Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL

Mesajde ioanpuiu » 22 Oct 2013, 01:10

Hoochie Coochie Lady (1972)

Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Bambucha » 22 Oct 2013, 01:11

nicus scrie:O sa ma gandesc ce fel de ceai se bea in 70 si ce facea Lupu in acest timp. ;)

Ceaiul de la ora 5 da, da... indiferent de varsta 8-)

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 22 Oct 2013, 10:35

Dedic trei piese iubitei mele sotii,

cu ocazia aniversarii a 23 de ani de la casatoria noastra.

Continui sa te iubesc !

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde ioanpuiu » 22 Oct 2013, 14:38

Frumoase alegeri! mature .
Iubire, dincolo de anotimpuri, indestructibilă ...

no matter what

Vă doresc sănătate îndelungată.
ioanpuiu

Mesajde nicus » 22 Oct 2013, 21:27

Ofer din prea-putinul meu, cate 2 piese fiecari mie de postari. (a se citi clipe in care Lupu si a neglijat sotia)

A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde nicus » 22 Oct 2013, 21:31

nicus

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 23 Oct 2013, 00:42

O piesa antologica pe care o dedic deopotriva profesionistilor de pe VRS, cat si amatorilor...

De asta data, in interpretarea unei generatii mai tinere, nu Pink Floyd ci Brit Floyd !

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde ioanpuiu » 23 Oct 2013, 01:33

Formidabili ca imitatori dar atît.
Brit Floyd sau Pink Floyd Tribute Show, un precedent nesănătos. Şi-au făcut din asta o meserie: http://www.britfloyd.com/

Am pe perete un Van Gogh. Are culori vii, strălucitoare şi e foarte decorativ fiind mai mare decît originalul.
Nu vă grăbiţi să-mi aflaţi adresa ... e doar o copie. ;)
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 23 Oct 2013, 11:13

M-ai luat pe nepregatite Lupule.

Ma aşteptam să fie o mică controversă chiar în timp ce scriam şi am pendulat puţin între send şi don't send.
Cînd am văzut că intervenţia mea ţi-a tăiat netul, mi-am zis: hait! ... ce făcuşi Gogule ?
Sinceritatea costă şi a trebuit să plătesc preţul. Am simţit că ţi-am stricat buna dispoziţie într-un moment nepotrivit probabil, că am speriat căldura comunicarii şi m-am temut de-o răceală.
Speriat am fost şi eu cînd ai venit nevăzut şi ai strigat tare: bau !
-Cine e ?
-Pink Floyd !
-Mă, chiar tu eşti ?
Nu auzisem de ei (că altfel mă răzvrăteam demult) şi nici văzusem sau ascultasem.
Acelaşi decor, lumini, sunete. Ce ... mai e si asta ? Să fie Uzina de Muzică ltd. ? Locul unde cu multă trudă se reproduc si se multiplică vise ?

Ce este muzica ?
Definitia sărăcăcioasă, simplificată spune: muzica este o creaţie artistică. Dar este doar creatie, artistică fiind doar un atribut (ce fel de?)
Pentru cei care o fac este transpunerea intr-o formă materială a vieţii lor, a acelei părţi care nu se vede, nu poate fi pipăita sau mirosita, care nu poate fi depistata nici cu raze X sau cu RMN.
Dar muzica este de multe ori o pictura însă nu a gazdei, a ambalajului. Muzica ne lasa sa vedem in interior lucrurile pe care le preţuim si pe care nu le pierdem atunci cînd se strică cutia.

Văd imaginea clasică: băiatul cu chitara. E tînar, timid, şi viseaza la faima, la bani şi fane (cît mai multe si mai isterizate) în timp ce lustruieste cu stînga griful.
Chitara-i e sabie si scut, e tot ce el incă nu poate fi singur . Cuvintele ştiute sunt prea puţine si parcă prea sărace. El şi chitara lui vor inventa altele de cristal intr-o limbă numai a lui pe care nu o ştim dar o vom inţelege.

Brit Floyd ? O identitate de împrumut ? Viţa şi sentimentele altora ? sfirşitul creaţiei muzicale ? (la ce bun cînd e gata preparat ?)

Atunci cînd dispare cîte o figură cunoscută a muzicii, cei care au cunoscut-o şi au apreciat-o se adună într-un concert în care omagiază figura celui care a fost, interpretînd piese din creaţia lui.
Fac asta o singură dată de regulă. Dacă se adună ceva din vînzarea de bilete, banii ajung intr-un fond de binefacere.

cuvinte noi:

Poate e greşit dar aşa am înţeles eu.
ioanpuiu

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 24 Oct 2013, 18:04

- Puiule, te incumetasi tu sa ataci jivina ? Mare curaj pe capu tau ! Norocul tau ca in ultima vreme sunt tot pe fuga mai mereu si mai imi scapa una alta…Am vazut numai prima ta postare (de a doua m-a avertizat SRI-ul). :D

Puiule, tu esti un boboc care scrie ca la carte. Frumos, ingrijit, profund…Cum as putea sa te contrazic ? Fiindca ai dreptate .

Numai ca eu nu imi propusesem o abordare atat de profunda, ci pur si simplu, piesa a fost cea care a contat. Si pentru ca originalul l-am mai postat in trecut pe VRS, mi-am zis ca de dragul diversitatii, acu pot pune o ‘diversiune’… Atat.

Revino-ti din socul anafilactic. Ca tu sti cum e cu treburile ; ‘Ai, n-ai mingea, tragi la poarta’, vorba lui Emmanuel Kant, saracu… :lol:

In rest, noi sa fim sanatosi...

Ca belelele curg garla... :lol:

LUPU' ALBINELOR

Mesajde ioanpuiu » 24 Oct 2013, 23:30

Eşti milostiv.
M-am perpelit două zile dar nu d'aia. Oricum ai întoarce-o, o dedicaţie e un cadou şi am încălcat regulile, ştii tu.
Dar te pricepi să destinzi atmosfera. Am avut o scurtă repriză de rîs ca le filmele cu Stan şi Bran cînd am citit
LUPU' ALBINELOR scrie:- Ca tu sti cum e cu treburile ; ‘Ai, n-ai mingea, tragi la poarta’, vorba lui Emmanuel Kant, saracu… :lol:

Că eşti ocupat şi pe fugă ştim. Mai nou, faci şi backing vocals într-o trupă ?
ioanpuiu

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 25 Oct 2013, 00:04

LUPU' ALBINELOR

Mesajde ioanpuiu » 25 Oct 2013, 00:07

nicus scrie:Fara ezitare:

Bine-bine, dar era vorba de una din cele trei piese de Robert Cray şi dacă te uiţi/asculţi cu atenţie găseşti ceva care este "emblematic" pentru Lup.

ioanpuiu

Mesajde nicus » 25 Oct 2013, 01:21

In mijloc de noapte am votat/votez cu piesa de mijloc.Lupu', ca orice pasare de noapte nu se teme de intuneric.
Mai mult, adesea l am gasit prin povestile sale plimbandu se pe strazi pustii, incalzite doar de lumina felinarelor.

nicus

Mesajde ioanpuiu » 25 Oct 2013, 23:38

Da nicus, ai intuit bine.
Cind am ascultat melodia, am făcut o asociere instantanee cu ce scrie chiar la intrare în bîrlogul privat al Lupului. (subliniat)
Reproduc o parte din versuri
You might tremble
You might shake
Scream out loud
Maybe even pray
I know which moves
Suit you right
You'll beg for more

Şi alte două piese pt. tine

ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 25 Oct 2013, 23:39

ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE