LUPU' ALBINELOR scrie:Pentru ca pe VRS te afli intr-o feerica bula atemporala, intr-o altfel de realitate...
Scrii frumos Lupule. E pamflet sau reportaj ? Întreb. Nu stiu dacă trebuie să închid ochii şi să mă simt pe o insulă ruptă din timpul prezent, rămasă într-un spaţiu nelocuit de pămînteni, într-o realitate paralelă cu realitatea, sau trebuie să-i deschid şi să mă vad tot acolo. Citind, m-am lăsat copleşit de de o bogată emoţie cu aroma de opiu şi gust de zeamă de varză.
Dar, cum tot ce-i frumos e şi efemer, nici visul n-a durat. Festivismul ăla de modă veche pe care-l îmbrăcăm la ocazii mi-a rămas ... cumva ... mic. Şi oricît am încercat să întind de el, n-am reuşit să mă acopăr şi nici să-mi ţină de cald în răcoarea iernii.
N-ar trebui să mă plîng. Sunt printre aleşi. Comunic prin muzică şi asta mă face să mă simt atît de special încît încep să mă ridic. Atît de sus încît împletesc simboluri în coada cometei. Apoi vii tu, scrii asta, şi mă basculezi dintr-o realitate într-alta.
... captiv în bucla mea atemporală.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
[quote="LUPU' ALBINELOR"]- SummerCat, e bine ca ne-ai gasit, in plina iarna, chiar daca nu e sezonul tau ! Iti zic: Bine ai venit ! [quote] Nick name-ul de la avatar deformeaza perspectiva, 'vara' e cultivata doar in simtiri. Amaraciunea iernii e categorica acuma imprejur, 360*...ce sa facem... Ma bucur de intalnire, imi plac muzicile !