Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Neafiliatul » 23 Ian 2017, 09:48

Dreptul românesc vrea să prevadă :
- nu mai condamnăm corupții . pentru că nu avem pușcării de lux unde să - i închidem , ei fiind o altă specie de infractori .
- nu se consideră furt până la 200.000 lei , acesta fiind un mizilic ( pentru ei ).
- funcționarul la stat poate face abuz în serviciu , deoarece la el este puterea (pâinea și cuțitul ) . El nu este plătit din banii contribuabililor , ci din peștera lui Ali Baba .
Constituția nu este bună :
ARTICOLUL 73
(3) Prin lege organică se reglementează:
h) infracţiunile, pedepsele şi regimul executării acestora;
i) acordarea amnistiei sau a graţierii colective;
Prin guvernul nostru (PSD+ ALDEEEE....) facem ce vrem noi .
Neafiliatul

Mesajde csaa » 23 Ian 2017, 10:03

Si tu preiei lozincaraia de partid a PNL-ului. Mai terminati cu vorbele goale. Pune-ti-va creierul la treaba si incercati sa judecati ce va serveste altul, nu mai inghititi nemestecat.
Neafiliatul scrie:........
Prin guvernul nostru (PSD+ ALDEEEE....) facem ce vrem noi .

Unde erai atunci cand cretina aia de la PDL a spus ”Ciocu mic ca acum suntem noi la putere!”????? De ce atunci nu ai iesit in strada sa o dai cu capul de bordura?????
Am sa iti spun eu: erai acasa si radeai in barba. Dar nemerncii aia au vandut si furat TOT!
......
Hai ca e prea dimineata sa ma enervez.
Te rog citeste definitia actuala a infractiunii de ”abuz in serviciu” si ai sa vezi ca un primar (sau functionar public) este oricand in pericol ca DNA sa-l aresteze.
csaa

Mesajde gica.mosu » 23 Ian 2017, 10:04

...F interesante MS voastre...si-si,la fel si la TV,o parte" pupa" PSD si magariile=legile lor :shock: ...o parte opozitiea si pe "SA'FU"(fiecare cu "gasca" lor) pierdem noooi toti 8-) Cand eram la Stefan Gheorgiu,am intrebat un asistent:care-i diferenta dintre -hoti de gaini(gainarii) si hotii la nivel inalt..(e valabil si azi= se poarta)...am fost dat afara :P Acum va intreb pe voi toti(cine stie, raspunde)...Care-i diferenta intre coruptii falsi si ADEVATATII corupti(zice Drakne)....V-a scote o lege pt fiecare :?: Si inca ceva,va rooog f mult,cine se pricepe sa caute pe Digi 24 imnul PSD-istilor si sa-l "puna" aici...e tare de tot..(s-a dat pi post aseara in jur de 23si 22 min) scris cu mult umor si la obiect(multumesc)..Respect pt toti inclusiv pt Tinumaftei si David Mihailov,se vede ca sunteti oameni STRASNICI din ce scrieti...:!:
Ultima oară modificat de gica.mosu pe 23 Ian 2017, 10:17, modificat 1 dată în total.
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde csaa » 23 Ian 2017, 10:12

gica.mosu scrie:....care-i diferenta dintre -hoti de gaini(gainarii) si hotii la nivel inalt..........

Diferenta consta in pericolul social.
csaa

Mesajde ioanpuiu » 23 Ian 2017, 10:15

tinumaftei scrie: Dreptul românesc, pe care cândva l-am studiat ...

minciuni !

Nu poţi fi Absolvent de Drept
Eşti mult prea confuz pentru asta.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde csaa » 23 Ian 2017, 10:21

ioanpuiu scrie:

minciuni !

????? De ce faceti astfel de afirmatii???
Mai bine combateti ideile dumnealui cu argumentele dvs.
csaa

Mesajde Neafiliatul » 23 Ian 2017, 10:29

gica.mosu scrie:...: Si inca ceva,va rooog f mult,cine se pricepe sa caute pe Digi 24 imnul PSD-istilor si sa-l "puna" aici...e tare de tot..(s-a dat pi post aseara in jur de 23si 22 min) scris cu mult umor si la obiect(multumesc).

Neafiliatul

Mesajde feederman » 23 Ian 2017, 10:30

a_costy scrie:Puteam sa jur, tot neamtul le-a dat foc bambucilor.
http://www.timesnewroman.ro/politic/dup ... ai-chinuie
Ăla mic, negru care sufla greu, nu era el, era nevastă-sa. N-ai vazut ca si–a pierdut papucii in zapadă?
daffid mihailov scrie: Dar cine crede in teoria conspiratiei, nu il mai convingi ca omul chiar a ajuns pe luna.

Nicidecum din luna. Baietii cu lentile de contact contrafacute nu au timp de calatorii. Sunt mereu la datorie, ocupati cu traducerea ordinelor de lupta.
Dar conspiratia este evidenta. Aseara au iesit sa destabilizeze ordinea publica, peste 100 000 de ofiteri acoperiti ai serviciilor. Ochiul ager al democratilor autentici, i-a deconspirat imediat pe cei mai agresivi, care s-au dovedit a fi, cei catarati in cârca parintilor, inarmati vizbil pe sub mantale, cu olitele din dotarea personala.
csaa scrie:Lumineaza-ne si pe noi

O luminita ar fi urmatoarea: daca prezumptivul cetatean onorabil, nu este descoperit datorita unui denunt efectuat in maximum 6 luni de la comiterea actului filantropic - baieti buni , ce drq- iti poate arata toata viata ta si a lui, degetul mijlociu orientat in sus. Sau in jos . La alegere.
Nu poţi fi Absolvent de Drept. Eşti mult prea confuz pentru asta.

Eeee! Niet kultura. La stefan gheorghiu, la Baneasa si la toate scolile de securitate se studia alternativ si dreptul .Stang, drept, stang drept. Iar la raport: Drepti !!!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde csaa » 23 Ian 2017, 10:51

feederman scrie:.....
Nicidecum din luna. Baietii cu lentile de contact contrafacute nu au timp de calatorii. Sunt mereu la datorie, ocupati cu traducerea ordinelor de lupta.
...

Prietene, de data asta ”acoperitii” sunt in tabara lui Iohannis. Si acronimul organizatiei lor are mai mult de trei litere.

feederman scrie:.....
O luminita ar fi urmatoarea: daca prezumptivul cetatean onorabil, nu este descoperit datorita unui denunt efectuat in maximum 6 luni de la comiterea actului filantropic - baieti buni , ce drq- iti poate arata toata viata ta si a lui, degetul mijlociu orientat in sus. Sau in jos . La alegere.
......

Daca e asa cum spui tu, atunci ar fi bine sa se schimbe putin. Adica denuntatorul sa fie tras la raspundere penala daca nu a efectuat denuntul in termen de 6 luni de la data luarii la cunostinta. Agravanta sa fie in cazul persoanelor care au ca obligatie de serviciu constatarea sau inregistrarea acestor fapte.
Daca ai cultura juridica intelegi ce vreau sa spun, asa ca te rog sa traduci tu pentru marea masa de cititori! Multumesc!
csaa

Mesajde feederman » 23 Ian 2017, 11:22

csaa scrie:Daca ai cultura juridica intelegi ce vreau sa spun, asa ca te rog sa traduci tu pentru marea masa de cititori! Multumesc!

Nu am acest tip de cultura, dar poate ne spui de ce de 2500 de ani justitia- cata este- se bazeaza pe urmatoarele "Una lex una iustitia omnibus"," Pereat mundus et fiat justitia", Dura lex sed lex". In satul meu se spune din mosi stramosi: din coada de caine nu faci ciur de borangic, nici din hot mitropolit. Imi pare rau ca Dragnea nu poate ajunge preafericit.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Bambucha » 23 Ian 2017, 11:30

tinumaftei scrie:. Oricine este liber sa manifeste politic, dar asta nu il scuteste de a depune niste diligente legale in acest sens. Mi se face greata de ordonanta asta cu gratierea dar mai greata mi se face sa vad ca se doreste schimbarea votului politic prin niste miscari de strada.
De la evenimentele din decembrie si pana astazi nu cred ca a fost vreo manifestatie publica spontana, toate sunt dirijate de unii sau de altii! Ramane deci intrebarea: cine se afla in spatele manifestatiei de azi?

Peneleul domnule, peneteul, Basescu e de vina. Se dau bani copiilor de golani de acum 27 de ani, acestia au devenit intre timp cret.ini si nazisti si au primit 10 lei de la redactii. Uite cum s-a demascat totul!

Imagine

Cel putin asa reiese din discursul stimatului vicepresedinte ALDE

Imagine
Ultima oară modificat de Bambucha pe 23 Ian 2017, 11:39, modificat de 3 ori în total.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde csaa » 23 Ian 2017, 11:37

feederman scrie:
csaa scrie:Daca ai cultura juridica intelegi ce vreau sa spun, asa ca te rog sa traduci tu pentru marea masa de cititori! Multumesc!

Nu am acest tip de cultura, dar poate ne spui de ce de 2500 de ani justitia- cata este- se bazeaza pe urmatoarele "Una lex una iustitia omnibus"," Pereat mundus et fiat justitia", Dura lex sed lex". In satul meu se spune din mosi stramosi: din coada de caine nu faci ciur de borangic, nici din hot mitropolit. Imi pare rau ca Dragnea nu poate ajunge preafericit.

Ai dat-o ”din fanta in cola”! Pot sa iti raspund, dar le poti gasi la o simpla cautare de google. In schimb raspunsul la intrebarea mea nu.
P.S. - nu e politicos sa raspunzi la o intrebare cu o alta intrebare
csaa

Mesajde tinumaftei » 23 Ian 2017, 13:26

ioanpuiu scrie:

minciuni !

Combate-ma cu argumente, nu cu invective!
Nu as fi crezut pana la aceste alegeri ca voi avea vreodata o pozitie apropiata cu cea a PSD. Nu sustin ordonantele astea cu gratierea, dar astea sunt doar un motiv. In fond este o acerba lupta pentru putere intre KWI si PSD. Asta se vede in fata. Dar ce grupuri se afla in spate inca nu pot vedea. Cel putin in spatele presedintelui, care dupa imaginea de fost primar de provincie lasa sa se se vada un tip calculat, asezat, cu altfel de politica. Ce-l mana acum in aceste lupte la baioneta? Difera cu ceva de actiunile lui Basescu? Tot ce face este la limita legii decand PSD a castigat democratic aceste alegeri.
De ce n-a mobilizat fratilor electoratul la alegeri sa scoata 50%+1 pentru partidele lui??
Cat despre drept, l-am avut la Babes-Bolyai profesor chiar pe Emil Boc la drept constitutional!
tinumaftei

Mesajde daffid mihailov » 23 Ian 2017, 15:09

In aceste articol http://teoriipolitice.blogspot.co.uk/20 ... implu.html o sa vezi ca sunt pentru reducerea numarului detinutilor *in uk si sustinut cu argumente. Dar nu inteleg de ce avem nevoie de ordonanta de urgenta, cand inca nu a trecut luna de miere a noului guvern. De ce se insista atat de mult, este asta singura urgenta a Romaniei? Nu se mai poate guverna fara. Unii protesteaza si poate ca nu au dreptate. Dar daca esti intelept, nu ar fi mai bine sa inchizi cazul? Un an, doi, pana se poate discuta pe larg problema ?OUG?
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde a_costy » 23 Ian 2017, 15:23

daffid mihailov scrie:In aceste articol http://teoriipolitice.blogspot.co.uk/20 ... implu.html o sa vezi ca sunt pentru reducerea numarului detinutilor *in uk si sustinut cu argumente. Dar nu inteleg de ce avem nevoie de ordonanta de urgenta, cand inca nu a trecut luna de miere a noului guvern. De ce se insista atat de mult, este asta singura urgenta a Romaniei? Nu se mai poate guverna fara. Unii protesteaza si poate ca nu au dreptate. Dar daca esti intelept, nu ar fi mai bine sa inchizi cazul? Un an, doi, pana se poate discuta pe larg problema ?OUG?

N-ar mai face ei valuri un an doi, dar domn profesor are 70 de ani, pentru el e importanta fiecare zi de libertate.
Asa ca gadele si grecoaica nici nu vor sa auda de amanari dintr-astea sorosiste.
a_costy

Mesajde daffid mihailov » 23 Ian 2017, 15:36

costy...aaacum inteleg. Asta era problema.

Si ca sa ii raspund si altui coleg care vrea sa il luminez, desi nu sunt eu Lumina, UK ar trebui chiar sa creasca numarul celor retinuti si sa construiasca mai multe inchisori, deoarece trimite prea multi oameni in comparatie cu crimele care sunt inregistrate, cu mult mai mult decat tari ca Rusia, Polonia, Spania, Romania etc. Oricum, de departe in Uk este cel mai prost sistem, iar in Romania sta mult mai bine la capitolul asta. :) Dar ce nu raporteaza Romania e cifra neagra a criminalitatii, adica crimele care nu sunt inregstrate. Daca ai lua asta in calcul sigur ar sta la fel de prost ca UK. Sa nu mai vorbim de USA, unde e o afacere sa ai inchisoare.

Sa nu mai spun ca UK este mereu acuzata la CEDO pt numarul mare de minori din inchisori*cel mai mare din UE, un copil e raspunzator pt faptele lui de la varsta de 12 ani, au fost cazuri si de 8.
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE