Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde gorjeanul » 07 Feb 2017, 19:01

Una dintre solutii ar fi ,votul cenzitar. Atata timp cat 15 la suta din populatie e analfabeta iar altii 60 la suta sunt analfabeti functionali nu se mai justifica votul universal. Astia sunt o masa de manevra care cred orice le livreaza televiziunile. De aceea nici nu ies oamenii educati la vot, pentru ca stiu ca sunt in minoritate si votul lor e anulat de 4 zombi(la creier). Aia care manifestau la Cotroceni erau oameni? Fiziologic da ,pentru ca sunt bipezi, comunica prin grai(injuraturi si onomatopee) si cam atat. Nu erau in stare sa articuleze o fraza coerenta. Astia sunt votantii PSD,PRU ALDE ,Romania Mare .
gorjeanul

Mesajde csaa » 07 Feb 2017, 19:16

Ai avut cumva un unchi pe care il chema Himmler? Heinrich Himmler.
csaa

Mesajde gorjeanul » 07 Feb 2017, 19:26

Ce spuneam? Vorbim si scriem fara sa cunoastem sau intelege . Ce are votul cenzitar cu nazismul?!!!!
gorjeanul

Mesajde csaa » 07 Feb 2017, 19:33

Spuneam ca urmeaza sa ii executam pe ologi
csaa

Mesajde tinumaftei » 07 Feb 2017, 19:50

csaa scrie:Spuneam ca urmeaza sa ii executam pe ologi

Csaa, nu știi, în timpul guvernărilor de dreapta pensionarii trebuie să traverseze pe roșu!!
tinumaftei

Mesajde gorjeanul » 07 Feb 2017, 19:52

Eu nu am vorbit despre executii. Eu am expus o alternativa fata de sistemul actual. Acum in Romania asa zisele elite manipuleaza oamenii saraci (si cu duhul) pentru voturi. N-ar trebui sa ne punem intrebarea daca e corect ca un om(si sunt milioane) care habar nu are ce inseamna democratia, ce rol are parlamentul, guvernul, institutiile statului etc ,sa decida conducerea tarii?. Milioane de romani nici nu stiu ce voteaza. Eu am auzit xeci de oameni care spuneau ca voteaza PSD ca astia le mai da ceva. Votam pe cei care promit si mint mai mult? In momentul cand se dau pomeni unei paturi sociale,automat se ia din alta parte, ca nu dau politicienii din averile lor.
gorjeanul

Mesajde csaa » 07 Feb 2017, 19:53

Iar eu vorbeam despre faptul ca toti suntem egali in fata lui Dumnezeu si a legilor.
csaa

Mesajde tinumaftei » 07 Feb 2017, 20:00

gorjeanul scrie:Eu nu am vorbit despre executii. Eu am expus o alternativa fata de sistemul actual. Acum in Romania asa zisele elite manipuleaza oamenii saraci (si cu duhul) pentru voturi. N-ar trebui sa ne punem intrebarea daca e corect ca un om(si sunt milioane) care habar nu are ce inseamna democratia, ce rol are parlamentul, guvernul, institutiile statului etc ,sa decida conducerea tarii?. Milioane de romani nici nu stiu ce voteaza. Eu am auzit xeci de oameni care spuneau ca voteaza PSD ca astia le mai da ceva. Votam pe cei care promit si mint mai mult? In momentul cand se dau pomeni unei paturi sociale,automat se ia din alta parte, ca nu dau politicienii din averile lor.

Este rolul partidului, care ar fi el, să explice și prostului și deșteptului ce vrea să facă!!!
Crezi că ăia deștepți nu pot fi manipulați?
Fiecare persoană este manipulată de propriile interese.
tinumaftei

Mesajde gorjeanul » 07 Feb 2017, 20:01

Aici sunt de acord ,dar unii(politicieni) sunt mai egali decat ceilalti in fata legilor.
gorjeanul

Mesajde Puffy » 07 Feb 2017, 20:11

Sa fie cumva da sa nu ne ia ue fondurili ca bambucha asa a zis ca patim si atunci trebe sa muncim
Puffy

Mesajde Shrek » 07 Feb 2017, 21:15

tinumaftei scrie:............., ăilalți de ce nu sforăie?
Asta vară dormea în Vamă pe lângă niste tomberoane. Acolo ce a mai pichetat?

Ăia care nu sforaie au dat somnul pe.....silentios!
Dom' senator nu dormea! Medita ! Io zic ca l-a dat pe spate melodia ceia " mai avem nevoie si de ...iarba"! E fost hit asta vara in Vamă!
Shrek

Mesajde Shrek » 07 Feb 2017, 21:48

gorjeanul scrie:Eu nu am vorbit despre executii. Eu am expus o alternativa fata de sistemul actual. Acum in Romania asa zisele elite manipuleaza oamenii saraci (si cu duhul) pentru voturi. N-ar trebui sa ne punem intrebarea daca e corect ca un om(si sunt milioane) care habar nu are ce inseamna democratia, ce rol are parlamentul, guvernul, institutiile statului etc ,sa decida conducerea tarii?. Milioane de romani nici nu stiu ce voteaza. Eu am auzit xeci de oameni care spuneau ca voteaza PSD ca astia le mai da ceva. Votam pe cei care promit si mint mai mult? In momentul cand se dau pomeni unei paturi sociale,automat se ia din alta parte, ca nu dau politicienii din averile lor.

Dom' gorjanu, am si io o ' ntrebare! Pe dumneata părinții te-or adus pe lume la maternitate , ca toți oamenii, ori te-or descărcat de pe net de te crezi deosebit ca sa nu zac unic ( asta e marca inregistrata mb)! Pe ce te bazezi atunci când spui sa fie limitat dreptul la vot? Pe ce criterii unii ar avea dreptul sa voteze si unii nu? Culoarea ochilor, forma nasului, lungimea p...arului, numarul de clase? Inteligenta nu o poți masura la nastere si nici nu scrie la careva in frunte ca el este mai destept ca altii! Si atunci cum acorzi dreptul la vot, din trei in trei, unu da doi ba sau cum? Hitler a considerat evreii răspunzători de criza economică si a inceput tot cu restrângerea dreptului de vot. Apoi a urmat ...apocalipsa! Asta doresti si matale ?
Shrek

Mesajde Bambucha » 07 Feb 2017, 22:16

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Shrek » 07 Feb 2017, 23:24

Salam Sibiu versus salam cu soia!
Cei care ati prins si vremurile in care tv-ul era alb/negru si pita la cartelă, va aduceți aminte si de celebrul "salam cu soia"! Fiindcă un " cismar" a considera ca românii consuma prea multa carne si in acest fel le este afectata grav sănătatea, a ordonat cercetătorilor sa găsească înlocuitori sanatosi pentru carne, astfel ca românii, atei prin definiție( vezi injuraturile), sa poata ține posturile religioase fara sa isi dea seama. Asa a aparut un preparat cu forma si gust vag de salam, mai ieftin si mai usor de gasit decât "salamul de Sibiu". Acest brand a devenit celebru, fiind folosit după revoluție ca argument al originii sănătoase al candidatilor autohtoni in detrimentul celor care trăiseră in strainatate ( vezi Rațiu si Campeanu). Între timp, societatea a evoluat, nivelul de trei a crescut si oamenii au inceput sa cunoasca si chiar sa aprecieze gustul nobil al salamului Sibiu.Dar ce te faci acum , cand un grup de nostalgici ai salamului cu soia, s-au organizat "spontan", au creat un fan club si cer interzicerea consumului salamului Sibiu pe motiv ca fabricarea lui a inceput sa fie folosit sri, pardon, sorici si carnea de manzat a fost înlocuită cu carnea de măgar. Ba chiar au reusit sa picheteze băcănia Cotroceni zile in sir amenințând ca vor recurge la gesturi ectreme! De cealaltă parte, susținătorii consumului moderat de salam Sibiu, au proclamat victoria in piata, reusind sa suspende temporar consumului de salam cu soia pe motiv ca acesta dăunează grav sanatatii, provocând boli grave gen ciumă rosie!
Noi, spectatorii care scrijelim cu destiu' pe ecran ori batem cu el in bumbi, nu dorim decat sa păstrăm salamul Sibiu un salam nobil si sa nu il transforme strada intr-un carnat...săsesc!
Shrek

Mesajde MIHAI BALS » 07 Feb 2017, 23:51

ba uratule,esti destept FRATE!
MIHAI BALS

Mesajde Cristian IONITA » 08 Feb 2017, 10:23

lucky5strike scrie:Ce cauta toxicul asta in strada, pe cine reprezenta? http://www.mediafax.ro/social/steven-va ... a-16151687
Uite mai jos ce a ajuns romanul sa faca...

a explicat omul foarte limpe ce cauta si pe cine reprezinta .... si cred ca e mai in tema decat "hoardele" de doljeni "desantate" in Bucuresti sa guite impotriva celor care nu accepta guvern pus pe hotie.

stimabilu' cu sparanghel face ceea ce a ales singur si (sper) de buna voie .... conteaza probabil si faptul ca nici nu e in stare de mai mult.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE