Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL

Mesajde modigliani » 25 Oct 2011, 22:17

Heiiiiii , rockeri de prin preajma , recunoasteti drummer-ul ???? :shock: :shock: :shock:

modigliani

Mesajde modigliani » 25 Oct 2011, 22:34

... REMAKE ..... surpriza !!!

modigliani

Mesajde echo » 25 Oct 2011, 23:10

INCREDIBIL !!!!!

ascultand Metallica la tambal, si zgomotoul de fundal din acel restaurant (mai ales la sfarsit), mi-am adus aminte ca am citit acum ceva vreme cum ca intr-odimineata, la un metrou din NY (parca) s-a asezat sa cante un violonist... A cantat cam o ora.. Nu s-a oprit mai nimeni sa il asculte, doar unii mai grabiti au aruncat poate 1 leu (de cate 1$) in cutia viorii din fata lui...
In cateva momente s-au oprit cativa copii sa il asculte dar au plecat si eu trasi de mana de parintii grabiti...

Violonistul respectiv (imi pare rau ca nu am retinut numele) era un tip foarte renumit, concerta numai cu sala plina iar biletele la concertele sale costau sute, poate mii de dolari iar vioara cu care canta era un Stradivarius asigurat la cateva milioane de doalari..

Actiunea fusese un proiect de sensibilizare a oamenilor, atragandu-se atentia ca trecem prea des, fara sa observam, pe langa multe lucruri frumoase in viata... si ca un sunet divin il gasim nu doar intr-o sala de concert, dar si la o gura de metrou, si intr-o padure cantat de o pasare....

Pe urma am ascultat si Hotel California si mi-am zis... "Americanii's de vinaaa/..... continuati dvs.. :lol: :lol: :lol:
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde proapis13 » 26 Oct 2011, 08:32

Sa nu-mi scrieti ca nu e roman ala care nu i se face parul de gaina pe el cand il asculta pe inegalabilul;

salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde modigliani » 26 Oct 2011, 10:05

echo scrie:Violonistul respectiv (imi pare rau ca nu am retinut numele) era un tip foarte renumit, concerta numai cu sala plina iar biletele la concertele sale costau sute, poate mii de dolari iar vioara cu care canta era un Stradivarius asigurat la cateva milioane de doalari..
Am auzit de povestea asta , daca nu ma-nsel este vorba despre Samvel Yervinian considerat cel mai virtuos violonist in viata (poate reproduce la vioara pana la 6 ( :!: :!: :!: ) note muzicale / sec ).
Ultima oară modificat de modigliani pe 26 Oct 2011, 10:15, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde modigliani » 26 Oct 2011, 10:07

......
modigliani

Mesajde ioanpuiu » 28 Oct 2011, 00:00

"The Best 2 violin solo" antrenantă şi captivantă - ai un vot pozitiv !

Nu ştiu dacă îţi mai aminteşti de "May you walk on warm sands ! " TES3
uite tema muzicală a jocului (main theme)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde modigliani » 28 Oct 2011, 04:23

ioanpuiu scrie:"The Best 2 violin solo" antrenantă şi captivantă - ai un vot pozitiv !

Thx man ! ;)
modigliani

Mesajde modigliani » 28 Oct 2011, 04:30

... REMAKE ... 8-)

modigliani

Mesajde nicus » 28 Oct 2011, 23:43

where s the wolf?

A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde modigliani » 28 Oct 2011, 23:46

nicus scrie:where s the wolf?

.... Over here !!! 8-)
modigliani

Mesajde nicus » 29 Oct 2011, 00:16

Modigliani bine ai venit.
Ce faci atunci cand ai realizat ca:

"Singura certitudine din viata-i faptul c-am sa mor ......."??

nicus

Mesajde modigliani » 29 Oct 2011, 00:27

nicus scrie:Modigliani bine ai venit.
Ce faci atunci cand ai realizat ca:

"Singura certitudine din viata-i faptul c-am sa mor ......."??

Sa traiesti ! Mersi !

Pai ...... ma gandesc ca :

" avem un trecut pierdut in vremuri , visam la un viitor , dar uitam sa traim prezentul "( Rabindranath Tagore )

..... si privesc continuu la cei ce mi-i da prezentul , pentru ca nu degeaba mi-i da .......

modigliani

Mesajde nicus » 29 Oct 2011, 00:45

Să-mi amintesc în fiecare zi că fiecare dintre noi va muri în curând, a fost cea mai bună unealtă care să mă ajute să fac alegeri importante în viaţă. Să-mi amintesc că voi muri nu mă mai lasă să mă gândesc că aş avea ceva de pierdut.- STEVE J.

See you next ...time
nicus

Mesajde modigliani » 29 Oct 2011, 00:52

nicus scrie:....See you next ...time

.... Hope so ! ;)
modigliani

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 01 Noi 2011, 23:54

nicus scrie:where s the wolf?

- Nicus, dacă se întâmplă ca să nu postez o perioadă, asta se datorează unor factori obiectivi și nu pt că mi-am pierdut interesul.
Faptul că a apărut unul de calibrul lui modigliani, care poate menține atmosfera și dialogul muzical de calitate cu ceilalți VRS-iști (și mai și resuscitează pe unii dintre voi :D ), nu poate decât să mă bucure. Mai răsuflu și eu și...ascult cu plăcere. Pt că deja s-a format pe VRS o anumită politică muzicală și un anumit standard calitativ, chiar dacă genurile muzicale variază...

Și pt că un LUP ca Mine nu piere așa...ușor... AAAAAAUUUUUU... ;) :D

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE