Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde delorin I » 08 Oct 2014, 14:42

Se dau bani, se fac prmovari, se fac drumuri cu asfalt acolo unde nu au fost niciodata....ce frenezie, ce de bani!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde nae » 08 Oct 2014, 14:54

delorin I scrie:Se dau bani, se fac prmovari, se fac drumuri cu asfalt acolo unde nu au fost niciodata....ce frenezie, ce de bani!

Ce, frate ,stranepotul d-tale (nenascut)sa nu se nasca cu o datorie in E ; noi suntem actionari la SC ROMANIA si votam la 4-5 ani Consiliul Director + ii dam un cec in alb fara limita = dam viitorul nepotilor pe o umbrela/mic/pelerina . :(
La valoarea noastra .. ne permitem/putem-fara numar .
Cu amaraciune si tristete , nae (puiul de maimuta - stie MB :D )
nae

Mesajde ioanpuiu » 08 Oct 2014, 15:14

Adrian Bordea, președintele Consiliului Superioar al Magistraturii, a declarat României Libere ...

” Nu am probe pentru a putea afirma că a fost o intervenție în actul de Justiție, nu am văzut la televiziune declarațiile premierului. Nu am avut timp să mă uit la televizor."
:?: :shock:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde cristi_vidican » 08 Oct 2014, 16:46

ioanpuiu scrie:Adrian Bordea, președintele Consiliului Superioar al Magistraturii, a declarat României Libere ...

” Nu am probe pentru a putea afirma că a fost o intervenție în actul de Justiție, nu am văzut la televiziune declarațiile premierului. Nu am avut timp să mă uit la televizor."
:?: :shock:

Le poate citi din presa scrisă.
Vorbim deja de o justiție tot mai supusă.
Bucurați-vă încă 1 lună, apoi s-ar putea să scriem despre albine din țări mai calde.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde paul » 08 Oct 2014, 18:23

cristi_vidican scrie:Vorbim deja de o justiție tot mai supusă.
Bucurați-vă încă 1 lună, apoi s-ar putea să scriem despre albine din țări mai calde.

La ce te referi cand vorbesti despre "o justitie tot mai supusa"??? :o Parca "campionul apararii statului de drept"spunea ca a reusit sa creeze o justitie independenta ??? Sau cum, la prima adiere isi pierde independenta ??? :o
In ceea ce priveste "bucurati-va inca 1 luna"... n-am cum sa nu-i dau dreptate lui Dragoshelu', peste tot vezi numai hoti,falsificatori ... :oops: As mai adauga eu, regimuri nedemocratice ! :oops:
Chiar nu observi ca emani ipocrizie in forma cea mai pura ??? :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 08 Oct 2014, 18:31

paul scrie:Chiar nu observi ca emani ipocrizie in forma cea mai pura ??? :oops:

Combatem idei sau oameni? :? Rusinica!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde paul » 08 Oct 2014, 18:44

Mircea_63 scrie:
Combatem idei sau oameni? :? Rusinica!

Fara discutie ... combatem idei ! In ceea ce priveste persoana ... no coment !
Ideea era ... independenta odata obtinuta ( are parghii de protectie - vezi independenta statelor) nu se pierde la prima adiere ! Deci ... afirmatie ipocrita ! :P A doua ... pentru el, mai bine ca aici nu-i niciunde, indiferent de puterea politica. N-a amenintat nimeni cultele neoprotestante cu prigoana! Deci ... afirmatie ipocrita ! :oops:
In alta ordine de idei, cand m-a facut cineva pe aici, turnator, securist, inavutit din politica, etc., n-am observat nici macar un varf de degetel ridicat ! Ar trebui sa spun ... rusinica ? N-am s-o fac! Nici la adresa celui care m-a gratulat si nici la adresa destoinicilor aparatori ai bunei cuviinte pe forum :!:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 08 Oct 2014, 18:50

Nu pricep nimic. Ori eu nu inteleg, ori tu nu vorbesti (scrii) cum trebuie.
Unde pomeneste vre-un cuvant despre neoprotestanti? :?

N-am fost pe faza cand ai fost catalogat turnator. Imi cer scuze. :oops:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde paul » 08 Oct 2014, 19:04

Mircea_63 scrie:Unde pomeneste vre-un cuvant despre neoprotestanti? :?

N-am fost pe faza cand ai fost catalogat turnator. Imi cer scuze. :oops:

Pai ... nu pomeneste ! Ideea era ... ce motive ai avea sa emigrezi daca noua putere politica nu ti-a amenintat slujba, familia ...............etc ??? :?
LE ... stai linistit , n-ai de ce sa-ti ceri scuze ! Nimeni din mai marii diriguitori ai forumului ... n-au fost pe faza ! 8-)
paul

Mesajde Ioan Guist » 08 Oct 2014, 23:09

Paul,
Aio buba cu neoprotestantii? Sau doar un cui impotrva lui Cristi ?
El o afirmat despre stuparit in alte tari in caz de ponta presedinte.Romaneste si...simplu, fara trimiteri la...altele.
Faptul ca tu ai sarit direct (unde ai buba) se cheama ca ai un fix .Ce sa intelegem ? Ca inca o data...cu cat mergem mai la este cu atat mai mult se diluaza ...perceptia?

Chiar ...rusinica.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde mircea » 08 Oct 2014, 23:17

paul scrie:In alta ordine de idei, cand m-a facut cineva pe aici, turnator, securist, inavutit din politica, etc., n-am observat nici macar un varf de degetel ridicat ! Ar trebui sa spun ... rusinica ? N-am s-o fac! Nici la adresa celui care m-a gratulat si nici la adresa destoinicilor aparatori ai bunei cuviinte pe forum :!:

Sunt curios sa vad si eu unde s-a afirmat asta.
Un link ?
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Florin Dobre » 08 Oct 2014, 23:33

Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde paul » 09 Oct 2014, 09:12

mircea scrie:
paul scrie:In alta ordine de idei, cand m-a facut cineva pe aici, turnator, securist, inavutit din politica, etc., n-am observat nici macar un varf de degetel ridicat ! Ar trebui sa spun ... rusinica ? N-am s-o fac! Nici la adresa celui care m-a gratulat si nici la adresa destoinicilor aparatori ai bunei cuviinte pe forum :!:

Un link ?

Se pare ca tot golaneala ramane elementul definitoriu al conducerii acestui forum ! Cineva cu acces la butoane a sters partea incriminatorie ! Ghinionul vostru este ca mai sunt foarte multi care au citit si stiu exact cine si ce a scris !
In aceste conditii eu nu pot decat sa va salut ! Definitiv !
paul

Mesajde TDI » 09 Oct 2014, 09:28

Nu-i sters, e acolo.
TDI

Mesajde cristian bh » 09 Oct 2014, 12:54

delorin I scrie:Se dau bani, se fac prmovari, se fac drumuri cu asfalt acolo unde nu au fost niciodata....ce frenezie, ce de bani!

Se dau bani,se fac numiri in functie,se opresc lucrari la drumurile care care nu trec prin zonele lovite cu ciuma rosie,etc! :oops: :oops:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde mircea » 09 Oct 2014, 14:38

paul scrie:
mircea scrie:

Un link ?

Se pare ca tot golaneala ramane elementul definitoriu al conducerii acestui forum ! Cineva cu acces la butoane a sters partea incriminatorie ! Ghinionul vostru este ca mai sunt foarte multi care au citit si stiu exact cine si ce a scris !
In aceste conditii eu nu pot decat sa va salut ! Definitiv !

Inainte de te aprinde vezi aici viewtopic.php?f=38&t=4303&p=213040#p213040 .
Link-ul e dat de Florin Dobre .
Asta este mesajul in cauza ?
Voi tineti capetele plecate! Nu va revoltati! Sa-ti spun un secret? De fiecare data cand am intalnit genul asta de atitudine- fara exceptie, in spate era un TURNATOR, UN COLABORATOR, UN SECURIST! Am deja detector...Nu-ti imaginezi pe cati i-am simtit inainte sa fie aflati! Ce baieti de comitet, ce glume, ce cantece frumoase, ce profesori universitari au devenit dupa 90 din niste intelectuali de provincie de 3 lei! Ieri cu comunistii, alataieri cu FSN, brusc la un moment dat cu PNL si acum iar brusc cu PSD! Stii de ce? Stii tu oare de unde atitudinea asta? Din frica ca tot ce au construit prin relatii si dat din gura la SECU si orice altceva decat merit intelectual s-ar narui! Din FRICA DE DOSARE! Ai ceva de ascuns PAULICA? Adevarul trebuie sa se afle si fiecare in parte sa-si aleaga destinul- daca isi va judeca sau nu calai! Dar tu nu, vrei sa ne vedem de treaba, sa stam frumos pe scaunel, ca domn profesor sa-si ia leafa mai departe! E cald , e bine...Sa tinem capacul pe oale ca e mai bine asa! Bravo domn profesor! Avem sperante de la tine...Pari mai citit, mai educat! Dar nu ajung cartile ca sa fii intelept! Oricat ar roade sobolanii bibliotecii la ele, nu isi pot depasi conditia!
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE