Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde MIHAI BALS » 17 Noi 2014, 00:56

ioanpuiu scrie:
MIHAI BALS scrie:adica?
pe campiile patriei,e mai usor sa faci miere de salcam cu john?!

Mihai ... am 12 (doisprezece) stupi.
Nu trăiesc din asta.

sigur?
poate s-au mai dus din ei.
ma lasati sa-mi ling ranile?
SAU exista si varianta sa fiu activ in continuare!
MIHAI BALS

Mesajde Dragos2006 » 17 Noi 2014, 01:25

Dragos2006 scrie:Aici nu este vorba de sanse , aici este vorba de a crede in continuare ca poporul roman mai are o sansa la civilizatie . A vota cu o femeie la prezidentiale este o dovada de evolutie . Studiaza cazul Lituania ! Totul are un inceput , azi 10% , data viitoare mai mult .
Oricum stai linistit ca tot Iohanis va fi presedinte.

Mircea_63 scrie:Dragos, tu pareai un tip realist. Exagerat de realist. Ce ai patit?

Nu mai doream sa postez pe un forum unde nu sunt binevenit dar o fac doar pentru ai reaminti lui Mircea 63 că eu stiam ca Ionannis va fi presedinte chiar atunci cand tu aveai dubii . Mircea nu uita , noi suntem cei ce vegheaza.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde peterneamt » 17 Noi 2014, 09:15

Şi lupta va continua
:D
Albaştri s-au regrupat şi au câştigat o luptă.....
Roşii au pierdut teren dar tot ei sunt la conducere... ;)
peterneamt

Mesajde cristi_vidican » 17 Noi 2014, 09:36

Să vedeți voi ce miere facem de acum încolo, cu Iohannis președinte!!!
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde akmm » 17 Noi 2014, 09:42

paul scrie:Eu nu-mi pot imagina de unde a mai scos Johannis cel putin 2,5 milioane de voturi !!! :o

Evident ca din cei 7,4 milioane de la suspendare.
Si inca o adaugire pentru a dovedi ca se putea arata buna credinta pentru cei din afara.
Se puteau muta sectiile de vot in sali de sport, slava domnului Germania are destule cu 5-10.000 de spectatori pe scaune,si se puteau inchide usile-intreaga cladire fiind sectie, si se vota pana la utimul om.Dar nu si nu.Stim ,,noi'' mai bine.
Hai ca e Dumnezeu pe lume.
Ultima oară modificat de akmm pe 17 Noi 2014, 09:43, modificat 1 dată în total.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde feederman » 17 Noi 2014, 09:43

Sfîrşit de capitol: AAAAAAAA- LOOOOO! AAAAAAAA- LOOOOOO! AAA-AAA-AA-A- Aduceti elicopterul ăla odata!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde alt stupar » 17 Noi 2014, 10:09

Ce noapte !
:D

Bun, a trecut si asta. Incepe o noua zi, dintr-o noua saptamana.
Asemenea lui Sabin Gherman, spun tuturor "Spor la munca" ca de "Serviciu usor" sper sa se fi lamurit lumea la ce duce ! :lol:
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Ioan Guist » 17 Noi 2014, 10:37

Buna dimineata ROMANIA Lucrului BINE facut!!

La Sibiu a fost aidoma.Mutu'curului s-a trezit primar si nu a inteles cum de a fost votat zdrobitor de sibieni.Si-o suflecat manecile si s-o apucat de lucru.
Sibiula fost schimbat de oameni, ca nu o dat la sapa mutu'curului! Sasul a avut grija de directie si PR.Cetatenii au muncit.Ei au inteles ca nu mai merge cu ...Servici usor.Astazi dupa 15 ani suntem multumiti.Am vociferat , nu am inteles, am vrut altfel pe ci pe colo.
Un conducator da directia si asigura climatul sigur.Adica mers in vest si stat de drept.Atat.
Noi, palmasii, clasa politica, 'telectuali, ta'ta lumea sa-si faca lucru bine.

Spor la munca...!
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde feederman » 17 Noi 2014, 10:56

Nemtalaul cel prostalau (apud olguta vasilescu), cel gangav( apud dan sova), cel cu lectia neinvatata (apud ponta), va fi in fruntea noastra, la 1 decembrie 2018. Martirii neamului, se pot odihni in sfarsit.
Este un moment istoric. Este inca o revolutie a romanilor. Este adevarata dovada a unitatii romanilor. Cred ca este o rupere ireversibila, fata de trecutul nostru de periferie a Europei. Sa facem lucrul bine. Fiindca asa TRĂBĂ.
Ultima oară modificat de feederman pe 17 Noi 2014, 11:04, modificat 1 dată în total.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Ioan Guist » 17 Noi 2014, 11:03

Daca exista ceva care mi-o ridicat paru pe spate si pe maini ziua de ieri, acel ceva este desteptarea ROMANULUI .Romani in ploaie torentiala la urne.FENOMENAL !! Impresionant.Miscator.Am lasat cu gura cascata tot pamantul asta.Romania te iubesc.
Asta e frumosul romanesc.Putem sa ne coagulam.Sa inviem ca natie.Iubesc tara asta.Suntem unici si ...haiosi in reactie.Originali.
Stima pentru Moldova si Tara Romaneasca.Jos palaria Dobrogea.
Iaca ca ...s-a produs unirea Romaniei.Mondiala !! :lol: Dar nu cum au vrut-o banditii.
Va ramane in istorie ca si lectie pentru fiecare ce incearca sa-si bata joc de noi.Astazi vorbim despre o victorie ca la Calugareni sau ca la Selimbar sau Marasesti.
Ne vom hranii pentru sute de ani din victoria asta.O vom scrie in genele noastre.

PS ca si poanta.
Poate nu ar fi rau sa mai invatati si voi cate un cuvant in germana.Nu strica :lol:
Paul, ai avut dreptate.55-45. Numai ca de data asta rusii nu au mai putut intoarce.Vitzeversa nu mai merge.

Hai ROAMANIA normala!!
Ioan Guist

Mesajde feederman » 17 Noi 2014, 11:07

Ioan Guist scrie:Stima pentru Moldova si Tara Romaneasca.Jos palaria Dobrogea.

Iertati-ma fratii mei!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Ioan Guist » 17 Noi 2014, 11:17

Ioan Guist

Mesajde nicus » 17 Noi 2014, 11:21

Ieri, eram in magazin pe la ora 19.
Se aude in spate un telefon:
Buna mami ai votat? Inca nu… ? Ahh da.. Lasa mami ca am fost noi.. am luat o si pe bunica, l am luat si pe bunicu si pe nenea Jan si pe tanti Nela.
Hai.. te pupa mami!!

Am strans putin din dinti..acum simt ca m am mai relaxat :D
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 17 Noi 2014, 11:52

Astea nu au fost alegeri. Ci o noua revolutie . Inspirata de diaspora si amplificata de romanii de acasa. O revolutie fara gloante, dar cu o putere de convingere mult mai mare. Aceasta revolutie nu mai poate fi furata. Pentru ca ceea ce s-a intamplat demonstreaza, printre altele, ca rulajul generatiilor inclina balanta inspre romanii noi, cei cu o mentalitate orientata spre progres, cei maturizati in cei 25 de ani de pseudo-democratie cripto-comunista .

Cand mana de afara se inclesteaza cu mana din tara, podul format peste toate mojiciile unui sistem feudal otravit, conduce inevitabil inainte, nu inapoi.

MOARTEA BARONILOR VINE DIN AFARA !
RENASTEREA SPERANTEI VINE DINAUNTRU !
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde ionut vlv » 17 Noi 2014, 12:21

nu am scris nimic pana acum in acest topic din niste considerente mai aparte,am lipsa trei diode de pe placa de baza :cea cu politica,cea cu religia(nu cu credinta) si cea cu caciuleala de genul "sa aveti o zi buna","o seara excelenta va doresc".
urasc instinctul de turma si din cauza asta am fost ferm convins ca voi vota cu cristian diaconescu in primul tur daca acesta nu-si retragea candidatura.asta cu toate bubele pe care le are,dar mie imi placea personajul si prestanta.asa ca am sarit peste turul1.in turul 2 am mers cu jwk tocmai din cauza muteniei lui.satul pana la refuz de cuvinte multe, intortochiate si care nu spun nimic pana la sfarsit am zis ca e unica solutie si alta nu are sa mai existe.e ultimul tren, fratilor,pentru generatia noastra.asta ar fi prima etapa si am trecut-o bine.urmeaza etapele urmatoare si nu-mi pun mari sperante din cauza celor din spatele lui kj.aici vom avea din nou de lucru,iesind in strada la fiecare alunecare(si vor fi multe).mutu'curului isi va face treaba atat cat va fi lasat.noi juma de treaba ne-am cam facut-o .acu trebuie si el sa si-o faca asa cum a spus.voi conduce tara pentru romani ,nu pentru politicieni. 'om trai si 'om vedea!
referitor la limba germana,va trebui sa-i invete multe cuvinte pe cei din parlament prima data , ca eu acelea de-mi trebuie le stiu deja.Dragnea o fi stiind cum ii zice la lopata? :lol:
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
ionut vlv

Mesajde delorin I » 17 Noi 2014, 13:25

Nu pot sa va inteleg rezervele! Asta spun eu unul, care pana astazi in zori nu m-am bucurat! Orice s-ar intampla, oricum s-ar intampla, cu mafie in jurul lui sau nu, Justitia din dualitatea puterii va continua macar 2 ani sa isi faca treaba! Si vor inhata talharii din stanga si din dreapta! Daca 15% din banii furati sunte recuperati iar hotii vor descoperi manusile, deja este un mare progres! Vor aprarea oameni noi si pasul facut de data asta in sensul evolutiei noastre politice va fi mult mai mare! Oricum cand auzi de furt de urne...te intrebi oare astia chiar nu se mai invata minte? Astept sa vad primele arestari pentru vot multiplu....saracii care nu au remarcat ca listele nu mai sunt pe strazi sau blocuri ci sunt alfabetice...or sa aiba o mica mare surpriza....
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE