Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 17 Noi 2014, 13:51

delorin I scrie: iar hotii vor descoperi manusile, deja este un mare progres! ! Oricum cand auzi de furt de urne...te intrebi oare astia chiar nu se mai invata minte? Astept sa vad primele arestari pentru vot multiplu.....

Hei, hei!. Unde cazezi un milion?
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde akmm » 17 Noi 2014, 15:29

feederman scrie:
delorin I scrie: iar hotii vor descoperi manusile, deja este un mare progres! ! Oricum cand auzi de furt de urne...te intrebi oare astia chiar nu se mai invata minte? Astept sa vad primele arestari pentru vot multiplu.....

Hei, hei!. Unde cazezi un milion?

De unde atata bunatate sa dai mancare si haine degeaba la 1 milion.
Cativa capi sa faca vre-o 2-3 anisori, sau cat zice legea, iar ceilalti cu suspendare si fara drept de vot 10 ani, sau iar cat zice legea.....
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde nae » 17 Noi 2014, 15:31

1-1 pt NEAMT ;)

0-10 pt ROMANIA , am fost acuzat ca vreau anarhie = in strada ,ieri, au fost OAMENI .

SAH la premier . :D
....., discursul sanatos al PRESEDINTELUI K I ma surprinde mai mult decat scorul = vorba credinciosului Doamne ajuta !(eu sunt sceptic , ma bantuie E Constantinescu :roll: )
nae

Mesajde feederman » 17 Noi 2014, 19:28

nae scrie:1-1 pt NEAMT ;)
(eu sunt sceptic , ma bantuie E Constantinescu :roll: )

Erau alte timpuri. Nu se mai potrivesc. Dar atentie , va fi oricum prohibitie la lapte si miere. Sa fim santosi sa putem munci.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Bambucha » 17 Noi 2014, 20:12

Oare ce legatura are votul de la prezidentiale cu investitiile din Craiova?

"Va cer iertare, doljeni care ati votat 60% Victor Ponta, ca nu mai am curajul sa demolez stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou... Poate se va construi la Sibiu sau mai stiu eu unde... Mi-e greu sa cred ca va fi in Oltenia... Azi nu mai am curaj sa va spun ca promisiunea mea se va implini...
Asteptam Diaspora acasa dupa ce si-a luat tara inapoi si locurile de munca promise, astfel incat somajul sa fie zero, ca la Sibiu... Noi punem la dispozitie terenul gratis si lipsa taxelor si impozitelor locale. Am inteles ca investitorii vin la pachet cu Iohannis. Ii asteptam!", a precizat Lia Olguta Vasilescu, intr-o postare pe Facebook.

sursa: hotnews
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde paul » 17 Noi 2014, 20:24

feederman scrie:
nae scrie:1-1 pt NEAMT ;)
(eu sunt sceptic , ma bantuie E Constantinescu :roll: )

Erau alte timpuri. Nu se mai potrivesc.

Hai serios ??? De ce nu s-ar potrivi ??? Daca s-a potrivit chiar foarte bine stereotipia "stanga comunista, rusi .....", de ce nu s-ar potrivi si aceea cu "m-a invins sistemul"???
Federe, fara suparare, cine se supara ii taiem nasul ... esti cel mai subiectiv "dreptaci"de pe forumul asta ! Incearca oleaca (moldovenism) de realism ! N-am curaj sa-ti recomand ... oleaca de obiectivism ! :P
Aaah, am uitat, scuze ... felicitari pentru victoria candidatului pe care l-ai sustinut !
Cinste invingatorilor :!:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ioanpuiu » 17 Noi 2014, 20:27

Eram pregătit, ieri pe la prînz, pentru un 53 la 47% dar ... invers.
Speranţa se făcuse mică şi nu prea se vedea din spatele fricii, de teamă că vom fi furaţi cu profesionalismul pe care ţi-l dă doar experienţa îndelungată.
Apoi, din momentul în care s-a anunţat pentru prima oară estimarea de 50/50%, speranţa a devenit obraznică şi vrut tot mai mult.
Cum s-a încheiat, aţi văzut şi voi.

Ce ar mai fi de spus azi după ce ne-am liniştit cu toţii indiferent de tabere? ... că am avut intuiţie comparativ cu cîţiva parteneri de "luptă" dintre care cel mai reprezentativ a fost Paul.
Multe dintre replicile lui au devenit între timp "perle". :)
Am avut ocazia şi plăcerea să stau de vorbă cu el cîteva ore şi vă pot spune că nu este aşa cum, poate, a fost perceput în discuţia asta. Şi-apoi ce ne-am fi făcut fără el ?
Am un gînd zîmbitor pentru cei 300 (parcă) de primari care au sărit în barca PSD (în baza acelei OUG cu "cîntec") fără să băniască că se urcă pe Titanic. :lol:
Biserica ortodoxă s-a spurcat la lovele şi numai săracă nu este (am scris ... ştiţi voi)
PSD-ul care s-a făcut frate cu oricine numai să treacă. Acei oricine care şi-au furat-o, şi multe altele.

În opoziţie cu aceştia din urmă, romănii din diaspora ... îndîrjirea lor ... sacrificiul ... puterea exemplului. Dar şi "îndemînarea" cu care Ponta a ştiut să speculeze în votul de peste graniţe, propria lui cădere. ;)

În tot maratonul ăsta din Poiană am scris o singură dată despre Iohanis, cu mult în urmă, la pagina 46 în 16 octombrie. Nu am mai revenit de atunci pe subiect ca să nu transmit mesaje nepotrivite. Acum că s-a încheiat, o pot spune.
Nu am votat Iohanis ca să ne fie mai bine, că nu are cum deocamdată.
Am votat Iohanis ca să nu fie foarte rău.

După toate prostiile pe care le-a făcut de-a lungul campaniei, guvernul Ponta trebuie să-şi ducă crucea guvernării şi să se prăbuşească sub greutatea ei.
Şi-a făcut-o singur.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Bambucha » 17 Noi 2014, 20:45

Eu cred ca indiferent de vot si de optiunea politica, vocea din piepturile a zeci de mii de tineri revarsati pe strazi a facut sa tresara pana si cea mai adormita constiinta, a facut pielea de gaina si parul maciuca facandu-ne sa simtim si sa ne reamintim ce a insemnat anul 1989. Ramane speranta ca societatea per ansamblu sa raspunda acestui mesaj civic.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde paul » 17 Noi 2014, 20:48

ioanpuiu scrie:

În opoziţie cu aceştia din urmă, romănii din diaspora ... îndîrjirea lor ... sacrificiul ... puterea exemplului. Dar şi "îndemînarea" cu care Ponta a ştiut să speculeze în votul de peste graniţe, propria lui cădere. ;)

Ioane, tot asa, mai la rece ... daca nu era manipularea masiva pe on lainuri, nu mai vorbeam acum nici de indarjire, nici de sacrificiu ! Asta o stii la fel de bine ca si mine ! Bravo lor, celor care au stiut cum s-o faca profesionist reusind sa creeze acea emotie pe care herr Werner nu avea cum s-o faca ! Cred ca asta-i prima lectie pe care s-o invete Ponta si Dragnea ! Exista generatia feisbuc, manelizata pana-n prasele, pe care daca stii cum "s-o iei", ii plimbi asa cum plimba ciobanul oile !
Cozi la sectiile din diaspora au fost si-n 2009 ! Au ramas si atunci oameni pe afara.De ce nu s-au rasculat si atunci ??? :oops:
Parerea mea ... alegerile au fost castigate de REALITATEA TV ! Sa-i fiti recunoscatori lui Gusa, pana la moarte !
Astea-s din ciclul ...perle ! :P
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ioanpuiu » 17 Noi 2014, 21:20

paul scrie:
Parerea mea ... alegerile au fost castigate de REALITATEA TV ! Sa-i fiti recunoscatori lui Gusa, pana la moarte !
Astea-s din ciclul ...perle ! :P

Da' multe mai ai :lol: (perle)
Părerea mea ... îţi trebuie ochelari.
Realitatea TV nu a prostit pe nimeni aşa cum nici Antena 3 nu a deşteptat.
Fiecare om şi-a căutat un post care să i se potrivească aşa cum fiecare caută o muzică pe gustul lui.

Cam asta e. :)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Bambucha » 17 Noi 2014, 21:25

Gresit!! gusa si realitatea fac parte exact din aceeasi clica de pupinc...i care se schimba "ideologic" dupa cum bate vantul si trag tare sa muste din ratingul celor adormiti si nauciti.
Nu avem mass media echidistanta! Din ciclul realitati mondene.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Mircea_63 » 17 Noi 2014, 21:29

Bambucha scrie:..................................................
Nu avem mass media echidistanta! Din ciclul realitati mondene.

Ba avem. :shock: Te uiti la unii,te uiti la altii si.... faci media. :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde activ » 17 Noi 2014, 21:38

Datorită acestor ultime evenimente, încep să simpt cum e să fi mâdru că eşti român ... şi culmea, datorită românilor din diasporă, care până mai alalteieri îi "confundam" cu tâlhari, hoți şi cerşetori, şi care ieri au îndurat frigul, ploaia şi ca desert gazele lacrimogene stând la rând ca să "cumpere" democrație.
Mai sunt mândru că sunt român ... şi datorită faptului că o să am nu numai maşină nemțească ci şi un președinte "neamț". ;)
NIMENI nu le ştie pe TOATE ! ... Ascultă-i pe TOŢI şi fă cum e mai bine pentru TINE !
activ

Mesajde peterneamt » 17 Noi 2014, 21:59

activ scrie:Datorită acestor ultime evenimente, încep să simpt cum e să fi mâdru că eşti român ... şi culmea, datorită românilor din diasporă, care până mai alalteieri îi "confundam" cu tâlhari, hoți şi cerşetori, şi care ieri au îndurat frigul, ploaia şi ca desert gazele lacrimogene stând la rând ca să "cumpere" democrație.
Mai sunt mândru că sunt român ... şi datorită faptului că o să am nu numai maşină nemțească ci şi un președinte "neamț". ;)

Băi frate cică se supără Olguţa şi nu ne mai face stadionul......saraca, nu ştie că dacă îi supără pe Olteni..... :twisted:
:lol:
:roll:
peterneamt

Mesajde activ » 17 Noi 2014, 22:25

peterneamt scrie:
activ scrie:Datorită acestor ultime evenimente, încep să simpt cum e să fi mâdru că eşti român ... şi culmea, datorită românilor din diasporă, care până mai alalteieri îi "confundam" cu tâlhari, hoți şi cerşetori, şi care ieri au îndurat frigul, ploaia şi ca desert gazele lacrimogene stând la rând ca să "cumpere" democrație.

Băi frate cică se supără Olguţa şi nu ne mai face stadionul......saraca, nu ştie că dacă îi supără pe Olteni..... :twisted:

Păi ce ? ... îl face ea cu mâinile sau cu bani ei ??? ... sugea-me-ar pixul !!!
De-ar şti colegii ce "calități" instinctuale are această individă ... m-ar înțelege.
NIMENI nu le ştie pe TOATE ! ... Ascultă-i pe TOŢI şi fă cum e mai bine pentru TINE !
activ

Mesajde activ » 17 Noi 2014, 22:29

peterneamt scrie:

Păi ce ? ... îl face ea cu mâinile sau cu bani ei ??? ... sugea-me-ar pixul !!!
De-ar şti colegii ce "calități" instinctuale are această individă ... m-ar înțelege.
activ

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE