Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde tinumaftei » 07 Feb 2017, 00:50

luci scrie:Pe unde or fi ministrii lu ciolos ca in curand li se da adunarea?

Nu l-ai văzut în clipul de mai sus? E in bancă și își reface forțele. Poate are o chindie și în noaptea asta!
tinumaftei

Mesajde Cristian IONITA » 07 Feb 2017, 11:13

http://bucurestiul.ro/foto-video-cum-su ... -persoana/

apropo de manifestatori platiti

oricum cei de la PSD nu se apropie de Soroisti .... care platesc si pentru caini :)
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde lucky5strike » 07 Feb 2017, 12:23

Cristian IONITA scrie:apropo de manifestatori platiti... oricum cei de la PSD nu se apropie de Soroisti .... care platesc si pentru caini :)

Nu stiu daca batranii sunt platiti sa protesteze, dar aia doi de mai sus - sorosisti au ba - nu au ce cauta in Parlament.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde gorjeanul » 07 Feb 2017, 12:24

Domnu Ionita nu-ti mai bate capul cu spalatii astia pe creier. Lasa-i in pace ,sa le fure si zaharul din ceai. Astia atat stiu, strainii,ungurii,sorosistii(apropo ,habar n-au cine-i Soros ,si ce a facut el in viata lui) basisti,iohannisti. Crezi ca poti sa ai o discutie pe idei pe principii?!!! Oamenii din strada cer o clasa politica curata si competenta. Analfabetii astia functionalii nu inteleg decat ce le transmite romania tv. Oricum cei ca noi ne descurcam si cu hotii astia , pentru ca avem scoala si salarii decente. Problema e cu ei, ca o sa stea la mila psd-eului sa le mai puna 30 de la pensie.
gorjeanul

Mesajde Bambucha » 07 Feb 2017, 12:27

Romania a facut in zilele astea dramatice inconjorul planetei.
Se pare ca Dragnea&Tariceaanu@co au reusit in sfarsit sa ne faca mandri ca suntem romani. Mandri ca am devenit o natiune intre natiuni!
Am citit multa presa internationala, peste tot de la francez la german pana la spaniol si polonez s-a pus intrebarea:

Mai contesta cineva ca Romania nu apartine de Europa?

Pentru cateva clipe s-a aprins lumina in Balcani, si am devenit sursa de inspiratie si pentru alte natiuni. Respect ROMANIA

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Cristian IONITA » 07 Feb 2017, 13:03

lucky5strike scrie: ....
Cristache, tu pe astia i-ai votat? :lol: :lol:
....

ai preluat si distribuit o secventa "sensibila" cu intentia clara de a denigra un om,
https://www.facebook.com/gotiu.mihai/?hc_ref=NEWSFEED

postarea ta nu face decat sa confirme faptul ca nu ti-ar prisosi deloc o mica infuzie de caracter.
Cristian IONITA

Mesajde un OM » 07 Feb 2017, 15:43

Parca USR-eii au pichetat parlamentul? Si eu dupa o noapte nedormita a doua zi nu prea fac mare lucru.
un OM

Mesajde lucky5strike » 07 Feb 2017, 16:46

Cristian IONITA scrie: postarea ta nu face decat sa confirme faptul ca nu ti-ar prisosi deloc o mica infuzie de caracter.

CI... corporateristule... ma simt perfect in pielea mea... multam de oferta! Ai idee oare cum o fi sa dormi in timpul serviciului, ca eu nu am reusit pana acuma...

Hai cu infuzia!

:lol: :lol: :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 07 Feb 2017, 16:50

un OM scrie:Parca USR-eii au pichetat parlamentul? Si eu dupa o noapte nedormita a doua zi nu prea fac mare lucru.

Gandeste-te ca in cei 2-300.000 era lumea buna din finante, IT, PR... doar nu venea sefu bancii "dracfaizan" asa, singurel...

Aia din call center de multinationale, cu care ne tocim nervii periodic...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Cristian IONITA » 07 Feb 2017, 17:25

Dragul meu .... te-au luat si pe tine cei de la http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21 ... ?nomobile= la plimbare prin Bucuresti?

Stiu ca nu-ti este simplu de conceput .... dar pentru multii conceptul de "timp al serviciului" este mult mai relaxat decat la altii

In plus .... poate ca ti-a scapat (desi sunt convins ca stii foarte bine si doar din ji.godie ce esti continuii te faci ca nu stii), finantistii, PR-isti, IT-isti de protesteaza la Bucuresti se comporta ca Cenusereasa .... la ora 12.00 sunt acasa ...
Cazul USR-istului este un pic diferit .... cei din USR picheteaza TOATA noaptea sediul PArlamentului (ptr ca nu cumva cei din PSD sa se intuneasca si sa ne trezim peste noapte cu alte gratieri/amnistii/etc) ... omul si-a cerut scuze, si-a pus cenusa in cap .... etc
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 07 Feb 2017, 17:47

:)
Fişiere ataşate
16425946_10155756793544746_6985182447069823743_n.jpg
Cristian IONITA

Mesajde lucky5strike » 07 Feb 2017, 18:09

Ma, talpa tarii va sustine... aveti grija ce faceti acolo... noaptea tarziu... in bamboo ala...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 07 Feb 2017, 18:17

Ce cauta toxicul asta in strada, pe cine reprezenta? http://www.mediafax.ro/social/steven-va ... a-16151687
Uite mai jos ce a ajuns romanul sa faca...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde tinumaftei » 07 Feb 2017, 18:21

Cristian IONITA scrie:Dragul meu .... te-au luat si pe tine cei de la http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21 ... ?nomobile= la plimbare prin Bucuresti?

Stiu ca nu-ti este simplu de conceput .... dar pentru multii conceptul de "timp al serviciului" este mult mai relaxat decat la altii

In plus .... poate ca ti-a scapat (desi sunt convins ca stii foarte bine si doar din ji.godie ce esti continuii te faci ca nu stii), finantistii, PR-isti, IT-isti de protesteaza la Bucuresti se comporta ca Cenusereasa .... la ora 12.00 sunt acasa ...
Cazul USR-istului este un pic diferit .... cei din USR picheteaza TOATA noaptea sediul PArlamentului (ptr ca nu cumva cei din PSD sa se intuneasca si sa ne trezim peste noapte cu alte gratieri/amnistii/etc) ... omul si-a cerut scuze, si-a pus cenusa in cap .... etc

Hai că ăsta e offside toată ziua, n-o mai scăldați cu pichetarile, că nu a făcut pichetare singur, ăilalți de ce nu sforăie?
Asta vară dormea în Vamă pe lângă niste tomberoane. Acolo ce a mai pichetat?
tinumaftei

Mesajde tinumaftei » 07 Feb 2017, 18:31

lucky5strike scrie:Ce cauta toxicul asta in strada, pe cine reprezenta? http://www.mediafax.ro/social/steven-va ... a-16151687
Uite mai jos ce a ajuns romanul sa faca...

Hai la lucrul să muncim, da Doamne să nu găsim!
Asta cu sparanghelul se cheamă că este formator media!!!
tinumaftei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE