Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 15 Ian 2018, 10:24

Cu ceva timp in urma un priceput apicultor si patriot autodeclarat, ne aducea la cunostinta marea bucurie a progresului professional al fiicei sale, avansata la un rang superior in cadrul politiei romane. Politia este o institutie fundamentala a statului de drept numit Romania. Pentru a servi in cadrul acestei institutii trebuie sa crezi si sa fii devotat in totalitate principiilor statului de drept European, opus integral statului totalitar communist. Punand in balanta, de o parte atitudinea, vadit retrograda, national comunista a parintelui educator, iar de calalta parte cerintele misiunii de politist a fiicei sale, ai dreptul sa te intrebi cine este sincer si cine este “decat” ipocrit.
Este oare “decat” o vocatie pe PF?! Raspunsul la acesta intrebare, ne poate releva o cauza a gangrenei din politia romana.
Si mai am o intrebare: Unde le gaseste Donbasil pe ciurucurile* alea. Hiter, asta cu cantecul, Napoleon Savescu si alte panarame.
* Ieri am aflat. Ciuruc=putregai/turceste. Tot ieri l-am vazut pe Napoleon Savescu. Tuluai Daomne! Daomne!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Mircea_63 » 15 Ian 2018, 11:18

Familia vecinului meu traieste aici de multe veacuri. Ca limba materna vorbeste si alta limba. Stramosii lui aici au trait si sute dintre ei aici sunt ingropati, exceptand pe cei ce si-au lasat oasele pe diverse campuri de lupta. In satul asta el este acasa. Eu sunt venit.
Ar trebui sa ii spun oare sa plece de unde a venit? El? Si eu nu?

Am mult mai multe in comun cu el decat cu altii de aceeasi natie cu mine. Cu ceilalti am limba comuna. Dar aceeasi limba o vorbeste si Csaby, numa ca el mai stie inca una.

Familiile noastre au mari sanse sa aiba si vreun stramos comun.

Sarbii si croatii vorbesc aceeasi limba. Ceha si slovaca sunt putin diferite. Oamenii astia s-au despartit. Ba chiar sarbii si croatii se antipatizeaza.
Elvetienii sunt unii vorbitori de franceza, iar altii de germana. Totusi alcatuiesc o natiune.

Ce au in comun cei care alcatuiesc o natiune? De ce vecinul si consateanul meu nu ar fi aceeasi natiune cu mine si eu cu el, ca doara aici ne-au trait impreuna stramosii?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Mircea_63 » 15 Ian 2018, 11:41

Donbazil, esti crestin!

Iisus fiind intrebat cu a cui putere face vindecarile si alungarea demonilor (insinuare ca ar fi mana in mana cu necuratul), a raspuns ca, Satan nu il alunga pe Satan. Evident, forta binelui alunga raul.
Ma intreb: matale propagand astfel de lucruri care aduc invrajbire, de care parte te situezi?

Ma intreb asa... crestineste, pacatosul de mine.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ioanpuiu » 15 Ian 2018, 12:07

feederman scrie:Si mai am o intrebare: Unde le gaseste Donbasil pe ciurucurile* alea. Hiter, asta cu cantecul, Napoleon Savescu si alte panarame.

Este de rîs ... cel puţin dacă nu mai mult.
Unul dintre preferaţii lui Donbazil, poate cel mai apreciat, este Ion Coja, "dom profesor' cum îl alintă colegul nostru.
Ei bine, Ion Coja oferă un interviu despre Napoleon Săvescu:
Ion Coja.PNG

... şi extrase despre Napoleon
despre Napoleon.PNG

:o
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 15 Ian 2018, 12:09

Săvescu
Săvescu.PNG
Săvescu.PNG (8.71 KiB) Vizualizat de 2875 ori

:lol:

http://ioncoja.ro/napoleon-savescu-impo ... infractor/
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde feederman » 15 Ian 2018, 12:35

Mircea_63 scrie:Donbazil, esti crestin!

Iisus fiind intrebat cu a cui putere face vindecarile si alungarea demonilor (insinuare ca ar fi mana in mana cu necuratul), a raspuns ca, Satan nu il alunga pe Satan. Evident, forta binelui alunga raul.
Ma intreb: matale propagand astfel de lucruri care aduc invrajbire, de care parte te situezi?

Ma intreb asa... crestineste, pacatosul de mine.

Eu nu doresc moartea pacatosului. Decat sa-si schimbe ochelarii!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Shrek » 15 Ian 2018, 13:08

Cândva ma întrebam daca vom reusi sa sărbătorim centenarul in actualele frontiere. Chiar daca prin firea mea sunt un "optimist" ( adică am trăit in anii" 80), sub imperiul " conspirationist" începe sa ma cuprinda o urma de îndoială. Spun asta ca unul care a cunoscut modul de viata si mentalitatea catorva" provincii istorice" mai putin Moldova. Lăsând la o parte ieșirile " cocosesti" ale politicienilor de toate natiile, nu poți sa nu observi avansul economic al Ardealului ( ii rog pe români sa ma ierte pentru folosirea acestei denumiri), in comparatie cu celelalte provincii. In sud , Craiova se misca ca melcul, Severinul este inexistent, Pitestiul si-a atins potentialul maxim si acum stagnează, Ploiestiul , gheață la mal ca urmare a prețului petrolului iar Constanta abia reuseste sa acopere furaciunile edililor. Singura , capitala nu poate ține piept avansului economic de dincolo de carpați. Moldova, are doar Iasiul care începe sa se dezvolta exponențial , fiind punctul nodal catre răsărit. In schimb , Clujul, Oradea, Timisoara, Sibiul si Aradul sunt in top crestere. Autostrăzile parca se construiesc singura si tot dincolo de Carpați. In lipsă unor legaturi de transport care se faca legătura între provincii, decalajul se va accentua din simplul motiv ca toți investitorii prefera zonele usor si rapid accesibile si care permit transportul rapid catre si dinspre vest a mărfurilor.
O manuire gresita a..." benzinei" si Romania va avea " Catalonia estului"! Dar nu ungurii sunt pericolul pentru o evetuala autonomie a Ardealului. Ci însesi românii, sătui de clasă politica hrapareata si corupta de la capitala, vor cere , tot mai vocal , autonomie administrativă, economică si in final, teritorială a Transilvaniei!O fi bine, o fi rău?! Sper din tot sufletul sa ma însel. In rest, s-auzim numai de bine....
Shrek

Mesajde feederman » 15 Ian 2018, 15:39

Mai simplu si mai clar nu se poate. Cantecul acela primitiv ma indeamna sa-i urasc pe colegii mei unguri pentru ca au mer-uri multe si frumoase. Suntem in aceeasi barca si stim ca trebuie sa traim unii cu ceilalti. Prin absurd o schimbare a istoriei ar aduce alte tensiuni suferinte si dezechlibre politice de decenii sau chiar secole. Nedreptatea poate aduce alta nedreptate . Castigatori ar fi doar indivizii fara alta ideologie decat cea a castigului personal, erijati in reprezentanti ai unor grupuri de cetateni.
Cainele nu pleaca de la macelarie. N-or fi nebuni demagogii din UDMR sa creada in unirea cu Ungaria. Mai bine decat cei aproape 60 de mii (60 000) de lei primiti lunar de la Parlamentul Romaniei, nu vor primi niciodata si nicaieri pe planeta asta . Iata cel mai bun motiv pentru care ei sunt cei care doresc cel mai putin o asemenea situatie.
Ar fi ejectati rapid de establismentul politic maghiar si dusi in neant. Ei au nevoie de pretexte pentru pentru a-si manipula electoratul, pentru a le induce angoase, spaime, sperante irationale si ostilitate, care sa fie suportul si ratiunea existentei lor de privilegiati. Ei au fost prima gasca teleormanizata a Romaniei, uniti intre ei de interesul banului. O reconsiderare a pozitiei electoratului lor ar insemna o catastrofa pentru ei, ca si pentru toti cei ce sug la tata resurselor acestei tari. Ar insemna cosmarul vietii lor:intoarcerea la munca! De neacceptat. Recenta rezolutie de la Cluj are ca beneficiari in ordine ascendenta, pe Laslo Tokes care si-a inceput campania electorala pentru un nou mandat de 5 ani si 15000 euroi/luna ca reprezentant al…tineti-va bine Romaniei, la Parlamentul European, pe Orban care are si el campanie electorala, iar desupra lor sta Marele Urs care mormaie cu placere sadica cand baga batul in musuroi. Jos de tot stau sconcsii nostri gata sa vanda tot, inclusiv pe ma-sa, pentru a-si scapa pielea si slujbele la stat.

Cândva ma întrebam daca vom reusi sa sărbătorim centenarul in actualele frontiere.

Pentru a scapa de frica priveste harta din departare. Crezi ca lumea civilizata va permite Marelui urs sa se plimbe in sus pe Dunare si sa faca jonctiune cu PULA?! NICIODATA! Hai nu te gandi la aia mica.

toți investitorii prefera zonele usor si rapid accesibile si care permit transportul rapid catre si dinspre vest a mărfurilor
.
Mai degraba compatibilitate de mentalitati.

O manuire gresita a..." benzinei" si Romania va avea " Catalonia estului"! Dar nu ungurii sunt pericolul pentru o evetuala autonomie a Ardealului. Ci însesi românii, sătui de clasă politica hrapareata si corupta de la capitala, vor cere , tot mai vocal , autonomie administrativă, economică si in final, teritorială a Transilvaniei!O fi bine, o fi rău?! Sper din tot sufletul sa ma însel. In rest, s-auzim numai de bine....

Starea de exasperare spre care ne imping nemernicii uniti in rele, mentionati mai sus, este reala, dar nu are sorti de izbanda. Sa nu uitam ca o stare anormala este temporara si legea bunului simt si a dreptei masuri invinge intotdeauna. Dupa 2000 de ani Romania a intrat in din nou in Europa si acolo va ramane. Noi trebuie sa fim rationali si toleranti pentru a nu le face jocul cinic, nici unora nici altora. e loc in tara asta pentru toti. Non Abbiate Paura!!!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Donbazil » 16 Ian 2018, 01:30

feederman scrie:Cu ceva timp in urma un priceput apicultor si patriot autodeclarat, ne aducea la cunostinta marea bucurie a progresului professional al fiicei sale, avansata la un rang superior in cadrul politiei romane. Politia este o institutie fundamentala a statului de drept numit Romania. Pentru a servi in cadrul acestei institutii trebuie sa crezi si sa fii devotat in totalitate principiilor statului de drept European, opus integral statului totalitar communist. Punand in balanta, de o parte atitudinea, vadit retrograda, national comunista a parintelui educator, iar de calalta parte cerintele misiunii de politist a fiicei sale, ai dreptul sa te intrebi cine este sincer si cine este “decat” ipocrit.
Este oare “decat” o vocatie pe PF?! Raspunsul la acesta intrebare, ne poate releva o cauza a gangrenei din politia romana.
Si mai am o intrebare: Unde le gaseste Donbasil pe ciurucurile* alea. Hiter, asta cu cantecul, Napoleon Savescu si alte panarame.
* Ieri am aflat. Ciuruc=putregai/turceste. Tot ieri l-am vazut pe Napoleon Savescu. Tuluai Daomne! Daomne!

Salut!
Doar un gunoi de om se leaga de copii celui cu care nu-i de acord...
Donbazil

Mesajde Donbazil » 16 Ian 2018, 01:50

Salut!

Observ ca unii ati inteles exact!... :lol: .
M-ati gasit pe mine si dai si lupta....Dati, ca aveti in cine, ca-s tabacit....Fondul problemei este altul dar voi in ura viscerala pe care o aveti fata de un anumit sistem, fata de o anumita situatie v-ati gasit in cine sa loviti, reprezentantul cel mai de seama al....
Chestiuni de oameni fara intelepciune, - ca nu as crede ca sunteti rau intentionati....
Acuma fiecare vede lucrurile asa cum le vede si de ce-as fi eu impotriva lui X sau Y daca el vede altfel decat mine, dar NU!....Voi ati gasit inamicul public....Bravo baieti!....M-a deranjat ca un .... :ugeek: s-a referit la copilul meu.
Mircea vine cu "explicatii" - face pe deontologul si imi aplica si el o scatoalca, dar d'astea am fumat de mult, nu se mai prind. Eu am crescut in sat cu 5-6 nationalitati si vorbesc trei limbi....Atat cat le vorbesc - cat am invatat in copilarie, iar rudele mele sunt de mai multe nationalitati....Aici nu de nationalitati conlocuitoare e vorba domnilor, e cu totul altceva si sa dea Bunul Dumnezeu sa nu se intample nimic rau cu iredentistii unguri ca pe urma toate vorbele-s degeaba....
Ca am reprodus niste materiale publicate in diferite publicatii, e problema celor carora le prezinta interesul, nu va convine, nu le cititi. Nu am instigat si nu instig pe nimeni dar voi, cativa m-ati gasit pe mine sa va rafuiti cu ce?....Cu neputintele voastre?....Asa ca ramane cum am stabilit!....Si lasati, nu mai incercati sa ma schimbnati, metanoia nu vine din haznale...
Donbazil

Mesajde Ioan Guist » 16 Ian 2018, 08:32

Sa ma ciupeasca si pe mine cineva ! Plis.
Ba !! suntem normali ? In orice tara astia erau spulberati din fruntea bucatelor.Incepe sa-mi fie greata cu miticii astia.Ca daca se prelungeste si se intinde mult, nu-i exclus ca teoria monstrului sa-si scoata capul . Varianta cu autostrada direct Viena, e veche si sta la dospit de ceva vreme.

La o adica , vad ca doar Vasile Magu e gica contra si Comunist pe fata de acilea din Transilvania. Cu asta o dregem fain pe limba noastra.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde feederman » 16 Ian 2018, 11:28

Toleranta proverbiala romaneasca, a mai facut un pas inainte. Dupa legionari , banditi, dusmani ai poporului, agenti imperialisti, golani, gunoi suna ca o alintare. Este o stare de normalitate pe care ne-au impus-o reprezentantii clasei muncitoare timp de 70 de ani. Noi gunoaie, ei , cei mai alesi fii ai poporului. In concluzie sunt onorat sa fiu un Golan – Gunoi. Deosebirea intre gunoaiele noastre si gunoaiele voastre este ca noi uram nedreptatea, iar voi urati oamenii.
Sa ne intelegem. Am neamuri si prieteni din categoria fostilor privilegiati comunisti. Nu umblu dupa ei cu streangul ca raposatul Tudose. Char imi esti simpatic. Te doresc in continuare pe aici fiindca esti tare pitoresc. Dar incerca si varianta cu manastirea, cea cu “clitorisul” cum spunea revolutionarul Gelu Stoican Stoicanescu. Adica sa te duci in pustie timp de o luna si sa incerci sa te uiti in adancul sufletului. Apoi sa mergi la duhovnic si sa spui cu sinceritate tot ce ai gasit acolo. Noteaza pe hartie ca sa nu uiti. Daca vei gasi acolo cel putin un colt intunecos pe care ti-l asumi, vei gasi si luminita din fund. Al tunelului. De nu nimeresti pustia, fa o oprire la Teleorman, ca-i cam acelasi lucru. Si nu uita o provizie buna de lacuste. Vegetale sunt din belsug in peisajul mirific, unde abunda loboda, prin care se plimba voda de la Gratia.

LE imi pare foarte rau. N-am stiut ca Hiler si Napoleon sunt fetele d-tale. La timpuri noi tot voi!
Ultima oară modificat de feederman pe 16 Ian 2018, 11:35, modificat 1 dată în total.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde feederman » 16 Ian 2018, 11:32

cornelioandanciu scrie:Domnule Tudose, aveti tot respectul meu ! Va multumesc pentru tot ce ati facut pana acum pentru tara !

Imi pare rau . Ma asteptam la momente vesele. Il si vedeam pe IG cu steagul partidului in frunte, iar dupa el Tudose cu streangul intr-o mana si sapunul in dinti.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 16 Ian 2018, 11:52

Donbazil scrie:Salut!
...M-ati gasit pe mine si dai si lupta....Dati, ca aveti in cine, ca-s tabacit...

saLU’ Donbazile!

Adevarul este ca tu evoluezi total atipic pentru un banatean. Respectand dreptul la opinie liber exprimata, poti continua sa freci buhaiul in maniera de acum consacrata.
Dar, dupa ce ai ales benevol si liber consimtit sa devi ‚ANTIPATICUL DE SERVICIU’, executand cu tenacitate de cerber munca voluntara in nefolosul societatii, prin indepartarea cu regularitate a coajei de pe balega comunista, pentru ca noi toti sa nu-i uitam duhoarea, nu te mai poti victimiza justificat ca fiind ultimul mohican banatean ce a ramas inca in picioare dupa epurarea cadrelor...Asta...asa...ca de la un mafiot capitalist catre un mafiot comunist!

Desi sunt impotriva vanatorii ca sport, cred ca mi-ai fi ramas mai simpatic daca evoluai mai mult pe poteci de padure decat pe aratura, cum o faci de ceva vreme. Ca daca tragi un mat de porc peste teava pustii ai sansa sa impusti un...carnat trandafir. Si ala pute mai frumos... Capisci ? ;)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde feederman » 16 Ian 2018, 15:14

cornelioandanciu scrie:
feederman scrie:
cornelioandanciu scrie:Domnule Tudose, aveti tot respectul meu ! Va multumesc pentru tot ce ati facut pana acum pentru tara !

Imi pare rau . Ma asteptam la momente vesele. Il si vedeam pe IG cu steagul partidului in frunte, iar dupa el Tudose cu streangul intr-o mana si sapunul in dinti.

Tudose a aratat ca mai avem oameni politici cu verticalitate. Dumneavoastra ce ati fi facut daca ati fi fost in locul lui ? Ca a scapat o declaratie care a fost nepotrivita ? Ganditi-va la stresul prin care a trecut acest om. Este usor sa il judecati.
Si daca doriti momente vesele, s-ar putea sa le aveti de acum incolo, numai ca nu poporul roman va rade, vor rade altii... Greul abia de acum incolo incepe !

Asta e. Cineva a lipsit de la coada cand s-au impartit zambetele
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Ioan Guist » 16 Ian 2018, 18:05

Prima nominalizare a fost saideh.Au urmat grindeanu, tudose si abia apoi doamna propusa astazi.Teoretic Aceasta propunere e cu mult mai putin pregatita sa fie in cupu' guvernului decat predecesorii.
Teoretic o sa fie mai rau.Practic am cam intrat in baliga peste brau ...bine.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE