gorjeanul scrie:Iar cu olguta, a fost respins din viciu de procedura, nu lipsa de probe. Asta spune ea ,pentru naivi. E corupta pana in maduva oaselor, si stiu ce spun.
gorjeanul scrie:Ai gusturi ciudate.O mahalagioaica,tupeista.
tinumaftei scrie:Ia trimiteti niste ordine de incorporare tinerilor frumosi si liberi din piata!!?
tinumaftei scrie:Banii care sau scurs către SOVROMURI și catrea INVESTITORII STRATEGICI nu se mai pot recupera in vecii vecilor.
Ideea expusă era că ar trebui să ne trezim totuși si sa evaluam starea nenorocita in care ne aflam.
Atâta timp cât tot ce înseamnă plus valoare finanțează bunăstarea altora, vom da inutil vina pe guvernele României mii de ani de acum încolo, iar diferența de nivel de trai de va mări intre noi și beneficiarii economiei românești!!
Bambucha scrie:Apropo!, acei tineri frumosi si liberi, catalogati peiorativ cu atata sarcasm si ticalosie produc o treime din PIB-ul Romaniei.
csaa scrie:Pai.....stiu ca atat Renault cat si Ford au beneficiat de reduceri de impozite.Probabil si altele. Chiar ar fi interesant de aflat.
Donbazil scrie:Ceva noutati p'aici?....Va mai sfaditi?....Luati la nenea ceva de studiat :
ioanpuiu scrie:Recunosc cu sportivitate cá Donbazil a marcat usor, cu un deget as putea spune, si din fentá ........Ati fost evaluati cu ocazia asta, ca tip de reactie.
tinumaftei scrie:csaa scrie:Pai.....stiu ca atat Renault cat si Ford au beneficiat de reduceri de impozite.Probabil si altele. Chiar ar fi interesant de aflat.
Cat ajutor de stat a returnat Nokia?!! Si nu a returnat decat proportional cu neindeplinirea obligatiilor, nu a returnat tot!
Cate parcuri industriale noi sunt pe langa marile orase? Credeti ca au fost ridicate de samarineanul milos?!
Aproape toate sunt ridicate cu ajutor de stat. Si asta nu este de minimis! Minimis primesc sau nu primesc prostii? Aceste parcuri/inteprinderi economice au primit zeci de milioane de euro fiecare. Cu asa subventii stie orice prost sa faca afaceri.
gorjeanul scrie:tinumaftei scrie:csaa scrie:Pai.....stiu ca atat Renault cat si Ford au beneficiat de reduceri de impozite.Probabil si altele. Chiar ar fi interesant de aflat.
Cat ajutor de stat a returnat Nokia?!! Si nu a returnat decat proportional cu neindeplinirea obligatiilor, nu a returnat tot!
Cate parcuri industriale noi sunt pe langa marile orase? Credeti ca au fost ridicate de samarineanul milos?!
Aproape toate sunt ridicate cu ajutor de stat. Si asta nu este de minimis! Minimis primesc sau nu primesc prostii? Aceste parcuri/inteprinderi economice au primit zeci de milioane de euro fiecare. Cu asa subventii stie orice prost sa faca afaceri.
Dute frate in N. Coreea sau Venezuela ,ca acolo nu vezi companii straine. Dar sa nu pleci singur, sa-i iei si pe aia 3 milioane care tin tara asta pe loc. Cred ca Ceausescu isi freaca palmele de multumire.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori