Multe am vrut să scriu cînd am pus Sue Foley - Absolution dar din toate nu a ramas nimic, a intrat fără comentariu sau prezentare. Am vrut să înlocuiesc totul cu ceva scurt, cît mai scurt dar expresia piesa de rezistentă mi-a adus aminte de Cornel Chiriac, de Metronom Muzical Nocturn (parcă) şi Europa Liberă. De primul meu (al nostru) ghid muzical, de vocea incofundabilă care ne aducea seară de seară muzica bună, omul care e "vinovat" de modelarea gustului muzical al unei intregi generatii. A căzut înjunghiat în 1975 şi am crezut că a fost mîna Securitatii.
Multă muzică slabă sau mediocră îmi trece prin căsti în cautare de "ceva bun" dar ceea ce vă propun spre audiţie aici nu este suficient să-mi placă mie şi nu are rost să insist dacă nu vă place şi vouă.
Ati ascultat Absolution ? ... toate cele aproape 10 minute ? ... de cite ori ?
Nu vreau să fie doar un loc unde mă dau de-a dura cum zicea Lupul.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
Cu ocazia toamnei si a culorilor schimbatoare din mediu inconjurator am si eu o "mica" capodopera de bagat la rampa. Nu cred sa fie cineva care sa-i displaca:
Timpul trece atat de repede incat nu mai apucam sa spunem totul celor dragi, iubiti si prieteni. TOTUL! Unii din ei dispar si ramane o greutate imensa in urma... de-am mai avea cateva minute ce usor s-ar transforma povara aceea.
Ce bine că eşti, ce bine că sunt Pa-pa di di da-dam, pa-pa di di da-dum Începusem să cred, ca sunt unicat într-o lume normală Începusem să cred, că sufăr de-o boală
Mi-e dor de Radio Guerrilla
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.