Mai bine duşmani declaraţi decît prieteni falşi.
Nu crezi ?
csaa scrie:feederman scrie:...... Nu te obliga nimeni sa iei credit ...../quote]
Da, nu esti obligat sa iei credit, dar toate persoanele juridice sunt obligate sa ruleze banii prin banci, iar din toamna au niste comisioane tare nesimtite. Exceptie face doar banca Transilvania.
cornelioandanciu scrie:... Acestia chinuie lumea, popoarele pana la nivel de individ. Azi omul nu mai poate trai nechinuit, el trebuie sa se vanda pe sine insusi ca sa poata trai, pentru ca bogatul sa castige, dar el nu castiga daca alt bogatas mai mare ca el nu castiga, si tot asa, de n ori, iar la capat cine este cel care castiga ? Acestia vor fi odata demascati.
Aici nu este vorba de politica si de stindarde.
P.S. Uite cum schimb eu lumea, prin simplul fapt ca pot sa imi dau seama de putreziciunea existenta azi in lume...
akmm scrie:cornelioandanciu scrie:... Acestia chinuie lumea, popoarele pana la nivel de individ. Azi omul nu mai poate trai nechinuit, el trebuie sa se vanda pe sine insusi ca sa poata trai, pentru ca bogatul sa castige, dar el nu castiga daca alt bogatas mai mare ca el nu castiga, si tot asa, de n ori, iar la capat cine este cel care castiga ? Acestia vor fi odata demascati.
Aici nu este vorba de politica si de stindarde.
P.S. Uite cum schimb eu lumea, prin simplul fapt ca pot sa imi dau seama de putreziciunea existenta azi in lume...
Trebuie facut ceva.Si eu am ajuns la concluzia ca varul e alb, apa uda si mingea rotunda.Asta inseamna ca stapanesc foarte bine cunostintele.
feederman scrie:In sfarsit e liniste si pace pe Pamant.
O idée nebuneasca. In viitorul foarte indepartat va fi confirmata. Ieri Romania a fost tranzactionata ca la targ. A fost a doua mare vanzare a tarii dupa 31 dec 1947.
...
Presedintele legat de maini si de picioare, a fost sacrificat cu cinism, ca un miel, de catre acelasi prieten reper al democratiei, si a asistat neputincios la stabilirea pretului intre proxeneti.
...
Sa dea Dumnezeu sa nu am dreptate!
Nu pretind drepturi de autor.

feederman scrie:In sfarsit e liniste si pace pe Pamant.
................O copie a unui Belarus orientat spre West.
Cel putin Romania va ramane intreaga?! La multi ani in promiscuitate!.
..........
Nu pretind drepturi de autor.
Donbazil scrie:Salut!
Mai e mult....Pana departe!
https://www.facebook.com/livebizmedia/v ... 824110961/
cornelioandanciu scrie:Monsieur le loup, io nu razpunz la provocari ! Si sa stii ca eu am vazut si mingi care nu sint rotunde, de exemplu la rugby. Iar varul se diferentiaza dupa gradul de alb, etc. Doar avem impresia ca le stim pe toate. De fapt, suntem niste actori efemeri pe scena vietii ! (Oau ce am mai zis-o !) Sa fiti iubiti amandoi ! Si la multi ani va doresc !
cornelioandanciu scrie:Nu prin răscoale in toiul iernii se rezolvă astfel de probleme, sper ca poporul să işi dea seama la timp de treaba asta, iar autoritaţile să-i identifice şi să-i izoleze la timp pe agitatori.
ioanpuiu scrie:........... de unde bei apă ?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 64 vizitatori