Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 10 Feb 2017, 18:00

iti spun eu de ce .... ptr ca in noile conditi politico-economice poate fi o alternativa la UE, departe insa de a fi o alternativa functionala.
De cativa ani avem de-a face si cu afluxul de migranti generator de probleme ... si aici alta sursa de resentimente ...
UE a functionat de la inceput cu minim 2 viteze, iar acest lucru a nascut si crescut resentimente .... tarile puternice si "fondatoare" se considera indreptatita sa aiba cuvinte in plus fata de cele mai slabe si nou aderate. Polonia (care este liderul Visegrad) este cel mai rebel membru UE (la concurenta cu Ungaria, dar astia sunt mult mai putin "capabili") ... si spre deosebire de Romania (teoretic a 7 din UE dar printre ultimele ca "implicare") este constient de importanta rolului sau in uniune si chiar are initiative.
Adaug la asta si interesele rusnacilor .... ptr care vecinatetea cu tari prospere nu a fost niciodata de bun augur, care bineinteles intarata pe toate fronturile jongland cu accesul la resurse, propaganda "nationalista" etc.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 10 Feb 2017, 18:23

De cand a trecut la maneta ghilotinei numita " simbolic" dna, fiica codrului a avut rezultate pentru care o invidiaza creiere " luminate" din toata Europa si nu numai! In cosul ghilotinei s-au rostogolit in ultimii ani capete de toate....culorile politice precum si chiar un pretins " cap incoronat" cu prentesa lui cu tot. Dar cum orice mâncare devine anostă daca o consumi de mai multe ori, tanti a decis sa schimbe meniu si sa intre cu " rarita" in gaura neagră denumita sri.Acu' nu se stie daca vre-o "supernova" s-a defectat ori a operat intuiția feminină, dar aici dispar sume imense de bani si nimeni nu da socoteala. Dupa ce si-a facut încălzirea cu oprea si serviciu lui secret ( sic) prin demascarea operațiunii " jacuzzi pentru boss" , a trecut la un alt nivel si anume la moara numită sri. Vrea sa vadă cine a luat banii pentru ziaristii rapiti , cate operațiuni gen fantoma au fost finanțate si mai ales cine a îndrăznit sa se joace prin ....pădurea ei cu cubu'.
Gaura neagră reacționează si începe sa tulbure apele, confisca un protest " spontan" neînsemnat si folosind datele celor care au tot semnat petitiile online, posteaza chemări la lupta cea mare impotriva corupție! De fapt, aceasta agitație este pentru "mobilizarea" protestantilor si ajunge la " masa critica" care ar determina scăparea lor de sub control, aparitia haosului ! Finalul este aparitia pe un cal alb a sri care va ajuta la restabilirea ordinii de drept prin " sfaturi intelepte"! Costul, va fi desființarea ghilotina pentru ca operatorul ei a devenit....vulnerabil!
PS. Nu ar strica sa rugati un prieten sa va monitorizeze postarile pe fb.Exista un " virus" care face postari indecente in numele dv fara sa vedeti acest lucru. Alteori face trimiteri la .....lupta cea mare tot fara se stiti.
Shrek

Mesajde gorjeanul » 10 Feb 2017, 19:29

Shrekule esti cam greu de inteles ,mai mult deduc din ce scrii tu. Eu zic sa terminati cu scenaritele astea ca SRI si DNA sunt ceva ocult,ca au protocoale secrete sau stiu eu ce conpiratii. Normal ca exista protocoale inte institutii. Cum credeti ca se prinde un bandit care a furat milioane sau zeci de milioane si e aparat de o turma de avocati? Credeti ca asa se baga la puscarie un ticalos de asta, pe baza unui denunt? Sunteti diletanti. Ca sa obtii o simpla perchezitie sau o interceptare iti trebuie mandat de la judecator ,si ca sa ceri acel mandat iti trebuie anumite probe. In instanta procurorul aduce acte,martori, interceptari etc. Lasati-o moale cu dosare politice sau facute la comanda. Multi dintre ei recunosc in fata judecatorilor ca au gresit ca sa fie pedeapsa mai mica ,apoi pun trompetele la televiziuni sa spuna ca a fost dosar facut de Kovesi. Nici un om zdravan la cap nu mai crede ,manipularile astea.
gorjeanul

Mesajde Shrek » 10 Feb 2017, 19:58

Io nu stiu ce ai citit matale scris de mine de ai tras o asemenea concluzie. Eu am facut o presupunere pe care nu esti obligat nici macar să o citesti cu atât mai putin sa fii de acord cu ea. Eu spun ca exista posibilitatea ca o i situație "oculta" sa fie de fapt o dunatura de hoți, care s-au dedat la banul public fara scrupule si pe care nimeni nu a îndrăznit sa-i intrebe de sanatate. Acum, cand cineva i-a intrebat , au sacrificat repede un " pion"( vezi cazul Coldea), zugravindu-l drept singura masea stricata a sistemului.
Cateva chestii au ajuns la presa de exemplu cazul hexipharma. Un caz clasic de operațiuni comerciale acoperite din care probabil mulți mulgeau conturile. Cazul Ghiță cu firmele lui IT. Alt caz clasic parca tras la indigo. Doar că asta n-a vrut sa se sinucidă. Unde au ajuns banii spălați acolo.?! Sa nu mai vorbim de răscumpărarea ziaristilor. Câți bani s-au plătit si câți au ajuns la " rapitori"? Iti închipui ca aia au dat bon fiscal pentru ei?
Presa " acoperita" mai mult sau mai putin, o ataca pe....tanti din toata unghiurile. Oare de dragul lui Dragnea? Io am dubii.
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 10 Feb 2017, 20:42

Shrekule orice este podibil ... dar eu vad lucrurile mai simplu si concret ... stimabli psd alde isti eu exagerat cu aroganta ... protestele in ziua de azi sunt mult mai complicat de deturnat.

Eu zic ca dupa acezt we cand probabil o sa fim peste 1 milion in strada Grindeanu va demisiona si nu ne ramane altceva de facut decat s veghem in continuard ... vom avea tot guvern marioneta dar trag eu speranta mai putin arogant.
Cristian IONITA

Mesajde MIHAEE'E » 10 Feb 2017, 21:11

mai este si probabilitatea ca data viitoare sa fiti 2 mil daca vor serviciile sau numai 100 din care 80 bătuți mar si 20 la duba :lol:
MIHAEE'E

Mesajde Shrek » 10 Feb 2017, 21:15

Pentru CI:
Atentie la "masa critica"! Lu' Boc i-a fost suficent fo 20 de mii! La Monta fo 50! Asta e bantan falos! Nu se da dus nici c-un meleon ! Dacă nu va bateti intre voi si jandarmii pe toți, este bine!
PS. Ti-ai verificat contul de fb? As muri de ras sa vad ca indemni oamenii sa protesteze la...Cotroceni!?
Sa ne-azim cu bine si luni!
Shrek

Mesajde un OM » 10 Feb 2017, 21:21

Trimite si soparla, pardon programul, odata cu atentionarea.
un OM

Mesajde Cristian IONITA » 10 Feb 2017, 21:40

MIHAEE'E scrie:mai este si probabilitatea ca data viitoare sa fiti 2 mil daca vor serviciile sau numai 100 din care 80 bătuți mar si 20 la duba :lol:

Orice e posibil. Sa ne spui si noua ce fumezi :D
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 10 Feb 2017, 21:45

Shrek scrie:Pentru CI:
Atentie la "masa critica"! Lu' Boc i-a fost suficent fo 20 de mii! La Monta fo 50! Asta e bantan falos! Nu se da dus nici c-un meleon ! Dacă nu va bateti intre voi si jandarmii pe toți, este bine!
PS. Ti-ai verificat contul de fb? As muri de ras sa vad ca indemni oamenii sa protesteze la...Cotroceni!?
Sa ne-azim cu bine si luni!

Boc si Ponta au fost in alta epoca .... lucrurile sunt acun total altfel.

De batut intre noi si/sau cu jandarmii ramane de vazut ... eu sunt optimist .... am scapat in decembtie 89 cand au tras cu mitraliera de pe tab ....
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 10 Feb 2017, 21:59

Doar ca atunci erai si mai tanar si mai....sprinten. Iar zona de la Inter era mai ingusta si puteai dispărea mai iute. La Victoriei, este prea mult spatiu. Daca nu sunteți suficienți si lucrurile merg prost, va vor " masacra"! Iar gloanțele de pe tab erau de manevra. Altii au avut muniție de război in primele ore! Ia mai gandestete!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 10 Feb 2017, 22:10

Sa vedem .... spuse orbu'. De data asta .... daca tot nu pot fugi nu mi ramane altceva de facut decat sa raman la bataie.
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 10 Feb 2017, 22:16, modificat 1 dată în total.
Cristian IONITA

Mesajde gorjeanul » 10 Feb 2017, 22:11

Shrek scrie:Doar ca atunci erai si mai tanar si mai....sprinten. Iar zona de la Inter era mai ingusta si puteai dispărea mai iute. La Victoriei, este prea mult spatiu. Daca nu sunteți suficienți si lucrurile merg prost, va vor " masacra"! Iar gloanțele de pe tab erau de manevra. Altii au avut muniție de război in primele ore! Ia mai gandestete!

Ce vorbesti? Eu am fost la INTER pe 21 dec ,militar. A fost munitie de razboi. Trasoare si gloante obisnuite. Si nu te supara pe postarea anterioara. Pari mai normal in scris decat in poza.Salve.
gorjeanul

Mesajde Shrek » 10 Feb 2017, 22:32

Cristian IONITA scrie:Sa vedem .... spuse orbu'. De data asta .... daca tot nu pot fugi nu mi ramane altceva de facut decat sa raman la bataie.

Sa vedem.....Unde-i mata ( pisica) sa o f.... zise soarecu' după ce mânca doua boabe de strugure!
Shrek

Mesajde csaa » 10 Feb 2017, 23:05

Voi vorbiti de Iliescu, Constantinescu, basescu, etc. Eu va vorbesc de necesitatea unei linii directoare. A unui Plan General de orientare a politicii romanesti.
Poate vorbesc aiurea, dar astfel de planuri au dus la obtinerea Independentei si la infaptuirea Romaniei Mari. Si nu ma intelegeti gresit, vreau sa raman un anonim.
Hai sa vedem ”pe ce va bazati”! (asta e din alt roman)
csaa

Mesajde gorjeanul » 10 Feb 2017, 23:52

Sunt de acord cu tine. Dar au alte prioritati ,astea sunt secundare( un plan de dezvoltare pe plan mediu,macar pe7-8 ani, cu politici clare,cu sectoare care trebuie sustinute si stimulate,gen agricultura,turism,IT, ,zic si eu). Asta e marea durere.
gorjeanul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE