Pftiu....aici erati? Nu stiam eu de ce era asa pustiu si florile de mucegai erau in plina evolutie! Salutam! SA vedem daca mai stiu ce am fost invatat!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!
“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“ (Herodot, Istorii, V.10)
“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“ (Herodot, Istorii, V.10)
Si pentru ca in stupina nu prea e aceasta atmosfera, febletea mea:
- Stimabili melomani, personal am intrat in faza de strangere a cuibului prin metoda transvazarii de toamna inceputa vara...
Carevasazica, transvazarea din lada romaneasca in cea belgiana, a ultimilor membrii ai ghemului numit familie. Procedura aceasta implica multa zburataceala si zumzait, pe fondul unei acute lipse de timp si energie, dar abundenta de nervi... De aceea am ajuns pe acilea mai rarut dar mai dragut. In continuare o sa apar de cate ori pot, sau ma ajuta muza.
De dragul diversitatii va propun astazi patru bucati de 'christian folk music'. Merita ascultate !
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI) http://damblarin.blog
Cum voi dormiti (cu un ochi deschis la Mos Ene), dedic reginelor cu: "Big black boots, / long brown hair, / she's so sweet / with her get back stare" "I said, are you gonna be my girl?".."because you look so fine and i really wanna make you mine"
Va astept la ball, Ballroom Blitz... "Oh reaching out for something /Touching nothing's all I ever do / Oh I softly call you over When you appear there's nothing left of you... Oh yeah! It was like lightning / Everybody was fighting / And the music was soothing And they all started grooving"
Bucurosi de oaspeti (gazde), ma scuzi ca m-am suprapus peste luminozitatea d-voastra .. Nu pot sa zic decat - bine ai re-venit acasa...Woo-hoo..Pleased to meet you..