ioanpuiu scrie: la Ocarina - Mystical Force n-am putut asorta decît socată.
Misto ! Da' voua nu va e clar ca eu ascult orice si oricand ? De fapt v-am mai spus asta . Fii-miu zice ca am ..... "youtubita cronica" !!! Asa ca bag "la greu" tot ce prind . Ca ma impresioneaza in sensul frumos , ca ma amuza , ca ma destinde sau ca ma antreneaza , etc . Insa , repet , slabiciunea mea este rock-ul simfonic .
Dar intrucat e (iarasi ma repet !) Sambata seara , ..... what the hell , let's party !
În noaptea dintre veacuri, stau singur la răscruce, Mă luminează amurgul, mă viscolește iarna; Privesc speriat spre drumul ce nu știu unde duce, Aș vrea să strig la lună, dar mi-e-ncleștată barba.
În zdrențele curgânde mai simt cum bate pulsul, Cu bâta-n mâna stânga mă răfuiesc cu vântu', Mi-e teamă să fac pasul, mă răbufnește plânsul, Iar dacă stau aicea, mă va-nghiți pământu'.
Deasupra mea e cerul împovărat de stele, Aștept cu-nfrigurare să-mi cadă mie, una, Să mă strivească odată cu visurile mele, Ori să-mi arate calea, de-acum, întotdeauna.
În noaptea aceasta grea, sunt inundat de lacuri, Sunt țintuit pe crucea mizeră a unor drumuri; Știu că din starea aceasta nu poți scăpa cu leacuri Și știu că la Răscruce ești băntuit de duhuri.
Să vină dimineața , s-apuc și eu lumina, Privirea încețoșată în juru-mi s-o arunc, Cu ultima sforțare, îmi voi întinde mâna, Spre drumul care duce de aicea...spre adânc.
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI) http://damblarin.blog