a_costy scrie:..
Solutia e cat se poate de simpla si eficienta.
Romania se imprumuta de alte multe zeci de miliarde de euro (95 miliarde fiind datoria actuala) si se acopera deficitul, oricat va fi el.
Peste 4 ani se va promite dublarea pensiilor, ajutoarelor sociale......... si toata lumea va fi fericita.
csaa scrie:a_costy scrie:..
Solutia e cat se poate de simpla si eficienta.
Romania se imprumuta de alte multe zeci de miliarde de euro (95 miliarde fiind datoria actuala) si se acopera deficitul, oricat va fi el.
Peste 4 ani se va promite dublarea pensiilor, ajutoarelor sociale......... si toata lumea va fi fericita.
![]()
Nu cred ca asa se calculeaza deficitul.
"Deficitul care se bazează pe diferenţa dintre suma cheltuielilor publice ocazionate cu plăţile prin transferuri şicele pentru cumpărare de bunuri şi servicii publice şi suma veniturilor fiscale este considerat deficit primar
. Dacă la deficitul primar se adaugă plăţile de dobânzi aferente împrumutului de stat, înscrise în buget sub formă de cheltuialã publică, se obţine deficitul total."
Eu cred ca imprumuturile se fac tocmai pentru a acoperi deficitul si nu sunt considerate venit fiscal ci surse de finantare.
Daca avem un contabil printre noi ne poate lamuri.
a_costy scrie:Rog a nu aduce cineva acuzatii dusmanoase domnului misnistru.
Omul a profesat o viata la ferma Sisesti, langa Drobeta Turnu Severin, la noi .......
gorjeanul scrie:Costy ,l-ai auzit? E de cascadorii rasului.
gorjeanul scrie:Prima lovitura primita de gasca de banditi. Incasari la buget cu 5% mai mici pe primele doua luni decat anul trecut(mult hulitul guvern Ciolos). Si asta pe prognoza lor care se asteptau ca incasarile sa creasca cu 3-4%. Sa vedem de unde o sa plateasca ei pomenile. Ca de alte mariri(cum cer militienii) nici sa nu va mai ganditi. PSD-ul trebuie lasat sa guverneze 4 ani . Sa nu vina altii sa repare ce distrug ei. Asa cum s-a intamplat, pana acum.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori