dan pescarul scrie:Mihai80 scrie:Mergeti in magazinele mari de alimente din orasele dumneavostra. La noi este Kaufland. Eu unul am văzut miere de salcam productie 2017 care începea sa se zaharisească. Stiu ca salcamul nu zahariseste. In 2004 am mâncat miere de salcam veche de 17 ani si era usor gelatinoasa, dar nu zaharisita.
Doi ani este termenul pt cristalizarea , nu zaharisirea, mierii de salcîm.Cristalizarea este o proprietate a mierii de origine florală, cu termene de cristalizare specifice fiecărui sortiment de miere.
Ioan Guist scrie:Mircea 63
De la procesatorul ce o scoate in afara , pleaca conforma sau nu pleaca. De la procesatorul ce o ambaleaza si o pune la Kaufland mai trece prin niste malaxoare si omogenizatoare si legislatie Ro si prieteni si interese si las ca merge si asa.
Cea mai mare parte din miere pleaca afara.Deci conforma adica miere.Problemele la EG sunt cand ai rapita in salcam sau FS in tei nu alte bazaconii in miere.
Bezna Zorilor scrie: ...
Dar nu luati in seama o tuta care pentru faptul ca incearca sa vada chestiuni din mai multe unghiuri a adus comunismul peste STUPARITUL! Raman la parerea ca unii se imbata si din jumatatea goala a sticlei.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori