Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde gorjeanul » 12 Feb 2017, 12:09

Iar cu olguta, a fost respins din viciu de procedura, nu lipsa de probe. Asta spune ea ,pentru naivi. E corupta pana in maduva oaselor, si stiu ce spun.
gorjeanul

Mesajde Shrek » 12 Feb 2017, 12:30

gorjeanul scrie:Iar cu olguta, a fost respins din viciu de procedura, nu lipsa de probe. Asta spune ea ,pentru naivi. E corupta pana in maduva oaselor, si stiu ce spun.

O fi corupta da' este draguta! As putea paria că, la o adica, l-ar indupleca pe Johanis sa o grațieze individual!
Shrek

Mesajde gorjeanul » 12 Feb 2017, 13:05

Ai gusturi ciudate.O mahalagioaica,tupeista.
gorjeanul

Mesajde csaa » 12 Feb 2017, 13:24

Asa cum spunea domnul @tinumaftei mai sus nu (doar) identificarea faptasilor rezolva problema. Eu as completa spunand ca e imperios necesara recuperarea (pe cat posbil) a prejudiciului, dar si nominalizarea tuturor complicilor si tragerea lor la raspundere.

@gorjeanul ce iti sugereaza faptul ca mai multe dosare de ”inalta coruptie” au fost restituite pentru vicii de procedura?
csaa

Mesajde Shrek » 12 Feb 2017, 14:15

gorjeanul scrie:Ai gusturi ciudate.O mahalagioaica,tupeista.

Nu numai eu am gusturi "ciudate". Se pare ca si judecatorii sunt...impresionati din moment ce o tot lălăie cu " ia dosaru' , dă dosaru' , na dosaru'"!
Shrek

Mesajde Bambucha » 12 Feb 2017, 14:33

tinumaftei scrie:Ia trimiteti niste ordine de incorporare tinerilor frumosi si liberi din piata!!?

Desi ma prefac ca nu vad aroganta, asta nu inseamna ca nu vad dispretul, ca sa nu cataloghez altfel, din limbajul dvs visavis de niste oameni curati in gandire si mentalitate. Asta este oare pozitia dvs raportata la un dialog sanatos? Daca da, va aflati in aceeasi barca cu cei care “nu inteleg” ce vor oamenii.

tinumaftei scrie:Banii care sau scurs către SOVROMURI și catrea INVESTITORII STRATEGICI nu se mai pot recupera in vecii vecilor.
Ideea expusă era că ar trebui să ne trezim totuși si sa evaluam starea nenorocita in care ne aflam.
Atâta timp cât tot ce înseamnă plus valoare finanțează bunăstarea altora, vom da inutil vina pe guvernele României mii de ani de acum încolo, iar diferența de nivel de trai de va mări intre noi și beneficiarii economiei românești!!

Deci in opinia dvs oamenii aflati la puterea legislativa/executiva nu au absolut nici o vina in ceea ce priveste scurgerea de capital! Sunt fecioara Maria si nu stiu nimic.
Transpus in jargon ar suna asa: Violatorul e nevinovat, vinovata este victima!

Sa fie bine ca sa nu fie rau.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde tinumaftei » 12 Feb 2017, 15:58

Bambucha scrie:Apropo!, acei tineri frumosi si liberi, catalogati peiorativ cu atata sarcasm si ticalosie produc o treime din PIB-ul Romaniei.

Cam putin, tinand cont ca tot ce misca in tara asta trece prin conturile multinationalelor!!
Cu alte cuvinte 2/3 din PIB-ul Romaniei este realizat de mici firme romanesti care se chinuie cu dobanzi de trei ori mai mari decat in vest si nu au parte nici macar de tratament egal din partea statului.
As fi curios sa stiu: in ultimii 25 de ani cata ajutor de stat s-a incasat de catre aceste multinationale?????????
tinumaftei

Mesajde csaa » 12 Feb 2017, 16:28

Pai.....stiu ca atat Renault cat si Ford au beneficiat de reduceri de impozite.Probabil si altele. Chiar ar fi interesant de aflat.
csaa

Mesajde tinumaftei » 12 Feb 2017, 16:32

Bambucha,
Voi dispretui totdeauna oamenii aflati in turma!! Oriunde. Turma este dovada lipsei de inteligenta! Nici macar la "revolutie" oamenii nu au fost in turma. Turmele au aparut dupa '90 și continua si azi. Nu e suficient sa ai sufletul curat. Trebuie sa ai minte!!

In ce priveste dezastrul tarii, mai spun odata:
Avem cu totii orbu' găinii.
Sau cum s-ar zice altfel, facem acelasi lucru intodeauna crezand ca vom schimba ceva.
Ce schimbam? Hotii! Pe astia ii schimbam din cand in cand! Hotii lor cu hotii nostrii!!
Asta este singura solutie a multimii, a Pietei Victoria.
Tara asta e defecta, defecta rau e tot!!
E ca si atunci cand se aprinde becul la rezerva de combustibil si dau fuga la electrician sa imi scoata becul acela din bord. Daca becul nu mai lumineaza problema nu s-a rezolvat!! Tot cu rezervorul gol sunt.
Condamnarea vinovatilor nu rezolva problema de fond a economiei si a tarii.
Sunt țări unde oamenii s-au omorat ani de zile unii pe altii. Țări cu razboi civil in care au murit mii si mii de nevinovati. Dupa mintea celor mai multi iubitori de dreptate razboiul nu s-ar fi terminat niciodata. Dar a aparut un cap limpede care si-a dat seama ca doar o schimbare de paradigma si o amnistie generala poate repune țara in normalitate.
La noi nu s-a ajuns aici.
Tara asta are inca multe resurse, in special umane. Dar in loc de a exista e emulatie nationala, o cultivare a spiritului civic, a altruismului, ne injugam la proiectele si intereselor altora. Asa cum romani (80% din populatie) aprobau mineriadele, niste manipulari ordinare, cam asa privesc cei mai multi si aceste manifestari ""spontane". Sper sa vad intr-o zi mecanismul declansarii lor si numele celor care s-au aflat in spate. Poate peste 25-30 de ani..
tinumaftei

Mesajde tinumaftei » 12 Feb 2017, 16:41

csaa scrie:Pai.....stiu ca atat Renault cat si Ford au beneficiat de reduceri de impozite.Probabil si altele. Chiar ar fi interesant de aflat.

Cat ajutor de stat a returnat Nokia?!! Si nu a returnat decat proportional cu neindeplinirea obligatiilor, nu a returnat tot!
Cate parcuri industriale noi sunt pe langa marile orase? Credeti ca au fost ridicate de samarineanul milos?!
Aproape toate sunt ridicate cu ajutor de stat. Si asta nu este de minimis! Minimis primesc sau nu primesc prostii? Aceste parcuri/inteprinderi economice au primit zeci de milioane de euro fiecare. Cu asa subventii stie orice prost sa faca afaceri.
tinumaftei

Mesajde ioanpuiu » 12 Feb 2017, 17:07

Deportivo Alaves - Barcelona - set alb (0-6)

Senzational !!!
Parcá nu-mi vine sá cred, ce usor a fost.
Íncá de dimineatá, ínainte sá plec sá-mi iau nepoteii pentru a-i duce la teatru, am vázut bucática de cascaval montatá cu dichis si eram curios sá vád cíti soricei o vor "musca"
Donbazil scrie:Ceva noutati p'aici?....Va mai sfaditi?....Luati la nenea ceva de studiat :

Diversiunea merge ca unsá !
Má asteptam ca o parte dintre useri sá intre in jocul propus, cei a cáror pozitie era binecunoscutá, dar nu-i bánuiam pe cei care se vor lása pácaliti.
Recunosc cu sportivitate cá Donbazil a marcat usor, cu un deget as putea spune, si din fentá
(nu io ... mos Ion Coja, cum le pune el pe tapet) Nici nu cred cá a simtit vreo satisfactie, a fost ptrea usor.
Cu toatá simpatia Bambucha, si stii cá nu e doar o formá de politete, pot spune cá m-ai surprins.
A fost suficient sá vá arate cineva un círd de iepuri ca sá uitati, chiar si pentru o clipá, cá urmáreati de fapt un urs.
Invitatia a fost: luati de-aici, alergati dupá toti si eventual, nu prindeti niciunul.
Ati fost evaluati cu ocazia asta, ca tip de reactie.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Shrek » 12 Feb 2017, 17:36

ioanpuiu scrie:Recunosc cu sportivitate cá Donbazil a marcat usor, cu un deget as putea spune, si din fentá ........Ati fost evaluati cu ocazia asta, ca tip de reactie.

A marcat si golul a fost valbil. Cu manuta lui Dumezeu cum ar spune Maradona!
Pana la urma si dumneata crezi in....conspirații!
In mod normal, după doua săptămâni de proteste în piata, ar fi trebuit sa apara un " emanat" si o lista de revendicări. Spun o lista pentru ca, in cursul unor " negocieri" ,fiecare parte sa aibă sentimentul ca e facut" concesii"! În afara de desființarea ordonanței 13 ( recunosc ca nu am citit-o si nici nu am de gand), strada nu a cerut ceva rezonabil. Asa cum recunoștea presedintele, dizolvarea parlamentului si alegeri anticipate, in acest moment este prea mult si complet ilegal. Demisia guvernului este de asemenea la limita legii si ar crea un precedent periculos din punct de vedere al democrației. Ar putea fi solicitat insa ca presedintii celor doua camere sa isi dea demisia de onoare ca urmare a problemelor de cazier ( suna mai elegant decat penal). Refuz sa cred ca in parlament nu exista oameni onesti si de notorietate care sa conducă cele doua camere. Pe lângă demisia lui Grindeanu ( la care se poate renunța pana la urma) ar fi trebuit puse si demisiile menționate. Dar cine se face lista si cine se o negocieze cu puterea daca piața încă nu si-a desemnat liderul. De aceia eu cred ca este o perdea de fum in spatele căreia se coace ceva ce noi, oamenii simpli, nu puem gândi. Vom afla probabil peste alți 25 de ani. Care vom mai fi atunci.
Shrek

Mesajde gorjeanul » 12 Feb 2017, 18:33

tinumaftei scrie:
csaa scrie:Pai.....stiu ca atat Renault cat si Ford au beneficiat de reduceri de impozite.Probabil si altele. Chiar ar fi interesant de aflat.

Cat ajutor de stat a returnat Nokia?!! Si nu a returnat decat proportional cu neindeplinirea obligatiilor, nu a returnat tot!
Cate parcuri industriale noi sunt pe langa marile orase? Credeti ca au fost ridicate de samarineanul milos?!
Aproape toate sunt ridicate cu ajutor de stat. Si asta nu este de minimis! Minimis primesc sau nu primesc prostii? Aceste parcuri/inteprinderi economice au primit zeci de milioane de euro fiecare. Cu asa subventii stie orice prost sa faca afaceri.

Dute frate in N. Coreea sau Venezuela ,ca acolo nu vezi companii straine. Dar sa nu pleci singur, sa-i iei si pe aia 3 milioane care tin tara asta pe loc. Cred ca Ceausescu isi freaca palmele de multumire.
gorjeanul

Mesajde peterneamt » 12 Feb 2017, 19:02

:roll:
peterneamt

Mesajde Bambucha » 12 Feb 2017, 19:04

Alternativ la lipsa de comunicare am fost intotdeauna adeptul dialogului, chiar si intre surdo-muti. Cred eu ca umanizeaza! Cateodata si dezamorseaza!
Chiar si in pofida dispretului, a arogantei sau diverselor interese (vezi Shrek) care pleznesc la suprafata.

Asta nu ma va opri totusi sa arat cartonasul rosu oridecate ori se trece de limita. Saptamana trecuta am constatat ca nu sunt singurul :P
Si, desi nu se recunoaste se intelege foarte bine, insa oportunismul de moment scot negarea la suprafata.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde tinumaftei » 12 Feb 2017, 20:14

gorjeanul scrie:
tinumaftei scrie:

Dute frate in N. Coreea sau Venezuela ,ca acolo nu vezi companii straine. Dar sa nu pleci singur, sa-i iei si pe aia 3 milioane care tin tara asta pe loc. Cred ca Ceausescu isi freaca palmele de multumire.

De ce sa nu merg in Franța. Îmi dă statul francez rețele de apă? Sa aduc profitul in Romania?
Sau în Austria să preiau OMV?
Sau poate câștig o licitație pentru construirea unei autostrăzi în Germania? Voi lucra cu firmele lor și oamenii lor, eu iau doar profitul.
Ai înțeles, koreanule?
Credeam că a trecut timpul mărgelelor de sticla la schimb cu pepite de aur!!?
tinumaftei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE