Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 10 Ian 2017, 11:44

lucky5strike scrie:Ceva minunat! E careva din Zalau? Se confirma?

http://agrointel.ro/71305/cum-a-distrus ... t-un-oras/

....

lucky5strike scrie:Buna masura, daca amenda arde bine, nu mai face slalom pe sosea orice tampit... am momente cand sunt si eu asa... multumesc guvernului pt grija!
PS: hai si cu... drumuri mai de Doamne-ajuta! 8-)

Inainte de a te radicaliza prin intermediul tv si fb si a cadea in plasa naivitatii, poate ar trebui sa stii ca smart money nu tin cont de culoarea politica, ba din contra, cu cat o culoare este mai corupta si mai lipsita de scrupule cu atat mai mari matrapazlacurile si deraierile. Se intampla chiar si in inima rusiei unde domneste voda cel puternic. Am cunoscuti care au votat rosu, nu pentru ca au crezut cu ochi umezi in viziunea celui mai corupt partid, ci pentru a face "business" cu acesta. In opinia lor prostii trebuie executati :(

Drumuri mai de Doamne-ajuta zici? :lol: :lol:

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde akmm » 10 Ian 2017, 13:07

Necazul cel mare este ca nu avem guvern monocolor.Fiind doua-trei partide pe acolo se impun negocieri de corectie.Adica oamenii negociaza daca sa ne dea o p--- sau mai mult de o p---.Pana sa se ajunga la un oarece compromis, ni s-a dat o gaura sa ne putem....hai ca stiti voi ce baga,ca sunteti pensionari si votati selectiv.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde gica.mosu » 10 Ian 2017, 13:41

...HAAAAAI "crudut-o" jos in beci ,ca sa vezi prin ce-ai sa" TRECI"....nuuuu,nu comentez ,ci zici'al fugar (ghitaaa) 8-) ...eu nu stiuuu,n-am vazut nicaaa :shock: V.Dancule ,mai baga unaaaa..."la chiliea'n port-varianta pt parlamentari,politicieni).....Ce pacat uniii-uneleee au memorieaaaaa scurta.....Vor veniiiii=curge N legi in cari o mana spala pi alta si amandoua obrazul 8-) ca, de astfelfel(au curs)....in cei 27 de ani de "bucurii"....P.S- va ve-ti aduci aminti de ac MS scris de un anticomunist=G.M.....
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde tinumaftei » 10 Ian 2017, 14:29

Dacă a cântat și Luluța "La Chilia'n port.." înseamnă că știa ea ceva și că Ghiță nu va fi singur, mai devreme sau mai târziu o va avea și pe ea companie acolo!
tinumaftei

Mesajde akmm » 12 Ian 2017, 08:44

Nu ne gandim ca Ghita ar fi un ticalos atat de versat incat a trebuit ca insasi sefa DNA sa-i dea impresia ca e ok ce face el.Parca cineva ne invata mai demult sa judecam oamenii dupa roadele lor ca pe pomi, acum judecam florile?Pai in cazul asta nici n-am pune gura pe ciupercile de balegar...
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Shrek » 14 Ian 2017, 20:42

Domnesc, desigur!
Shrek

Mesajde Shrek » 18 Ian 2017, 20:02

Mutu a vorbit......
Văzând ca faza cu "guvernu' meu " de tehnocrati nu a iesit cum trebuie, experimentul ducând la inmputinarea pnl-lui, precum albinele din stupina in iarna ceasta, farul de la Cotroceni a hotărât ca este timpul sa taie motu' guvernului pe care l-a botezat la începutul anului. Asa ca , i-a facut o supriza carlanului falos si s-a înfătisat la micu' dejun, punandu-se fix i capu' mesii ca orice nas.A comandat la muzica sa-i canta melodia " doi elefanți se leganau, pe o pânză de păianjen " dar fiindcă lautarii nu au prins ritmu' s-a suparat si a plecat! Ce a vrut nasu' , nima n-a priceput ca prea multe n-a rostit!
PS 1. Cică sinodu' bisericii catolice a decis sa il canonizeze pe sf. Ghinion! Acesta va fi reprezentat grafic de chipul presedintelui, ca semn al recunoasterii ca omul se canoneste sa scoată din cand in cand un cuvant. Totodata, acesta va fi sărbătorit in locul lui sf. Ion, (Iliescu), care a fost decanonizat si in curand va fi trimis sa posteasca si sa se roage in pestera jilava.
PS 2. Sa dăm Cezarului ce-i al Cezarului! Debarcarea fără menajamente a lui " statupalmastietot" din fruntea sri este cea mai buna dovada ca mutu' stie carte. Si mai ales ca are încă sira spinării intreaga si funcțională. Jos pălăria dom presedinte!
Shrek

Mesajde Bambucha » 18 Ian 2017, 20:17

A cam ramas ultimul colac de salvare :( Inlemnesti cata rapiditate au baietii astia analfabeti! Nu constientizam ca cel mai mare pericol pentru o tara este ca societatea sa se resemneze, sa devina indiferenta, apatica, sa se predea. Oamenii normali la cap parasesc unul cate unul corabia.

M-am informat si eu cat mai e sa faci un pasaport! Cost pasaport 260 lei, doar taxa de pasaport de 22 lei a fost scoasa. Oare voi putea face apicultura in Canada?
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Donbazil » 18 Ian 2017, 21:24

Salut!

Si-acolo cu cin'te mai incontrezi?.... :lol: :lol: :lol:
Acolo cin-te mai baga-n seama?... :lol:
O sa-ti fie dor de Stuparitul.... :idea:
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 18 Ian 2017, 21:54

Popor de i.dioti .... votati doar mafioti

Si asta se striga in strada acum .... si ce i mai trist ... ca nu e deloc exagerare.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Puffy » 18 Ian 2017, 22:43

Ce sa-i faci dacă n-ai vaci
Mulge caprele si taci !
Puffy

Mesajde MIHAI BALS » 18 Ian 2017, 22:52

Puffy scrie:Ce sa-i faci dacă n-ai vaci
Mulge caprele si taci !

bravo!
cate tate are capra ta?
MIHAI BALS

Mesajde cristian bh » 18 Ian 2017, 23:30

MIHAI BALS scrie:
Puffy scrie:Ce sa-i faci dacă n-ai vaci
Mulge caprele si taci !

bravo!
cate tate are capra ta?

cam doua.....si un sfert!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Mircea_63 » 18 Ian 2017, 23:40

cornelioandanciu scrie:Salutam ! Ce mai fac domnii ?

Multumim, bine! Traim in puf. :roll:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Cristian IONITA » 19 Ian 2017, 03:46

Ce i domnu, Danciu .... astepti convocarea? .... cu panselutele este mai complicat .... ca e zapada

https://youtu.be/UeNZqEQA9CE
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 19 Ian 2017, 10:42

Nu fi răutăcios! Panselutele se planteaza in.....iunie. Iarna doar se udă. Cu furtunu' .....hidraulic!
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE