mistreti.
Stimati politisti, sa va dea Dumnezeu sarbatori la fiecare asa dupa cum meritati, dupa faptele si gandurile voastre. Punct.
cornelioandanciu scrie:Uitati-va, oameni buni, cum acest domn isi permite sa zica despre mine (indirect, ce-i drept ), ca as fi caine si ca latru atunci cand spun niste adevaruri ! Domnule Costache, nu pot sa va spun astazi altceva decat sarbatori fericite, iar daca dupa sarbatori va veti mai permite sa aveti aceeasi atituduine fata de mine, o sa va dau replica aici, in paginile acestui forum, fara mila ! Ca sa vedeti cum poate sa muste un caine inrait de talia mea ! Sarbatori fericite !
cornelioandanciu scrie:Uitati-va,........Ca sa vedeti cum poate sa muste un caine inrait de talia mea ! Sarbatori fericite !
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori