Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 02 Mar 2017, 15:25

he, he ... ce si-ar dori PSD-isti sa fie chiar asa de simplu ... dar nu prea e ... ce-i care imprumuta banii pun conditii, verifica ... nu-s prea multi dispusi sa dea banii doar asa .... ca sa fie imprastiati pe pomeni electorale.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 02 Mar 2017, 16:01

a_costy scrie:..
Solutia e cat se poate de simpla si eficienta.
Romania se imprumuta de alte multe zeci de miliarde de euro (95 miliarde fiind datoria actuala) si se acopera deficitul, oricat va fi el.
Peste 4 ani se va promite dublarea pensiilor, ajutoarelor sociale......... si toata lumea va fi fericita.

:lol: :lol: Nu cred ca asa se calculeaza deficitul.
"Deficitul care se bazează pe diferenţa dintre suma cheltuielilor publice ocazionate cu plăţile prin transferuri şicele pentru cumpărare de bunuri şi servicii publice şi suma veniturilor fiscale este considerat deficit primar
. Dacă la deficitul primar se adaugă plăţile de dobânzi aferente împrumutului de stat, înscrise în buget sub formă de cheltuialã publică, se obţine deficitul total."
Eu cred ca imprumuturile se fac tocmai pentru a acoperi deficitul si nu sunt considerate venit fiscal ci surse de finantare.
Daca avem un contabil printre noi ne poate lamuri.
csaa

Mesajde gorjeanul » 02 Mar 2017, 16:39

Eu ce spuneam? E de rau.Se mai pot imprumuta de pe piata libera,dar dobanzile sunt uriase. Astia sunt in stare.
gorjeanul

Mesajde a_costy » 02 Mar 2017, 18:41

csaa scrie:
a_costy scrie:..
Solutia e cat se poate de simpla si eficienta.
Romania se imprumuta de alte multe zeci de miliarde de euro (95 miliarde fiind datoria actuala) si se acopera deficitul, oricat va fi el.
Peste 4 ani se va promite dublarea pensiilor, ajutoarelor sociale......... si toata lumea va fi fericita.

:lol: :lol: Nu cred ca asa se calculeaza deficitul.
"Deficitul care se bazează pe diferenţa dintre suma cheltuielilor publice ocazionate cu plăţile prin transferuri şicele pentru cumpărare de bunuri şi servicii publice şi suma veniturilor fiscale este considerat deficit primar
. Dacă la deficitul primar se adaugă plăţile de dobânzi aferente împrumutului de stat, înscrise în buget sub formă de cheltuialã publică, se obţine deficitul total."
Eu cred ca imprumuturile se fac tocmai pentru a acoperi deficitul si nu sunt considerate venit fiscal ci surse de finantare.
Daca avem un contabil printre noi ne poate lamuri.

La ce bun atatea calcule matematice, trebuie gandit simplist.
Daca nu mai ai bani de bautura si gratar, pentru inceput te imprumuti de la vecini. Dupa ce nu te mai imprumuta nimeni incepi sa vinzi lucruri de prin casa, iar la final vinzi si casa.
a_costy

Mesajde gorjeanul » 02 Mar 2017, 18:44

L-ati auzit pe min agriculturi? E prostia intruchipata. Am ras cu lacrimi la povestea cu oaia. Dar sa-l auziti ce a spus astazi in sedinta de guvern. Nici aia de la Catavencu nu sunt in stare sa produca atata umor. Se uita si Grindeanu la el ca la o ciudatenie. Numai in guv. Ponta erau atatia prosti pe metru patrat.
gorjeanul

Mesajde a_costy » 02 Mar 2017, 18:48

Rog a nu aduce cineva acuzatii dusmanoase domnului misnistru.
Omul a profesat o viata la ferma Sisesti, langa Drobeta Turnu Severin, la noi in Oltenia.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21 ... eclare.htm
a_costy

Mesajde gorjeanul » 02 Mar 2017, 19:00

Costy ,l-ai auzit? E de cascadorii rasului.
gorjeanul

Mesajde Shrek » 02 Mar 2017, 19:23

a_costy scrie:Rog a nu aduce cineva acuzatii dusmanoase domnului misnistru.
Omul a profesat o viata la ferma Sisesti, langa Drobeta Turnu Severin, la noi .......

Si ma rog, ce cultiva acolo, cânepă?! Facea...linii , pardon funii ?!
Shrek

Mesajde gorjeanul » 02 Mar 2017, 19:28

Dupa o linie iti revii. Tipul asta e irecuperabil.
gorjeanul

Mesajde a_costy » 02 Mar 2017, 19:29

gorjeanul scrie:Costy ,l-ai auzit? E de cascadorii rasului.

Este de departe cel mai penibil ministru pe care l-a avut Romania vreodata.
a_costy

Mesajde a_costy » 02 Mar 2017, 20:20

a_costy

Mesajde gorjeanul » 02 Mar 2017, 20:46

Astea nu le-am stiut. Am ras cu lacrimi. Merci Costy mi-ai facut o seara minunata.
gorjeanul

Mesajde gorjeanul » 02 Mar 2017, 20:58

Despre asta spunea C.Stefanescu ca lucreaza zi si noapte. Cred ca mai bine pentru tara ar fi sa doarma si ziua si noaptea.
gorjeanul

Mesajde csaa » 02 Mar 2017, 21:23

Parca citea din Scanteia. Mai lipsea oda tovarasului si prea acedemicei lui sotii :lol:
csaa

Mesajde gorjeanul » 02 Mar 2017, 22:41

Sluga perfecta. SI lui Grindeanu ii era jena.
gorjeanul

Mesajde Donbazil » 03 Mar 2017, 02:06

gorjeanul scrie:Prima lovitura primita de gasca de banditi. Incasari la buget cu 5% mai mici pe primele doua luni decat anul trecut(mult hulitul guvern Ciolos). Si asta pe prognoza lor care se asteptau ca incasarile sa creasca cu 3-4%. Sa vedem de unde o sa plateasca ei pomenile. Ca de alte mariri(cum cer militienii) nici sa nu va mai ganditi. PSD-ul trebuie lasat sa guverneze 4 ani . Sa nu vina altii sa repare ce distrug ei. Asa cum s-a intamplat, pana acum.

Salut!
Las-o moarta!...Asa ziceau si bocii cand a venit Ponta la guvernare si in primele luni a fost mai greu, dar s-a dovedit pana la urma ca a reparat toate marsaviile bocilor si am iesit pe plus.....Da' astea le uita unii!..... ;)
Constat ca unii abia asteapta sa mearga rau in tara.....Ce sa zic?....Patrioti adevarati!....Si le au cu politicaaaaa!... :lol:
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE