Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ioanpuiu » 19 Feb 2018, 11:24

csaa scrie:E moral sa faci un fals pentru a condamna un tip imoral?

Cum crezi că te prinde postura asta în care o faci pe niz-naiul ?

Văd că este o mare modă în zilele astea cu DNA-ul dar putreziciunea a cuprins cam toate instituţiile statului.
Despre MAI e plin internetul ... găseşti roabe, basculante chiar pline cu scandaluri care nu sunt doar imorale, sunt penale de-a dreptul.
Falsificări ? ? ? ...
Ioan Ovidiu Mureşan - 3 cazuri de participare la falsificarea actelor de constatare şi raportare a unor accidente rutiere (din care au rezultat victime omeneşti, decedaţi şi răniţi)

Leon-Anton Cloşcă: 24 de acuzații de abuz în serviciu (din care 4 cazuri de participare la falsificarea actelor de constatare şi raportare a unor accidente rutiere (din care au rezultat victime omeneşti, decedaţi şi răniţi)

Roberto-Emil Hasnăş: 48 de acuzații de abuz în serviciu ( din care 10 cazuri de participare la falsificarea actelor de constatare şi raportare a unor accidente rutiere (din care au rezultat victime omeneşti, decedaţi şi răniţi)
http://evz.ro/sefii-din-politie-care-au ... rtale.html

Şi tu mă întrebi dacă e moral ce se aude ...
:lol: :lol: :lol:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 19 Feb 2018, 11:33

Alexandru Bureșin - șeful brigăzii Antitero la SRI
Bujor Florescu - adjunctul DGIPI
http://www.tolo.ro/2018/02/16/lovitura- ... -shanghai/

Bine măi csaa, dar şi generalii fac de-astea nefăcute ?
Ce e mă în instituţiile astea ... pepinieră sau şcoală de infractori ?
Cît de moral este să participi la distrugerea destinului şi vieţii unor copile de 14 - 17 ani ?
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 19 Feb 2018, 11:36

După toate astea şi multe altele de acelaşi fel ... te întreb csaa:

- de cîte ori m-ai auzit pe mine să cer capul lui Carmen Dan sau desfiinţarea MAI-ului ?
ioanpuiu

Mesajde csaa » 19 Feb 2018, 12:24

Cand nu va convin raspunsurile pe care ar trebui sa le dati va dati nestiutori.
Care e problema ca au fost sau inca mai sunt politisti care falsifica probe??? Eu te intreb daca e moral sau nu? E asa greu sa raspunzi clar?
HE! HE! Nu prea iti convine sa critici DNA-ul. Sper sa n-am dreptate, dar ......cred ca o sa se ajunga pana la sefii parchetelor vizate (DNA si PG).
Coane Puiule, in ce priveste traficul de persoane, atunci cand Tolo a inceput sa scrie despre asta am spus ceva. Verifica cine era la putere in 2005 si ai sa vezi cine ii sustinea pe aia. Pe de alta parte nu exclud nici varianta ca denunturile sa fie false, ca asa am vazut ca se poarta prin parchete.

@feederman conferinta lu Codruta a lamurit doar sustinatorii ei. Cine are macar idee cam cum sta treaba prin justitie, care e circuitul hartiilor prin parchete si care e stilul de lucru al procurorilor din DNA si-a dat seama ca femeia incepe sa se scuze :!: Oare de ce :!: :?: :?:
Stiu ca nu vrei sa vezi, dar incearca sa coroborezi cazurile de la Ploiesti cu acuzatiile procurorilor care au fost coordonati de Codruta.
csaa

Mesajde feederman » 19 Feb 2018, 12:33

csaa scrie:Nu! Nu cred ca ne putem amuza.

Dar ai maaaaaare dreptate!!!! Sentintele nu le dau procurorii. Le dau judecatorii (o parte santajati de DNA) si de aia sunt hotarari judecatoresti prin care rechizitoriile sunt declarate ILEGALE!!! (mai sunt magistrati cu coloana vertebrala)
Cuvantul ILEGAL ma pune pe ganduri. Atunci cand sunt arestati oameni datorita unor facaturi.....ar trebui sa te puna si pe tine pe ganduri.
PS- eu am niste exemple de facaturi ale DNA, traite de mine dar ca martor din fericire.

Ai explicat cat se poate de clar ca ultima veriga a unei actiuni facute in numele justitiei este instanta de judecata reprezentata de catre unul sau mai multi judecatori. Ca unul este corrupt, inteleg,
dar sa pretinzi ca toti sunt corupti, reprezinta o negare a acestui system. Spui ca unii sunt santajati de DNA. Pana cand nu prezinti cazul concret cu nume, prenume, date palpabile, toate aceste afirmatii sunt mai mult decat calomnii, sunt incercari de subminatre a autoritatii statului de drept pe care cu multa sarguinta va straduiti sa-l faceti praf. Cu atat mai grav atunci cand o faci din adapostul unei uniforme a statului.
Ps Fata mare a justitiei, Mihaela Iorga, va fi discutata azi in CSM. Codruta, am inteles ca este o ticaloasa, am inteles ca in CSM mai sunt ticalosi, dar tot CSM-ul este alcatuit din ticalosi?
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde csaa » 19 Feb 2018, 12:40

NUUUUU!!!!! Problema e ca .......hai sa mai asteptam sa vedem pana unde se „decapeaza”. Sper ca aceste cazuri sa fie izolate, sa nu fie in legatura si sub directa coordonare a sefilor DNA si PG.
csaa

Mesajde feederman » 19 Feb 2018, 12:41

csaa scrie:@feederman conferinta lu Codruta a lamurit doar sustinatorii ei. Cine are macar idee cam cum sta treaba prin justitie, care e circuitul hartiilor prin parchete si care e stilul de lucru al procurorilor din DNA si-a dat seama ca femeia incepe sa se scuze :!: Oare de ce :!: :?: :?:
Stiu ca nu vrei sa vezi, dar incearca sa coroborezi cazurile de la Ploiesti cu acuzatiile procurorilor care au fost coordonati de Codruta.

Femeia nu s-a scuzat . Ea s-a adresat cetateanului de rand intoxicat de haznalele tv ale infractorilor.
Cazurile de la Ploiesti se vor lamuri azi. Daca castiga aia pe care eu ii cred corupti, eu ma retrag de pe Forum. Daca vor fi condamnati te rog sa scrii doar despre albine si pescuit. Nu-ti cer disparitia de pe forum.
Uite repet. Ma retrag daca castiga hotii.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde feederman » 19 Feb 2018, 12:44

csaa scrie:NUUUUU!!!!! Problema e ca .......hai sa mai asteptam sa vedem pana unde se „decapeaza”. Sper ca aceste cazuri sa fie izolate, sa nu fie in legatura si sub directa coordonare a sefilor DNA si PG.

Profit de clipele pe care le mai am pe aici. Zici ca esti cadru. Kovesi a spus clar ca centrul acela de criminalistica al POLITIEI romane a stabilit clar ca "inregistrarile" acelea cu decapatul sunt Facaturi. Oamenii vostrii. Contrazice-i!
Abia astept sa ma retrag. Cateva sute de stupi ma asteapta.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde ioanpuiu » 19 Feb 2018, 13:02

csaa scrie:Cand nu va convin raspunsurile pe care ar trebui sa le dati va dati nestiutori.

Unde e mă, bunul simţ ?
Dacă tu iei de bune (reale adică) niste presupuneri şi pe baza lor ştii cîte ştiu eu şi cîte nu ... no coment
csaa scrie: Eu te intreb daca e moral sau nu? E asa greu sa raspunzi clar?

Am dubii că în toate instituţiile statului ar fi numai şi numai oameni corecţi dar ... atît şi nimic mai mult.
Pe baza unor presupuneri nu pot formula acuzaţii.
Falsurile nu sunt morale nici măcar în artă.
csaa scrie:Care e problema ca au fost sau inca mai sunt politisti care falsifica probe???

Care e problema că au fost sau încă mai sunt procurori care falsifică probe? (zic şi eu ca tine ;) )
Care este diferenţa ?
ioanpuiu

Mesajde Shrek » 19 Feb 2018, 13:12

Asta cu " falsificarea de probe" este o ...fumigena la adăpostul căreia se pregateste ori deja s-a dat drumu' la o alta magarie, cu impact mediatic mult mai virulent decat aceasta " partitură pentru viol....ine si tambal"! Sistemul juridic românesc ( cel penal, ma refer in special) este conceput pe mai multe paliere de decizie, tocmai pentru a se evita abuzurile. De la garcica care aduna informatii despre " presupuse infractiuni" care nu se reclama, deci sunt" cautate", la sri si mai apoi al ofițerii judiciari, procurori, avocați, judecători de drepturi si libertati si mai stiu io ce judecători de apel, tot acest sir indian este conceput exact pentru a se evita " abuzul de drept". Or , corul celor care au băgat destiu' in butoiu' cu miere si mai apoi li s-a dat cu....vaselina prin părțile moi, urla ca apucati de streche , infierand faptul ca ...au fost prinsi , recunoscând senin ca au băgat ..laba in butoi, ca asa baga toate lumea.
Dar sa nu uităm ca de fapt " cresterea" veniturilor cu care s-au cățărat in vârful statului, este de fapt o scădere , exact cum a facut pdl-ul, cam cu acelas procent 25%. In patru ani, daca adunam rata inflației se ajunge cam la acelas procent, iar psd-ul va trambita ca " el" a crescut veniturile populației.Aste daca nu va lua aceeasi țeapă pe care a luat-o pdl-ul! Si tot atunci, tinerii vor merge la ...schi, ca nah, este zi libera, iar generatia " protezelor" vor vota " cu cel ce fura da' da si la saraci"!
In acest timp, se comaseaza scoli, se desființează grădinițe, se arunca in derizoriu siguranta ceteanului pe regula " cele 8 ore de servici", iar in loc de spitale se aloca bani pentru catedrale unde bolnavii vor fi tratați cu indiferența , pardon , cu rugăciuni de...a contribui " benevol" la altaru' mîntuirii neamului.
Ce vreme!? Ce vremuri? !
Shrek

Mesajde feederman » 19 Feb 2018, 13:49

feederman scrie:
csaa scrie: Cazurile de la Ploiesti se vor lamuri azi. Daca castiga aia pe care eu ii cred corupti, eu ma retrag de pe Forum. Daca vor fi condamnati te rog sa scrii doar despre albine si pescuit. Nu-ti cer disparitia de pe forum.

Nasol! Pensionarea de pe forum mai trebuie sa astepte. Mihaela Iorga, cartita din DNA, a fost suspendata din DNA de catre CSM. Cssa, trebuie sa-ti cumperi polovraci d-ala de prins peste.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde ioanpuiu » 19 Feb 2018, 14:26

Alerta cu bomba la Curtea de Apel Bucuresti
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... uresti.htm

:lol:
ioanpuiu

Mesajde csaa » 19 Feb 2018, 14:31

feederman scrie:
feederman scrie:
csaa scrie: Cazurile de la Ploiesti se vor lamuri azi. Daca castiga aia pe care eu ii cred corupti, eu ma retrag de pe Forum. Daca vor fi condamnati te rog sa scrii doar despre albine si pescuit. Nu-ti cer disparitia de pe forum.

Nasol! Pensionarea de pe forum mai trebuie sa astepte. Mihaela Iorga, cartita din DNA, a fost suspendata din DNA de catre CSM. Cssa, trebuie sa-ti cumperi polovraci d-ala de prins peste.

Haide, acum iti iei angajamente in numele meu!!! :lol:
Fugi ma dacilea!!!!! Pai eu am zis ca nu o sa o suspende???? Sau ca alde Cosma nu sunt vinovati??? Unde? Nuuuu mestere, eu am spus ca tanti Codruta stia si a coordonat magariile. Dosare in care sunt cercetati `n~ ministri, anuntat cu surle si trambite, trecut la ratate pe muteste. Din vina cui? A procurorului de caz, normal. Dar seful institutiei, care are sarcina si posibilitatea de a verfica periodic respectarea termenelor, nu are nici o vina???? Daca stia ca dosarul e mort de la inceput (ca HG nu e lege nici ordonanta) de ce draq a incuvintat inceperea urmaririi penale ~in personam~?
Eu sustin ca DNA-ul e putred (poate nu in totalitate) si ca serveste interesele altora. Mai astept putin ca sa ma conving. Sper sa ma insel.

PS - La pescuit nu o sa ma vezi prea curand. Nu-mi place. Stiu toate metodele, mai putin aia cu TNT, dar.....nu. Mai bine hai sa facem un jogging prin Dumbrava sau pe malul Sevisului (ce frumoasa era zona aia!). Sau sa dam o tura pe creasta. Dar la pescuit.....NU!

Hai nu mai fiti asa incrancenati. Sa aveti o zi frumoasa si sa nu fie cum cred eu (ca e nasol pt toti).
csaa

Mesajde csaa » 19 Feb 2018, 14:33

ioanpuiu scrie:Alerta cu bomba la Curtea de Apel Bucuresti
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... uresti.htm

:lol:

O fi alerta cu ~dezvaluire bomba~ :idea:
csaa

Mesajde ioanpuiu » 20 Feb 2018, 00:31

csaa scrie:Eu sustin ca DNA-ul e putred

Ai şi tu o credinţă ... ;)
Vezi că m-ai sărit în problema cu moaştele !

:mrgreen:
ioanpuiu

Mesajde akmm » 20 Feb 2018, 08:30

csaa scrie:
feederman scrie:
feederman scrie:

Haide, acum iti iei angajamente in numele meu!!! :lol:
Fugi ma dacilea!!!!! Pai eu am zis ca nu o sa o suspende???? Sau ca alde Cosma nu sunt vinovati??? Unde? Nuuuu mestere, eu am spus ca tanti Codruta stia si a coordonat magariile. Dosare in care sunt cercetati `n~ ministri, anuntat cu surle si trambite, trecut la ratate pe muteste. Din vina cui? A procurorului de caz, normal. Dar seful institutiei, care are sarcina si posibilitatea de a verfica periodic respectarea termenelor, nu are nici o vina???? Daca stia ca dosarul e mort de la inceput (ca HG nu e lege nici ordonanta) de ce draq a incuvintat inceperea urmaririi penale ~in personam~?
Eu sustin ca DNA-ul e putred (poate nu in totalitate) si ca serveste interesele altora. Mai astept putin ca sa ma conving. Sper sa ma insel.

PS - La pescuit nu o sa ma vezi prea curand. Nu-mi place. Stiu toate metodele, mai putin aia cu TNT, dar.....nu. Mai bine hai sa facem un jogging prin Dumbrava sau pe malul Sevisului (ce frumoasa era zona aia!). Sau sa dam o tura pe creasta. Dar la pescuit.....NU!

Hai nu mai fiti asa incrancenati. Sa aveti o zi frumoasa si sa nu fie cum cred eu (ca e nasol pt toti).
Sa ma iertati ca fac o decupare asa mare.Da fratilor, Kovesi trebuie sa plece.Propun insa, chiar insist ca in locul ei sa nu vina Nicolicea ci Malin Bot.Hai ca nici asa nu-i bine, da de fapt suntem de buna credinta.
Si inca ceva, smecherii astia cu bani toti umbla beti la volan, nici nu e nevoie sa se fabrice probe.Treaba e ca raman cu banii in cazul betiei.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE