feederman scrie:..... Am si eu o nelamurire. Cum a stiut surioara ca bastonul nu era un pulan. A facut pe Sherloc Holmes si si-a luat cu d-ei lupa Made in PRC? A pus mana pe el si a vazut fibrele de textolit? S-a varat cu curaj intre jandarmi, a prins unul - baston, nu jandarm- l-a strans cu putere, ca pe volanul de dacia 1300 si a constatat ca nu are duritatea PLM? Un ochi de soim, o intuitie de otel Solingen, un process de cunoastere instantaneu, suprapus peste o oarecare experienta anterioara , cu siguranta ca a ajutat-o.
Nici eu nu am ajuns la Bruxelles, asa ca suntem doi cu umbra.
In ce priveste constatarea sora-mii, mi-a spus ca au trecut pe langa un pluton de ....jandarmi (sau cum se numesc la ei) si i-a intrebat daca se pot plimba prin parc in siguranta. Mare intuitie (de otel....??? Cum PLM vine asta? Poate spirit de observatie, eventual mai ascutit) nu cred ca iti trebuie ca sa faci diferenta intre cauciuc si textolit. Ma rog, daca esti mai tampit nici daca au eticheta nu le diferentiezi.
EEE! Dar te pierzi in detalii sperand ca ceilalti sa nu vada esentialul, si anume ca acolo presa nu a ”infierat cu manie proletara” actiunea jandarmilor desi mijloacele si modul de actiune au fost mult mai brutale.
Cristian IONITA scrie:De deranjat m-a deranjat, si ma derajeaza in continuare faptul ca acest aspect este pus pe tapet (la nivel de "ba pe-a ma-tii") in discutii care au cu totul alt subiect.
Ai dreptate cu pierdutul concediului .... mai bine ai revizuii gramatica limbii romane

, mai ales capitolul folosirii cratimei
Daca totusi binevoiesti in a continua pe aici ... sunt curios ce gasesti a fi condamnabil in abordarea
"ubi bene ibi patria" .... chiar si in cazul tau imi vine greu sa accept ca-i consideri lipsiti de patriotism pe toti cei care au ales (aleg in continuare) sa traiasca pe alte meleaguri.
Tare curios mai esti tu mai dovlecel. Mai bine ai incerca sa citesti. NU am condamnat pe nimeni pentru ca traeste in alta parte, nici macar pe cei care au ales sa se mute definitiv in alt tara. Tu, in imensa ta tampenie ai dedus asta. Pe mine ma deranjeaza cei care se simt jenati ca sunt romani, dar nici pe astia nu ii condamn
In ce priveste gramatica, punctuatia, ortoepia.....esti un bou. Vezi ca in fraza ”...mai bine ai revizuii gramatica limbii romane ...” cuvantul ”revizu
ii” are un singur ”I”, tampitule.....cu un singur e.
Faza cu salariul te deranjeaza pentru ca am aratat cat de ipocrit esti, cat de fals in declamatii.