Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 04 Noi 2016, 23:31

Salut!
:shock: :shock: :shock:

Adi Nica, polițistul care a trimis atâția și-atâția hoți în spatele gratiilor, a dezbrăcat de curând uniforma de om al legii, ieșirea la pensie marcând-o prin lansarea unei cărți care dezvăluie un sistem corupt, în care nepotismul e la rang de artă, iar interlopii stau la masă cu șefii Poliției!

http://expressdebanat.ro/25-de-ani-intr ... olitiilor/
..............................................................................................................
Traian Berbeceanu, cel care a dus o luptă incredibilă împotriva unui sistem profund corupt de clanurile și rețele mafiote. Berbeceanu a reușit chiar și aseară să-i facă pe unii capi ai acestui sistem să pună capul în pământ și să-și ascundă mâinile sub mese. „«Nemernicia unui sistem bolnav» nu e un roman poliţist, e o carte cu poliţişti şi despre poliţişti. Eu am simţit pe pielea mea în foarte mare măsură nemernicia acestui sistem. Noi avem datoria să nu ne îmbolnăvim de la acest sistem şi să încercăm să-l vindecăm. Sunt convins că sistemul poate fi vindecat din interior. Nu-mi plac poliţiştii care poartă ghiul sau inel. Şi acum am văzut câţiva care au băgat mâna sub masă. Nu sunt un om care a învins un sistem, nu m-am luptat singur cu un sistem, mi-am dat sufletul și viața pentru sistemul ăsta și nu l-aș ponegri atât de tare. Este adevărat că sunt mulți nemernici și ticăloși în sistemul ăsta. Cu aceia m-am luptat eu! Unii oameni din sistem mi-au înscenat mie dosarul. Cred că noi suntem cei care putem să vindecăm sistemul”,
Donbazil

Mesajde Shrek » 04 Noi 2016, 23:56

Este extrem de interesant sa vezi cum unii care profita in timp de `sistem` la un moment dat se `întorc` împotriva lui si se dau.....persecutați politic. Cartea in sine nu este o valoare literara, povestirile sunt comune , doar limbajul putin colorat si jargonul folosit sunt inedite pentru publicul `civil` dar familiar celor din sistem. Acuza sistemul ca l-a transformat intr-o victima colaterala, intr-un război surd al oportuniștilor politici, dar povestește cum el insusi a intervenit la un lider politic local pentru a fi transferat intr-un post mai călduț. Curat murdar ....cum ar spune nenea Iancu!
Si totusi nu înțeleg de ce unii polițiști, inca in putere (sub 50 ani), coboara steagul si ies la pensie?
Shrek

Mesajde csaa » 05 Noi 2016, 13:51

De frica ca se va schimba legea pensiei.
csaa

Mesajde Shrek » 05 Noi 2016, 23:18

Adica toti o doresc....mica da`lunga in detrimentul celei mari da` scurte? De pensie vorbesc! Sa fiu bine înțeles!
Shrek

Mesajde csaa » 05 Noi 2016, 23:33

Daca se calculeaza dupa algoritmul actual,la marea majoritate, va fi tot atat de ......groasa. Acum se calculeaza avand ca baza media aritmetica a 6 salarii consecutive, la alegerea angajatului, din ultimii 5 ani. Cum la majoritatea salariul nu ar avea cum sa creasca semnificativ... aleg o viata fara stres si cu un venit lunar (pensia) aproape egal cu fostul salariu.
In unele cazuri pensia poate chiar depasi salariul.
csaa

Mesajde Shrek » 06 Noi 2016, 00:26

Exista stres si după....pensionare! Se ceartă copiii, se îmbolnăvesc nepoții si, de ce nu, un an prost in apicultura. Deci, nu stresul este motivul. As spune mai degrabă ca ca este vorba de un oportunism...cronic. Raman la convingerea ca daca nu ai probleme de sanatate, trebuie sa rămâi pe baricade si sa lupți pana se gata...munitia! Altfel intri in...zodia maimuțe! O noapte fara griji va doresc!
Shrek

Mesajde csaa » 06 Noi 2016, 10:01

Fiecare cu parerea lui. Si eu am sa raman pana cand am sa co.sider ca nu mai fac fata
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 07 Noi 2016, 15:51

Donbazil scrie:Salut!
:shock: :shock: :shock:

Adi Nica, polițistul care a trimis atâția și-atâția hoți în spatele gratiilor, a dezbrăcat de curând uniforma de om al legii, ieșirea la pensie marcând-o prin lansarea unei cărți care dezvăluie un sistem corupt, în care nepotismul e la rang de artă, iar interlopii stau la masă cu șefii Poliției!

http://expressdebanat.ro/25-de-ani-intr ... olitiilor/
..............................................................................................................
Traian Berbeceanu, cel care a dus o luptă incredibilă împotriva unui sistem profund corupt de clanurile și rețele mafiote. Berbeceanu a reușit chiar și aseară să-i facă pe unii capi ai acestui sistem să pună capul în pământ și să-și ascundă mâinile sub mese. „«Nemernicia unui sistem bolnav» nu e un roman poliţist, e o carte cu poliţişti şi despre poliţişti. Eu am simţit pe pielea mea în foarte mare măsură nemernicia acestui sistem. Noi avem datoria să nu ne îmbolnăvim de la acest sistem şi să încercăm să-l vindecăm. Sunt convins că sistemul poate fi vindecat din interior. Nu-mi plac poliţiştii care poartă ghiul sau inel. Şi acum am văzut câţiva care au băgat mâna sub masă. Nu sunt un om care a învins un sistem, nu m-am luptat singur cu un sistem, mi-am dat sufletul și viața pentru sistemul ăsta și nu l-aș ponegri atât de tare. Este adevărat că sunt mulți nemernici și ticăloși în sistemul ăsta. Cu aceia m-am luptat eu! Unii oameni din sistem mi-au înscenat mie dosarul. Cred că noi suntem cei care putem să vindecăm sistemul”,

pai da .... am ajuns ca abordarea "normala" sa fie considerata ceva "exceptional"

sistemul ala bolnav este "visul" multora neajutorati de la natura .... iar motivatia are prea putin de-a face cu morala.
Sa alegi de buna voie si nesilit de nimeni sa intri si sa activiezi intr-un asfel de sistem denota doar ... lipsa de alternative ...

Shrek scrie:Exista stres si după....pensionare! Se ceartă copiii, se îmbolnăvesc nepoții si, de ce nu, un an prost in apicultura. Deci, nu stresul este motivul. As spune mai degrabă ca ca este vorba de un oportunism...cronic. Raman la convingerea ca daca nu ai probleme de sanatate, trebuie sa rămâi pe baricade si sa lupți pana se gata...munitia! Altfel intri in...zodia maimuțe! O noapte fara griji va doresc!

eu cred ca spui bine .... si oportunismul este motivatia principala ptr accederea la "sistem"

politistii au avut "oficial" veniutri mici de cand lumea si pamantul ... cu toate acestea nu prea au avut lipsa de "candidati" ... si nici polistist care sa nu aiba dupa ce bea apa nu am vazut (exceptie betivii notorii)
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 07 Noi 2016, 20:32

E doar parerea ta, iar povestea cu stresul care e si acasa identic cu cel de la slujba e parerea lui Shrek.
Vin de la dentist si sunt prea obosit sa va explic ceea ce stiti deja.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 07 Noi 2016, 21:19

Numarul celor care impartasesc o opinie are putin importanta in ceea ce priveste si temeinicia respectivei opinii. Faptul ca sunt mai multi sau mai putini de cei care imi impartasesc parerea nu face ca lucrurile sa fie diferite dd realitate ... iar reitatea reiese foarte clar .... in politi romana normalitatea este considerata ca fiind ceva exceptional.

La denist ai avut tratament pe nerv? ca altfel nu mi explic de ce ti este dificil sa ne combati ... ca doar nu ne combati cu plombele :twisted:
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 07 Noi 2016, 21:33

Ma....daca realitatea de care vorbesti e doar a ta.....ce pot sa spun....Spitalul Obregia e aproape de tine. :lol:
La dentist a fost evitata o interventie „pe nerv”, dar, ca orice barbat care se respecta, m-am c*cat pe mine de frica.
csaa

Mesajde Shrek » 07 Noi 2016, 21:39

Sa fiu bine inteles: eu nu fac `aliante electorale ` cu CI. Parerile sunt personale, nu imit si nici nu vreau sa fiu confundat cu altcineva!
Shrek

Mesajde csaa » 07 Noi 2016, 21:43

Am vazut asta. Doar v-am raspuns la amandoi in aceiasi fraza.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 07 Noi 2016, 21:48

csaa scrie:Ma....daca realitatea de care vorbesti e doar a ta.....ce pot sa spun....Spitalul Obregia e aproape de tine. :lol:
La dentist a fost evitata o interventie „pe nerv”, dar, ca orice barbat care se respecta, m-am c*cat pe mine de frica.

Am intemes ... dai vina pe cufureala ptr faptul ca nu ai si alte argumente :?
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 07 Noi 2016, 21:50

Shrek scrie:Sa fiu bine inteles: eu nu fac `aliante electorale ` cu CI. Parerile sunt personale, nu imit si nici nu vreau sa fiu confundat cu altcineva!

Foarte bine faci .... chiar nu gasesc nimic onorabil in a fi asociat cu oameni .... sa spunem mai putin binecuvantati de la mama natura.
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 07 Noi 2016, 21:58

Pe, vremuri, când am plecat de acasă, bunelu` mi-a spus ca atunci când deschid gura tot o răcesc fie ca spun o vorba buna, fie ca spun o înjurătura. Dar este plăcut urechii ca omul sa audă o vorba buna decât o....imbecilitate! Pe de alta parte, cunoscând ca imi voi lua lumea în cap, mi-a mai spus sa nu îmi prind niciodată mintea cu drumul lung si omu` prost. Astea nu se gata niciodată.........
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE