Donbazil scrie:Salut!
Pentru ca unii domni isi inchipuie ca doar ei le stiu pe toate, iar noi..."Noi stim deja asta!"...
Iata opinia unui politist - inca in activitate!
..."Uita-te in ochii colegilor mei ajunşi in scaun cu rotile , uita-te in ochii copiilor colegului meu decedat pe peronul acelei gări...uita-te şi spune-le ca avem salarii şi pensii nesimţite ! Astea sunt chestii care te fac sa renunţi , sabotajele de acest gen din interior .Nu înjurăturile tale, nu acuzele tale...
pentru ca tu, stimată Societate, n-o sa fii niciodată pregătită sa fim prieteni , iar noi n-o sa fim niciodată pregătiţi sa primim un semn de prietenie din partea ta. Iar noi ştim deja asta"...
http://adevarul.ro/locale/focsani/maria ... 8e5ab6550c
"paginã nu existã!" nu mere linkul.
Aceasta atitudine releva despre acest politist ca nu este tocmai demn de uniforma care o imbraca, este o atitudine care acopera neputinta si esecul. Din contra,
Increderea societatii in ceea ce face politia ar trebui sa fie incoronarea rezultatelor fiecarui politist in parte. Increderea populatiei in politie este actul suprem de recunostinta pe care aceasta si-l poate exprima visavis de institutie, la care fiecare politist in parte ar trebui sa se gandeasca cand depune juramantul si se angajeaza in slujba cetateanului.
Increderea reprezinta unul din cele mai importante atribute in orice relatie interumana... te mai certi, te mai superi, te mai veselesti, fara incredere nu cladesti nimic!
Se pare ca la altii se poate...
"Încrederea în instituţiile statului
Remarcabilă în sondaj este poziţia unei autorităţi care la cumpăna dintre ani a declanşat o amplă dezbatere privind rasismul: Poliţia germană. Pe fondul agresiunilor sexuale petrecute acum un an în noaptea de Revelion în oraşul Köln şi al incidentelor din alte oraşe, Poliţia a fost supusă unor masive presiuni şi reproşuri anul trecut. Şi, totuşi, încrederea populaţiei în apărătorii ordinii publice este copleşitoare.
88% dintre respondenţi spun că au încredere "mare" şi "foarte mare" în Poliţie. În schimb, încrederea populaţiei în serviciile secrete (Oficiul pentru protejarea Constituţiei şi Serviciul federal de Informaţii BND) este "mai mică" (44%) sau chiar inexistentă (10%) - au declarat peste jumătate dintre participanţii la sondaj."
http://www.dw.com/ro/germanii-se-simt-% ... a-37034914