Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 25 Mai 2019, 17:51

Bambucha scrie:30 de ani! De 30 de ani cineva nu si-a platit facturile, ceasul biologic ticaie si a cam venit vremea!

Citesc ca fostul baron de Constanta e fericit in puscarie! Duminica votez pentru a-i face si pe altii fericiti!
De 3 x DA

Aproape ca nu are importanta ce se va intampla Duminica, dar ne straduim. Enorm de important va fi ceea ce se va intampla a doua zi.
Fericirea soseste sau nu, luni. Va fi un sfarsit de cosmar ? Va fi un inceput de renastere?
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Ioan Guist » 25 Mai 2019, 18:33

Mă uit la tăriile din preajma. În 30 de ani, au mai...carpit cate ceva. Stau și mă gândesc ce se putea face in Ro. daca punctam cu...punctul 8 de la Timișoara.
Pe de altă parte, anii ăștia , spun multe despre noi că și popor.Avem nevoie că și nație sa coboram și mai în mocirla? Poate așa...ne trezim in sfârșit?
Mâine avem nu avem treabă,votam
Macar sa stam liniștit că am pus umărul la renașterea sau la înmormântare.
Ce va fi, va fi. Dumnezeu să binecuvinteze Romania
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde mircea.costache » 25 Mai 2019, 22:37

Bună seara !

Mă uit în jurul meu la cei ce sunt semenii mei. Ce observ. Fiecare vrea să se schimbe ceva anume în bine, mai puțin el însuși.
Am în jurul meu tot felul de semeni. De la șefi mai mari sau mai mici, la prieteni mai buni sau mai puțini buni, la apropiați care mai de care, TOȚI dar absolu TOȚI așteaptă schimbarea în bine dar să nu contribuie cu nimic.
O prefăcătorie tipic comunistă, o șulfăneală sâloasă, o hoție și o șmechereală, o deșteptăciune de pute a HOIT, ASTA ESTE PESTE TOT.
NU RECUNOAȘTE NIMENI NIMIC. Niciunul nu are atitudine, fiecare caută descurcăreala, fiecare trage focul pe turta lui. În final un tablou respingător pentru fiecare.
Atunci ăla e vinovat eu nu
Oameni de orice seminție, suntem cu toții vinovați de multe rele ale acestui popor. Cănd vom accepta adevărul poate vom scăpa de frică, lăcomie,.................etc., vorbe, vorbe, vorbe, ........................mai oare și fapte.

Măine dăm un vot și așteptăm apoi să, citez: ,,pice para mălăiață în gură la nătăfleață,,. Au, au, au, . Despre ce vorbirăm....!!! Da. Despre discuții.
Fapte oamenilor, fapte și atitudine, indiferent de câte voturi vom da și de câte votări vor fi.

Cu speranță
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde Shrek » 26 Mai 2019, 17:36

Azi ii duminică! Am fo la vot, apoi la biserica, am mâncat ceva s-am drincuit cata! Da' ma mânca destele de mor.....
Azi, despre personajele din Game of thrones.....
După cum știți, dragi fani ai serialului, s-o cam gatat povestea. Nu chiar cum era de așteptat, dar ii gata. Asa ca putem lua la tocat, personajele dan film. Uite da exemplu, mie tare mi-o placut de mama dragonilor, prințesa razboinicilor, Născută din furtun(a), eliberatoare popoarelor, bla, bla, bla, Daenerys Targaryen . Plecată de jos din popor, nestiind sa numere decat pan' la 20, moștenitoare a de drept a tronului de fier ( până sa apara ...Ionică cu zapada), cu o coafură simpatică, vopsită blonda, a lăsat multe suspine in urma ei. Cunoscuta in viata reala drept războinică .....anticorupție, LCK, prințesa Daenerys ă juganit pra multi care se credeau că au ouă asemeni dragonilor, nelasandu-se impresionată nici de amenințările venite dinspre armata umblatorilor albi si nici de smiorcaielile politicienilor. Bine, trebuie sa recunoastem ca fără ajutorul celor trei dragoni, SRI, ICCJ si DNA, nu ar fi ajuns prințesa....inimilor. Dar, asa cum se intampla mai mereu în viața, a fost injunghiata ( pe fata), de cel in care avea deplina încredere, pe care îl lăsase sa se joace cu dragonii ei, după ce la ajutat sa scape de.... si armata lui de umblatori albi, nimeni altul decât Jo(ha)n(is) Snow.
Acest personaj, prezentat la inceput cu o poveste de viata tristă, un fel de copil de pripas crescut de o familie nobila( SRI), curios din fire si cu mult tupeu , sare gardul( pardon) marele zid si pleaca in cautarea aventurilor pe plaiuri oamenilor liberi de pe malul Dâmboviței. După multe aventuri, în care este ucis ( politic) si mai apoi readus la viață de către...Anaconda( o vrăjitoare ce sugea...sânge nobil cu lipitori), Ion al nostru se da pe lângă Denerys sa il ajute sa scape de Liviu, regele umblatorilor albi, ca nah el este regele nordului Carpaților si mai vrea o tură. A aburit-o ca daca nu il invinge pe Liviu, vine noaptea cea lungă și ciuma rosie. Si ea, fraiera l-a crezut, în lupta cu dusmanul lor de moarte, pierzandu-si unul dintre cei mai buni luptători ca lordul Portocala. La gata, după ce a văzut că prințesa ă trecut prin foc si sabie, palatul parlamentului ( debarcaderul regelui), de teama ca s-ar putea muta cu dragonul ei , în castelul din dealul Cotroceni, Jon Stumm, a găsit de cuviință să se scape de ea, injunghiind-o pe fata. Dar....sa nu uitam ca si Ionică ă fost adus la viață de o vrăjitoare, iar dragonul ei cel mai fidel, nu doarme. Nu m-as mira daca mai la iarna, o vom vedea readusa la viață și concurand pentru funcția de regina acelor șapte regate! Iar Ion, asa cum merita, va fi aruncat peste zid, în ținutul oamenilor ...uitați de istorie.
Brandon Stark, sau corbul cu trei ochi, cunoscut mai degrabă drept chioru' matol, a ajuns în scaunul cu rotile după ce s-a cățărat pe zid s-o vadă pe tanti Nuti, goală la dus. Ca sa nu pice de fraier, a inceput sa spuna o poveste cum ca el a făcut totul din patriotism si ca intotdeauna ă ales justitia in detrimentul fratelui său. Adevarul este ca dupa ce si-a revenit din beție, si-a dat seama ca pe fratele său va putea sa-l pupe cand iese din pușcărie, după ce va sta un an in arest la domiciliu, dar o funcție politica nu va mai pupa in veci. Si i-a ieșit. Asa cum , probabil, ii vai iesi si acum, aflat la alte alegeri, unde micul...Tyrion, a propus ca regele europarlamentarelor sa fie ales si nu moștenit. Vom vedea! Restul , alta data!
Shrek

Mesajde Shrek » 26 Mai 2019, 18:00

Am sa-i dau si lui un personaj, n-ai grija! Cred ca poate fi...Petyr Baelish , alias degetel! Dar azi, s-o gatat inspirația!
Shrek

Mesajde Shrek » 26 Mai 2019, 18:26

Si personajele din GOT votează....
61613740-10158547672484746-9062289902598619136-n.jpg
Shrek

Mesajde Shrek » 26 Mai 2019, 18:28

Sau....
61263178-443533236458734-1623563904938409984-o.jpg
Shrek

Mesajde cristian bh » 27 Mai 2019, 01:49

OK!Se facu leaca liniste,.....apai,.....cat de rupt de realitate tre sa fii sa crezi in fosilele asa zis liberal-europene,care ingradesc intr-un mod de-a dreptul jalnic sa-si exprime prin vot,democratic,dupa ce le-ai rupt spinarea cand i-ai prins in 10 august,sute de mii de oameni ,culmea ,taman din buricul Europei,in vazul intregii Europe,.....sa voteze,....doar doar s-o intoarce mortul din drumul spre groapa!
Aleluia,aleluia,in veci pomenirea lor spre uitare,.....yexs,.....ce cosmar urat! ;)
Ba,nene,....te luau astia in primire de cum le aratai buletinul,......Doresti sa votezi la amandoua?,.......de parca eram in doua emisfere in acelasi timp si spatiu,....bine ca au fost totusi oleaca indulgenti si nu au pus oamenii sa faca cerere,sa primeasca aviz,sa dea declaratie in scris pe propria raspundere,.....poate ca asa,....era la limita pragului,.....si macar pana maine poate mai era vro speranta .desarta cei drept!
Sfidarea si ranjetul pe sub mustata,...si-au gasit un nas pe masura,.... ;)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 27 Mai 2019, 16:06

Deci .... nu am avut chiar 100% dreptate, PSD se pare ca a sarit de 20% ... bineinteles ca nu cu mult.

Deci Brucan a gresit numai cu 4 ani ... au trebuit sa treaca peste 29 de ani ca in Romania sa faca cat de cat ruperea de comunism ... 20 este putin si in acelasi mult enorn .... concetateni ai nostrii care prefera sa voteze mizeria si oportunismu'
Fişiere ataşate
61243328_1027524184112471_3806163111061225472_n.jpg
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde jonny_it » 27 Mai 2019, 18:09

Cristian IONITA scrie:Deci .... nu am avut chiar 100% dreptate, PSD se pare ca a sarit de 20% ... bineinteles ca nu cu mult.

Deci Brucan a gresit numai cu 4 ani ... au trebuit sa treaca peste 29 de ani ca in Romania sa faca cat de cat ruperea de comunism ... 20 este putin si in acelasi mult enorn .... concetateni ai nostrii care prefera sa voteze mizeria si oportunismu'

Astia is ca balaurul cu 7 capete .. nu dispar atat de usor. Am mai zis si in anii trecuti ca o sa dispara si au reaparut iar. Deci mare atentie, se reorganizeaza repede si vin cu "idei" si prosteala de 2 lei care prinde bine la public si iar o sa-i vedem in parlament daca nu iesim la vot.
jonny_it

Mesajde yuonyuon » 27 Mai 2019, 18:48

jonny_it scrie:
Cristian IONITA scrie:Deci .... nu am avut chiar 100% dreptate, PSD se pare ca a sarit de 20% ... bineinteles ca nu cu mult.

Astia is ca balaurul cu 7 capete .. nu dispar atat de usor. Am mai zis si in anii trecuti ca o sa dispara si au reaparut iar. Deci mare atentie, se reorganizeaza repede si vin cu "idei" si prosteala de 2 lei care prinde bine la public si iar o sa-i vedem in parlament daca nu iesim la vot.
ca in telenovele ...cad sa l prinda cu amanta in pat ... sa termina episodu.....
e bine ca lumea are memoria scurta(care are) si nu sa plictiseste....
yuonyuon

Mesajde feederman » 27 Mai 2019, 18:50

paul scrie:Degeaba Feedere daca n-ai inteles nimic din ceea ce este democratia !
Puterea democratiei consta in forta votului si nu in forta parului asa cum metaforic se exprima unii ! Restul e ... fascism, ideologic vorbind ! ;)
Ca sa nu interpretezi gresit ... n-am nimic cu nemtii ! La aceste alegeri de duminica eu votez ... o nemtoaica ! Renate Weber.

Te felicit pentru alegerea facuta. Ai facut un imens serviciu poporului roman. L-ai scutit de niste gunoaie.
Mie rusine de comportamentul fascist pe care l-am avut aseara. A fost o bucurie sadica, unica, de animal de prada, sa-l vad la priveghiul ALDE, pe cel mai barbat frumos, incadrat de cele doua matracuce-Nemtoaice, da ce nemtoaice- el cufurit si sprijinit in carje si atele, ele planse si botite ca doua vrajitoare aratate la balci inainte de arderea pe rug. Unde sunt timpurile cand Norica Nicolai racnea in Parlamentul European contra D-nei Kovesi ca Ana Pauker la procesele dusmanilor poporului. Guoierii cu farasul si maturoiul stau la portile institutiilor. Alte fecioare, in frunte cu Adina Florea stau la coada la pubele. Aglomeratie mare ce necesita ore suplimentare
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde jonny_it » 27 Mai 2019, 19:48

paul scrie:La aceste alegeri de duminica eu votez ... o nemtoaica ! Renate Weber.

Ai reusit o performanta, sa votezi cu toti cei care au iesit(si este legal :lol: ) .. dar totul dupa redistribuirea voturilor :D
jonny_it

Mesajde paul » 27 Mai 2019, 19:52

feederman scrie:Te felicit pentru alegerea facuta. Ai facut un imens serviciu poporului roman. L-ai scutit de niste gunoaie.
Mie rusine de comportamentul fascist pe care l-am avut aseara. A fost o bucurie sadica, unica, de animal de prada, sa-l vad la priveghiul ALDE, pe cel mai barbat frumos, incadrat de cele doua matracuce-Nemtoaice, da ce nemtoaice- el cufurit si sprijinit in carje si atele, ele planse si botite ca doua vrajitoare aratate la balci inainte de arderea pe rug. Unde sunt timpurile cand Norica Nicolai racnea in Parlamentul European contra D-nei Kovesi ca Ana Pauker la procesele dusmanilor poporului. Guoierii cu farasul si maturoiul stau la portile institutiilor. Alte fecioare, in frunte cu Adina Florea stau la coada la pubele. Aglomeratie mare ce necesita ore suplimentare

Multumesc Feedere ! Esti un tip cu caracter ! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 27 Mai 2019, 19:57

jonny_it scrie:
Ai reusit o performanta, sa votezi cu toti cei care au iesit(si este legal :lol: ) .. dar totul dupa redistribuirea voturilor :D

Chiar !
Pana la urma, indirect am votat cu PNL sau PSD sau USR ! ;) Fain ! ;)
Data viitoare o sa ma gandesc de doua ori daca o sa ma mai duc la vot. :?
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde cristian bh » 27 Mai 2019, 22:28

paul scrie:Pana la urma, indirect am votat cu PNL sau PSD sau USR ! ;) Fain ! ;)

Ei,las ca n-ai fost singurul,.....cred ca si CV,...le-a crescut procentajul la toti,....nu pe filiera nemteasca ca tine ,ci pe aia americana! :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE