Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Donbazil » 21 Dec 2016, 13:13

Salut!

Acuma tre' sa recunosc faptul ca nu prea-l am la inima pe Dragnea, dar...Jos palaria!... Asta am postat pe facebook: :shock: :o :idea:

Magu Vasile
8 minute ·
Iar le-a tras-o prin gura Liviu Dragnea!.....A dovedit ca el e "MIEZU"....Acuma "ficusul" n-are decat doua variante: ori accepta pe Doamna Sevil, ori, in scurt timp va fi suspendat.....Cale de scapare n-are!....Liviu a dovedit din nou ca el e "boss-ul"....Secretomania lui a inceput sa placa romanilor si s-a dovedit ca a fost inteleapta...
Tataroaica-i tare si le are cu administratia, deci mai putin bla-bla politic si mai multa administratie....Si - zic eu ca tzaranu' roman ca "Stan -Patitu' " va intelege ca daca e bun un presedinte neamt, o sa fie si un prim-ministru turco-tatar foarte bun pentru TARA!....Depine de cine-i sustine!....Pe "ficus" il sustin tot mai putini......Sper sa nu se joace cu focul!....
Donbazil

Mesajde filip » 21 Dec 2016, 13:39

Cum mai tipau unii ca Julien Ciolos nu e roman.
Cum o fi Sevil pentru poporul PSD-ist?
Apropos iata o reactie din partea celui mai ”ortodox” dintre romani.
http://www.stiripesurse.ro/victor-ponta ... 70420.html
filip

Mesajde a_costy » 21 Dec 2016, 13:42

Buna alegere doamna Sevil Shhaideh (fara pic de ironie).
Sper sa nu fie poporul suparat ca nu provine din tata roman si mama daca, dar mai ales sa nu iese in strada pe motiv ca nu este ...... crestin ortodoxa.
Pana la urma a fost propusa de un fanatic religios, crestin ortodox.
a_costy

Mesajde tinumaftei » 21 Dec 2016, 13:46

filip scrie:Cum mai tipau unii ca Julien Ciolos nu e roman.

În primul rând nu știm ce nume a avut înainte de căsătorie doamna propusă..
Dacă românii au votat un sas că președinte poate să zică cine ce zice, dar poporul român nu este xenofob. Xenofobia la români nu a fost decât rezultatul unor minți alienate.
tinumaftei

Mesajde filip » 21 Dec 2016, 13:53

tinumaftei scrie:

Dacă românii au votat un sas că președinte poate să zică cine ce zice, dar poporul român nu este xenofob. Xenofobia la români nu a fost decât rezultatul unor minți alienate.

Problema apare din partea preotilor ortodocsi care au indemnat enoriasii sa voteze PSD......
Odata votul dat PSD vine cu o propunere de premier cu origini tatare si religie musulmana.
Romania chiar nu avea nevoie de asa ceva acum.
filip

Mesajde feederman » 21 Dec 2016, 14:00

feederman scrie:Mintile si constiintele bolnave de ura contra bunului simt, oamenii cavernelor, afiseaza tot mai des ideea suspendarii si a unui razboi civil. Inainte de a mai spune asa ceva, dati-va una cu ciocanul in gura si bagati-va capul intr-o galeata cu apa si gheata. Apoi incercati sa ramaneti in starea asta cam un sfert de ora. Dar ar fi suficient si 6 minute. Ar fi cea mai mare dovada de dragoste fata de patrie.
PS N-ai ciocan?Ia o caramida!

Felicitari brav popor! Meriti din plin ceea ce ti se pregateste!Sterge-ti de pe obraz flegma lui dragnea si du-te repede la primarie ca e zi de alocatii. Ai scapat cu bine de la coada moastelor Sfintei Paraschiva? De la Prislop? De la sfantul Dumitru Basarabov? De la Necula? Ti-ai dat obolul pentru catedrala neamului? Pregateste-te sa mai dai ceva si pentru alt fel de lacas al.... neamului. Fortati , fortati! Suspendarea nu este un joc cu focul. Este un joc cu dinamita in preajma focului.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Donbazil » 21 Dec 2016, 14:04

Salut!

Da' p'aia cu " drobu' de sare " o stitzi?..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Donbazil

Mesajde feederman » 21 Dec 2016, 14:05

tinumaftei scrie:Dacă românii au votat un sas că președinte poate să zică cine ce zice, dar poporul român nu este xenofob. Xenofobia la români nu a fost decât rezultatul unor minți alienate.

Pentru notiunea de jena se poate consulta dictionarul.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde tinumaftei » 21 Dec 2016, 14:34

filip scrie:
tinumaftei scrie:

Problema apare din partea preotilor ortodocsi care au indemnat enoriasii sa voteze PSD......
Odata votul dat PSD vine cu o propunere de premier cu origini tatare si religie musulmana.
Romania chiar nu avea nevoie de asa ceva acum.

Toți cetățenii din România au drepturi egale!!
Condiția de apartenența la religia ortodoxă există doar la accederea în rândul clerului ortodox si a învățământului confesional ortodox!
Tătăroaica această este propusă prim ministru, nu patriah!!!
tinumaftei

Mesajde tinumaftei » 21 Dec 2016, 14:35

feederman scrie:
tinumaftei scrie:Dacă românii au votat un sas că președinte poate să zică cine ce zice, dar poporul român nu este xenofob. Xenofobia la români nu a fost decât rezultatul unor minți alienate.

Pentru notiunea de jena se poate consulta dictionarul.

Nu mă jenez de un sas, mă jenez uneori de un ficus!!
tinumaftei

Mesajde Bambucha » 21 Dec 2016, 15:25

Foarte frumos, se pare ca Romania e una dintre cele mai tolerante natiuni din Europa. Avem la conducerea tarii un presedinte de etnie germana si religie crestin-protestanta respectiv un prim ministru de etnie tatara-turca si religie musulmana. Suntem un exemplu!

Donbazil scrie:Acuma tre' sa recunosc faptul ca nu prea-l am la inima pe Dragnea, dar...Jos palaria!... Asta am postat pe facebook: :shock: :o :idea:

Magu Vasile
8 minute ·
Iar le-a tras-o prin gura Liviu Dragnea!.....A dovedit ca el e "MIEZU"....

Nu comentez limbajul dvs in spatiul public, dar am curiozitatea cui? Electoratului propriu pe care l-a hranit in campanie cu lozinci xenofobe antistraini? Sau bisericii romane ortodoxe?
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Bambucha » 21 Dec 2016, 15:32

gica.mosu scrie: P.S-Azi, am zarit in parlament pe "marinarul" meu pe care l-am votat in 2008(ultima data cand am votat ;)...) si pe altii cu bube'n cap cat palma,de-mi vine sa sparg TV si sa-mi dau cu pumnul in "casa copiilor mei=C..E 8-) ...

Basescu a zis-o de fapt inca din 2004 :lol: 2 comunisti care si-au batut joc de romani...
Ultima oară modificat de Bambucha pe 21 Dec 2016, 15:34, modificat 1 dată în total.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Donbazil » 21 Dec 2016, 15:34

Salut!

Ei!...Te faci ca nu poricepi!...Cum adica " cui"?.....Normal ca "pedelistilor si tuturor celor ce-i iubesc pre dansii"... ;)

Cat despre "limbajul folosit".....Las-o moarta!.....Sfantule care esti!..... :lol: :lol: :lol:
Donbazil

Mesajde Bambucha » 21 Dec 2016, 15:42

Cred ca este buna numirea! Doamna este economista si are studii in USA :P
Deci la treaba ca s-au promis destule..........

PS: Sa dea Domnu sa nu se atinga de DNA.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Closcutz » 21 Dec 2016, 15:51

Care sunt efectele pozitive concrete ale DNA? Mie personal mi se pare ca e masina de spalat a celor care au nevoie de a-si legaliza averile acaparate prin tot felul de matrapazlacuri. Oricum de averile lor nu s-a atins nimeni!
Closcutz

Mesajde a_costy » 21 Dec 2016, 16:33

Daca stiam de existenta lui Costica Berindei (singurul om din lume care a coborat de jos), mergeam si eu la vot. :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=U2QGm6aceEY
a_costy

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE