Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 22 Mai 2025, 20:02

feederman scrie:În atenția colegului Ioan Puiu și a eventualilor cititori tineri......
Scuipatul aruncat asupra d-voastră de individul acesta primitiv vă onorează și va așează alături de valori morale și culturale incontestabile ale României. Alături de Victor Rebengiuc , Ana Blandiana, profesorii universitari Transilvăneni și Moldoveni si nenumărați alți intelectuali meritați respectul Românilor
Cozile nesfârșite ale studenților, la centrele de votare arata......
PS Nu doresc raspuns.

De mine vorbiți domnu' peceristman?
Ati uitat sa adugati la galeria de profesori transilvăneni și pe conaționalul dumitale, venerabilu',respectabilu' și inutilul, pardon, unicul profesor de fizica care a descoperit mersul leneșului în concediu, inegalabilul hakuna matata!
Dacă ați respecta intr-adevar tinerii, studenți sau nu ( ma întreb, unde ai văzut dumneata cozi " nesfarsite" la aceste alegeri, sau poate vorbești de cozile de pe vremea când erai dumneata cinar?!) ar trebui sa va abțineți de la a promova tendințele autonomiste! Dar nah, secretarul de partid nu se poate abține sa nu prezinte și el la " conferinta" din poiana, tezele de la congresu paisprezece! Tot un hodorog bolșevic ai ramas!
Shrek

Mesajde feederman » 23 Mai 2025, 07:43

Constat ca nu ti-ai pierdut obisnuinta de a alcatui liste cu dusmani poporului. Comunismul s-a sfarsit , insa organul traieste. Se simte un mare regret ca nu poti folosi pulanul. Ai totusi libertatea de a scrasni printre dinti traditionalul salut militienesc :" .....zeii ma-tii! de bandit " mostenit de la profesorii in torturare din inchisorile care i-au reeducat pe romani cu franghia uda si cu clestele de scos unghii. Daca esti in impas cu finalizarea dosarului, ai posibilitatea de a primi informatii noi de la informatorii - turnatori care te-au alimentat pana acum. Deoarece timpul meu este foarte pretios, inchei aceasta scurta scrisorica cu promisiunea de a-ti oferi un raspuns linistitor asociata cu un portret destinat celor ce te privesc cu gura cascata de admiratie. Ca sa stie si ei..."Decat" . Prietenii stiu de ce.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Bambucha » 28 Mai 2025, 14:31

si pentru acuratetea informatiei, direct de la sursa. Sunt tare curios ce vor face polonezii, dincolo de "binecuvantarea" Maga.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde ioanpuiu » 29 Mai 2025, 13:17

Am urmărit-o cu greu pe Kristi Noem, îmi venea să-l opresc, să închid dar am fost curios să văd până unde poate să meargă denaturarea realităţii.
Zice: "am trăit patru ani de iad, de control guvernamental și corupție". Iad? ... sub Biden? ... hai las-o!
Pe de altă parte laudă libertatea pe care a adus-o cu el Trump. Ce să spun ... libertatea de a experimenta nesiguranţa şi teama pe care o resimt mulţi americani, mai mulţi decât oricând.
Şi cum rămâne cu neamestecul în treburile interne?, auzi la ea ... we need you to elect the right leader. Chiar aşa pe faţă? Care "we", în numele cui vorbeşte?

Când am auzit în Decembrie că actori statali şi nestali au intervenit în procesul electoral ne-am dus repede cu gândul la ruşi, din obişnuinţă ce-i drept.
Azi vedem potriveala dracului! Îmi pare mai greţoasă propaganda americană decât cea rusă.
Sper să reuşească şi Polonia aşa cum am reuşit noi.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Cristian IONITA » 06 Aug 2025, 08:23

A murit Ion ILIESCU .... cum spunea CTP: "Dumnezeu sa-l judece ca noi nu am facut-o"

Societatea romaneasca mai are de lucrat la capitolul "civilizatie" si mai ales la cel de "asumare a responsabilitatii".
Fişiere ataşate
FB_IMG_1754457550237.jpg
FB_IMG_1754457545988.jpg
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 07 Aug 2025, 21:45

:)
Fişiere ataşate
FB_IMG_1754591998242.jpg
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 22 Aug 2025, 09:21

https://www.g4media.ro/stire-in-presa-a ... talia.html
Ce săraci și austriecii aceștia.....
Auzi, câțiva ursi în toată austria!?
Pai noi avem câțiva ursi în fiecare localitate!
Shrek

Mesajde feederman » 05 Oct 2025, 08:32

Dedicat tuturor pensionarilor nostalgici după cașchetă și pulan,pensionați cu modesta pensie de 6500+, la frageda varstă de 50 de ani. Decât...prietenii știu de ce!
https://ziaristii.com/rinocerii-fantome ... i-bolnave/
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Shrek » 05 Oct 2025, 10:58

Nu am auzit nici un " slugoi" sa povestească cu " nostalgie" despre vremurile în care purta "cascheta" . Absolut nici unul! Dar mereu întâlnesc și ii aud cum evoca cu nostalgie, vremurile trecute , foști informatori! Ma asteptam sa ieșiti în piață publica și sa va puneți cenușă în cap ca ati propovăduit alegerea conationalului dv. ,a celui ce a fost inegalabillul, impostorul și inutilul, hakuna matata! Asta în lumina ultimelor evenimente din serialul, cosa noastra! Sau fosta casa a voastra! Dar nah, nesimțirea nu are limite!
Apreciind înclinația dv. Fata de cultura muzicala, fiind fan taxi cu rinoceru', va dedic poezia maestrului Dinescu, care a rămas celebru după expresia în direct ( și în reluare) : fraților, am invins! Dictatorul a fugit!"
https://www.facebook.com/share/p/1AP9hd1eaG/
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 06 Oct 2025, 10:00

Shrek scrie:Nu am auzit nici un " slugoi" sa povestească cu " nostalgie" despre vremurile în care purta "cascheta" ....

Oare chiar te mira asta? pai la cat de jegos esti tu .... este oare de mirare ca pana si colegii tai evita sa-ti vorbeasca ??!!

"slugoiul" care nu este si nostalgic mai are si urme rebele de umanitate.
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 07 Oct 2025, 09:14

Nu mai poți avea o discuție "elevata "cu un hodorg ca hop și rinoceru' baga capu' în fotografie! N-ai cu cu cine, bah, n-ai cu cine! Niște tarani!
Scurt dicționar explicativ.
Rinoceru' este ...bizonul autohton căruia, din motive de austeritate, i s-au tăiat coarnele, unul dintre ele( coarnele) fiind reasezat pe botul...bizonului pentru a-i crea impresia ca este dotat( știți expresia ca cine are nasu' mare are și....)! În realitate, rinoceru' este un bizon trangender: epilat, cu capu' mic, " creer" asiderea, nasu' deformat, picioare scurte ( ca orice minciuna), vegan, cacaios și basinos.
Regionalisme pentru bizon: Moldova- bour, Transilvania - bivol, ghibol, Banat- bic, dialect sudic - bou, idio.t mai mare!
O zi faina , tuturor!
Shrek

Mesajde Shrek » 07 Oct 2025, 09:19

PS. Cum sa îți aduci aminte cu nostalgie despre timpurile acestea :
https://www.facebook.com/share/p/1AEcJTxiHF/
Cum?
Shrek

Mesajde feederman » 07 Oct 2025, 13:26

Nimic nou sub soare. Licheaua tot lichea ramane, iar secatura este stadiul suprem de evolutie.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Cristian IONITA » 25 Oct 2025, 06:43

....
Fişiere ataşate
FB_IMG_1761316557194.jpg
Cristian IONITA

Mesajde feederman » 25 Oct 2025, 09:05

@ C I. Romania data pe mana loazelor, lichelelor si a golanilor, cu voia romanilor.
Sa nu uiti Darie!
feederman

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE