Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL

Mesajde ioanpuiu » 05 Noi 2011, 00:18

Jazz in Marciac 2010 (fragm. 2)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 05 Noi 2011, 02:42

ioanpuiu scrie:ba chiar ...mă poţi considera recuperat ;)

- Puiule!

Tu ești o persoană de o sensibilitate artistică aparte...rar întâlnită. Care trăiește în singurătate cea mai mare parte a vieții, pt că în lumea asta compusă din brute lipsite de sensibilitate artistică și conduse doar de instinctul animalic, este greu să îți găsești un corespondent.

Tocmai de aceea, 'recuperarea' ta reprezintă pt mine un trofeu greu, de valoare.

Am terminat 'artele plastice' și am cunoscut mulți colegi și colege talentate de la muzică și coregrafie (care ar fi putut deveni o Hiromi în muzică), dar au avut neșansa să se nască într-o țară preponderent agrară ca și cultură, așa cum menționam și în pamfletul 'Viața ca o Curvă' . Și mă doare. Pt că prea puțini artiști de valoare, români, reușesc să se exprime și să fie înțeleși...și asta se întâmplă de obicei în străinătate.

Nici eu nu sunt atins pe deplin de muzica clasică (deși există și excepții). Doar dacă devine rock simfonic sau metal simfonic (de fapt se și spune că rolul muzicii clasice a fost preluat în epoca noastră de cele două genuri enumerate mai sus).

Spre surprinderea ta (și poate și a altora), îmi place Hiromi pt că are o personalitate originală în jazz și reușește să fie fermecătoare. Recunosc că nu sunt un consumator de jazz de calibrul tău și nu îmi place jazzul în ansamblul lui, ci doar anumite subdiviziuni ale sale (ce am ascultat pus de tine cu Hiromi se înscrie în descriere).

Pt ceea ce ai postat ai o bilă neagră și una albă. Cea neagră pt că mi l-ai furat pe Michael Grim (pe care îl țineam pt zile negre) și bila albă pt The Pretty Reckless :D )

Mă bucură nespus întoarcerea ta, fiindcă ea confirmă afirmația mea: 'Să fi țăran e una, să fi fermier e alta'. Iar apicultorii de mâine se vor numi 'fermieri apicoli' ;)

PS: Dacă dai de Nicus transmite-i din partea mea că a rămas mult în urmă. Cu absențele nemotivate pe care le are deja, nu cred că apucă să le termine anul. Că îl exmatriculez... :D
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde ioanpuiu » 05 Noi 2011, 20:56

Aşa cum ţi-am scris, eram de ceva vreme pe Boulevard of Broken Dreams în plin regret şi mă gîndeam ce-aş face dacă i-aş putea întoarce soarta lui Amy.
Atunci ai "lansat" Bruno Mars - Grenade iar refrenul melodiei tocmai despre asta vorbea:
""Aş prinde o grenadă pentru tine, da, da/... / Ştii că aş face orice pentru tine /.../Aş trece prin toată durerea asta /Aş primi un glonţ... Da, aş muri pentru tine...""
...desigur că era exagerat dar m-a prins descoperit şi din acest motiv ţi-am scris,

Tu chiar nu ai milă ! loveşti un om deja căzut.
mai tîrziu, gîndindu-mă că poate ai luat-o ca reproş, am vrut să te liniştesc folosindu-mă de cele două melodii
(Nina Simone/Feeling Good şi Sara Groves - Twice As Good) şi-a ieşit în joacă
don't worry, i'm ...// feeling good, //even //twice as good

afirmaţia separată, mă poţi considera recuperat ;) , n-a fost nici m-am, nici m-ai (recuperat) dar cu semnul complice pe care l-am pus, îţi sugeram că poţi interpreta cum vrei.
Nu am nici o problemă că acel wink a ajuns la vedere pe reverul tău. Îl meriţi pe deplin.

David Fiuczynski, chitaristul lui Hiromi, apare şi el aici

ioanpuiu

Mesajde modigliani » 05 Noi 2011, 22:39

E Sambata seara ........ , e de ascultat si asa ceva ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ( mai imblanzim din "sulite" ! )

modigliani

Mesajde modigliani » 05 Noi 2011, 22:43

modigliani

Mesajde modigliani » 05 Noi 2011, 22:47

modigliani

Mesajde nicus » 05 Noi 2011, 23:51

Onorez invitatia la gura sobei:

sau nu..mai bine:

A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde nicus » 06 Noi 2011, 00:00

Pentru Modigliani, care are certitudinea si poate cauta rezolvarea:

nicus

Mesajde nicus » 06 Noi 2011, 00:05

LU" am fost plecat ..pana in octombrie:

Fişiere ataşate
f.jpg
nicus

Mesajde ioanpuiu » 06 Noi 2011, 00:10

sîmbătă seara? petrecere ai zis?
ioanpuiu

Mesajde modigliani » 06 Noi 2011, 00:16

nicus scrie:Pentru Modigliani, care are certitudinea si poate cauta rezolvarea.......

Mersi mult prietene !!! ( habar n-ai ca ne stim de mult . O sa-ti ..... aduc aminte ) ;)

Rezolvare nu exista . Certitudinea ce-o am , cea din semnatura mea , este de-o veridicitate atroce , fatidica , ..... este - asa cum spun - SINGURA CERTITUDINE DIN VIATA ! Fraza asta , cat si crudul adevar ce-l contine , mi-a zdruncinat rationalul si existenta . De felul meu sunt optimist . Dar am "coborat steagul" in fata ei . Mult timp nu mi-am revenit dupa ce-am patruns mesajul frazei . ...... Acum traiesc cu ea . O iau ca pe un factor ce trebuieste sa-mi pondereze entuziasmul si optimismul , dar fara a ma lasa fara ele . E ca un crud si rece ..... verdict , ca o usturatoare nota de plata pentru minunatele momente petrecute intr-un restaurant plin de placeri si de prieteni .

Dar ...... pana atunci mai este . Mai avem de trait . Si cat mai avem de trait ...... avem de strans si de invatat . As spune ca .... "antiteza" semnaturii mele este " Ca sa poti muri trebuie sa ai certitudinea c-ai trait ":

Raspuns la ....DEDICATIE !

modigliani

Mesajde modigliani » 06 Noi 2011, 00:26

ioanpuiu scrie:sîmbătă seara? petrecere ai zis?

Exact !!! Sambata seara , o seara de Noiembrie , sa ne straduim s-o facem ...... calda ! ;)

And let's .... party !!!!

Si ..... bine-ai (re)venit la "microfon" !!! ..... Baga !
Ultima oară modificat de modigliani pe 06 Noi 2011, 00:28, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde ioanpuiu » 06 Noi 2011, 00:28

Aţi glumit cu petrecerea aia ???

ioanpuiu

Mesajde modigliani » 06 Noi 2011, 00:31

ioanpuiu scrie:Aţi glumit cu petrecerea aia ???

Gluma ??? Nu , nenicule ! "rasfoiam" youtube-ul !

(watch this !!! :lol: :lol: :lol: )

modigliani

Mesajde modigliani » 06 Noi 2011, 00:36

modigliani

Mesajde Bambucha » 06 Noi 2011, 00:39

Mai e loc pe bancheta din spate!?
Din background pentru domnu' Pictoru!!! nu de alta da n-am vazut nici un peste asa mai mare, numa' carasei :lol:
Si ca sa fac o legatura intre coloane sonore, un pic de background, in cinstea multor artisti dusi la 27 de ani, si ceva japonese mi-a venit in minte asta.

Ultima oară modificat de Bambucha pe 06 Noi 2011, 00:45, modificat 1 dată în total.
Buy E.U.
Bambucha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE