Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL 2

Mesajde Bambucha » 27 Iul 2015, 07:43

nicus scrie:Bambu, hai ca nu mai sunt atat de multi pana la ... Curaj! :D

Deocamdata este bine ;) ma apropii de 20 8-) :lol: Multumesc Nicus, vrem nu vrem, ne facem curaj pe tobogan!

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde mellis » 27 Iul 2015, 10:14

petru71 scrie:...
Nici o carte sau forum nu te poate pregati pentru prima intalnire (de unul singur) cu o familie de albine.E o experienta pe care, cu siguranta, nu o s-o uit vreodata... :mrgreen:
Noapte buna !

Pentru Petru si "garden full of angels":
"They shut the gates at sunset / After that you can't get out
You can see the bigger picture / Find out what it's all about
You're open to the skyline / You won't want to go back home
In a garden full of angels You will never be alone"

Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde mellis » 27 Iul 2015, 10:32

VRS (2) este mort(al)..

"Cu ochiul drept privesc nauc spre Ursa mare / Strang in mana un pahar si capul iar ma doare
Mi-e teama ca nu am sa ma mai pot abtine / Imprumuta-mi te rog visele tale pana maine"

http://www.bestmusic.ro/cargo/biografie-cargo/
"Liderul trupei, Adi Barar, isi vinde masina pentru a-i sustine spitalizarea lui Kempes", ce vremuri..
mellis

Mesajde nicus » 27 Iul 2015, 10:50

si mie imi plac zorile, zarile, zborul.. si mai ales cerul stelat ce are puterea sa le acopere pe toate acestea..
e luni.

A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde modigliani » 27 Iul 2015, 10:53

mellis scrie:VRS (2) este mort(al)...

Interesant "joc" de cuvinte, insa nimic mai departe de adevar.
VRS-ul, cel dintai, nu este mort. Ci si-a capatat fara doar si poate statutul de monument! Ba la un moment dat obisnuiam sa ii spunem ... templu. Al elegantei, al bunului gust, al splendidelor legaturi dintre cei ce-l vizitam seara de seara.

No offence, dar personal gasesc VRS 2 ca pe o umila umbra a primului. Asta nu inseamna ca nu ii doresc sa ajunga tot atat de sus, de valoros ca "tatal" sau.
modigliani

Mesajde nicus » 27 Iul 2015, 12:04

Oricate valuri ai indurat
Oricate barci ai acostat
Idea numita VRS, te a urmat.

Oricate zile ti au scapat
Oricate vise ai abandonat
De cel numit VRS, nu ai scapat.

VRS 2, pentru simplul motiv ca i deschis pentr NOI, traieste!
nicus

Mesajde modigliani » 27 Iul 2015, 15:09

nicus scrie:Oricate valuri ai indurat
Oricate barci ai acostat
Idea numita VRS, te-a urmat

Fara doar si poate, prietene!
modigliani

Mesajde mellis » 27 Iul 2015, 15:20

VRS 2 este copilul VRSului, de ce nu ar fi si VRS2 la nivelul tatalui? Lumea si-a pierdut interesul pentru "Vizita "Radio" de Seara", si l-a transformt in templu' parasit..pacat..inca mai sunt sanse pentru VRS2..
Veniti Repede SUS in vagoane "I suggest fusion.Total fusion"..

"On the planet earth / There was no more fun
No sex no drugs no rock'n'roll / All music turned to a fashion show"
"But no, not a drop of a blood / 'cause video killed the rock'n'roll"

mellis

Mesajde mellis » 27 Iul 2015, 16:05

VRS, "I wake up / Rise to the sun
I go to work / And I come back home
I wake up / Rise to the sun
I go to work / And I come back home
Come back home"

The World Is Going Up in Flames
mellis

Mesajde modigliani » 27 Iul 2015, 16:54

mellis scrie:Lumea si-a pierdut interesul pentru "Vizita "Radio" de Seara", si l-a transformt in templu' parasit..pacat..

Tu te incapatanezi sa nu intelegi nimic ! Nicio secunda n-am pomenit despre vreun ..... templu parasit ! Ci despre unul , dimpotriva , adulat si vizitat permanent , mai abitir decat pe acesta , no. 2 !
De ce ? Pai pentru ca primul , pe langa clipuri , are insirate sufletele noastre . Si amintiri cum nu iti pot descrie .......

Vezi tu , din punctul meu de vedere esti un "new entry" in aceasta lume a VRS-ului.
Iar eu sunt unul dintre veteranii marcanti ai acestuia. Cand spun acestuia fac trimitere pana la forumul vechi, unde acelasi topic a fost initiat cu ani in urma de Nicus . Abia apoi , la recladirea forumului pe noua platforma , initiatorul a fost Lupul .
In ambele s-a "cotizat" masiv . Nu exagerez daca afirm ca 90 % din ceea ce este de valoare pe Youtube este deja prezent pe "stramosii" acestui VRS 2 . Odata cu aceste postari s-au cladit legaturi incredibile printre vizitatorii-consumatorii acestuia .

Iarasi spun , din punctul meu de vedere , acest VRS 2 este o umbra vaga a celor vechi ..... Ce sa mai poata fii postat in acesta incat sa nu existe deja in cele doua vechi ?
VRS a fost poate ultimul bastion de eleganta, noblete, suav si iubire de pe-aici . Nu mai demult de ieri evocam asta cu un alt drag prieten si coleg de forum .........
De ce oare nu este frecventat cu asiduitatea celorlalte doua ? Pentru ca ce-i frumos este frumos , dar nu-i obligatoriu si obsedant-repetitiv . Mergem pe sloganul .... "haide sa ne balbaim"?

Si desi il admir la modul colosal pe Lu' si-mi este un extraordinar de bun prieten ( cand spun asta fac referire inclusiv la faptul ca am avut privilegiul sa ne cunoastem "live") , inchiderea VRS-ului a fost una dintre cele mai proaste decizii luate vreodata in acest forum , in aceasta comunitate .
modigliani

Mesajde Bambucha » 27 Iul 2015, 17:06

Mihai, intodeauna un copil va fi un pic mai altfel decat parintii lui ;) asta nu inseamna ca nu poate deveni un om deosebit, chiar daca pe moment se mai impiedica si se mai impleticeste..., se fastaceste. Iar daca exista sansa sa-i depaseasca pe veterani, atunci sa vezi o lacrima in ochii ascultatorilor din umbra ;) ;)

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde mellis » 27 Iul 2015, 17:10

Sunt "new entry", si ii respect pe veteranii acestui forum, chiar daca nu am participat activ, urmaresc forumul (vechi) de ani buni.Am acest dar de a nu intelege nimic...nu inteleg de ce mai ascultam radio sau melodii care se tot repeta daca le-am mai auzit candva, s-a zis totul si nu mai este nimc de zis, ar fi anost sa continue viata ca o banda si sa ne legam doar de ce a fost, de melancolia trecutului fara viitor pentru VRS...Sa inteleg ca legaturile create sunt cu lacat si nu mai exista loc de nou, de vechi? Nu cred ca ati devenit atat de ursuzi...ar fi pacat..sa traim in trecut si nu in prezent..
Pentru parintii VRS o melodie veche dar de actualitate..

mellis

Mesajde modigliani » 27 Iul 2015, 17:11

mellis scrie:Pentru parintii VRS o melodie veche dar de actualitate..

Mersi !
modigliani

Mesajde mellis » 28 Iul 2015, 01:42

M-am plimbat prin templul VRSist, si este intr-adevar plin de viață. Nu stiu ce v-a determinat sa plecați, este o mare pierdere, v-a coplesit cotidianul sau alti factori. Poezia, muzica sunt combinatii minune, mereu este ceva de zis, un sentiment, un gand, o traire, nu simt balbaiala cand ascult aceeasi piesa repetat.Am inteles ca VRS2 a fost creat din probleme tehnice (netu' la noi, jumătate poate din clipuri nu mai sunt)..felicitări celor care inca sunt aici..
Pentru VRS..
mellis

Mesajde nicus » 28 Iul 2015, 10:14

Mihai, te rog sa ti incepi dimineata acestei zile cu noi, aici pe VRS.
Si daca se poate sa nu te departezi de Stuparitul pana spre amurgul vietii, ar fi perfect. :)

La multi ani, Modigliani!!!

nicus

Mesajde mellis » 28 Iul 2015, 15:15

La multi ani fericiti Modigliani..
mellis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE