mellis scrie:Lumea si-a pierdut interesul pentru "Vizita "Radio" de Seara", si l-a transformt in templu' parasit..pacat..
Tu te incapatanezi sa nu intelegi nimic ! Nicio secunda n-am pomenit despre vreun ..... templu parasit ! Ci despre unul , dimpotriva , adulat si vizitat permanent , mai abitir decat pe acesta , no. 2 !
De ce ? Pai pentru ca primul , pe langa clipuri , are insirate sufletele noastre . Si amintiri cum nu iti pot descrie .......
Vezi tu , din punctul meu de vedere esti un "new entry" in aceasta lume a VRS-ului.
Iar eu sunt unul dintre veteranii marcanti ai acestuia. Cand spun acestuia fac trimitere pana la forumul vechi, unde acelasi topic a fost initiat cu ani in urma de Nicus . Abia apoi , la recladirea forumului pe noua platforma , initiatorul a fost Lupul .
In ambele s-a "cotizat" masiv . Nu exagerez daca afirm ca 90 % din ceea ce este de valoare pe Youtube este deja prezent pe "stramosii" acestui VRS 2 . Odata cu aceste postari s-au cladit legaturi incredibile printre vizitatorii-consumatorii acestuia .
Iarasi spun , din punctul meu de vedere , acest VRS 2 este o umbra vaga a celor vechi ..... Ce sa mai poata fii postat in acesta incat sa nu existe deja in cele doua vechi ?
VRS a fost poate ultimul bastion de eleganta, noblete, suav si iubire de pe-aici . Nu mai demult de ieri evocam asta cu un alt drag prieten si coleg de forum .........
De ce oare nu este frecventat cu asiduitatea celorlalte doua ? Pentru ca ce-i frumos este frumos , dar nu-i obligatoriu si obsedant-repetitiv . Mergem pe sloganul .... "haide sa ne balbaim"?
Si desi il admir la modul colosal pe Lu' si-mi este un extraordinar de bun prieten ( cand spun asta fac referire inclusiv la faptul ca am avut privilegiul sa ne cunoastem "live") , inchiderea VRS-ului a fost una dintre cele mai proaste decizii luate vreodata in acest forum , in aceasta comunitate .