...Nu,sunt un mare crestin=nu-mi dau cu BIBLIEA in cap daaaar, sunt...si, am intalnit si din astiea care dupa 11 ani....https://www.youtube.com/watch?v=PoYqwT4Q8rM.......
mircea.costache scrie:
Am spus totul cand am indicat aceasta carte.A spune fragmente se intelege tot fragmente.In mare ar fi vorba de Vortexul sacru si arborele vietii dacic.
mircea.costache scrie:Buna Seara !
Am spus totul cand am indicat aceasta carte.A spune fragmente se intelege tot fragmente.In mare ar fi vorba de Vortexul sacru si arborele vietii dacic.Cartea este interesanta si ofera informatie mai putin accesibila in piata.Minune poti sa-ti faci citind-o.
cristian bh scrie:mircea.costache scrie:Buna Seara !
Am spus totul cand am indicat aceasta carte.A spune fragmente se intelege tot fragmente.In mare ar fi vorba de Vortexul sacru si arborele vietii dacic.Cartea este interesanta si ofera informatie mai putin accesibila in piata.Minune poti sa-ti faci citind-o.
Ai Domnia Ta grije ca am impresia ca te-ai aventurat umpic cam departe!
Ca de-acolo,cararile de-ntoarcere,nu-s cele de la plecare,...si multe din ele se termina in niste cetatui amplasate strategic,...in general pe langa orasele,.mai mici,....cu domn in uniforma la poarta,...care saluta respectuos la intrare,..garderoba multa nu trebe,..timp de metacunoastere si meditatie la spiralele energetice,...berechet!
Asa,...cu respect!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 108 vizitatori