Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Sunt mic, nu stiu nimic

Mesajde balasbebe » 23 Feb 2011, 17:50

Daca nu ar fi un forum de apicultura la felul cum se lucreaza acum am ramane in urma de tot cu informatia.
De curand am aflat ca un coleg are probleme cu stupina. Mi-am expus punctul de vedere dar nu am folosit argumente solide. Nu a fost valabil niciunul. Sincer regret ca nu pot sa-i fiu de folos. De fapt se pare ca o noua situatie o sa apara cand dispar coloniile si la noi in tara dar ca pe vremea raposatului se tine totul la secret.
Poate ca as fi dat mai multe detalii dar nu am vazut eu, am discutat doar cateva cazuri.
balasbebe

Re: Sunt mic, nu stiu nimic

Mesajde stelamaris12 » 27 Feb 2011, 23:09

ce ne am face oare fara internet?
stelamaris12

Mesajde mechenici » 28 Feb 2011, 17:44

Salut.Doar nu vretzi fratzilor sa renuntatzi ,ce era inainte de forumul actual discutam cu vecinul care este mai paralel decit mine mai baga un 'sfat' de invidie, acu face ca avionu cind a vazut la mine fund antivaroa a spus la vecini ca in doi ani no sa mai am stupi smd.deci mai complectam cunoshtintzele .BAFTA LATOTZI FORUMISHTII -vedetzi ce facetzi miine cu martzishoarele :D
mechenici

Mesajde costinelblagniceanu » 08 Mar 2011, 20:08

Ai terminat cu impartitul martisoarelor ?Nu de altceva dar miine sunt cele 44 de pahare si s-ar putea sa te incurci!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu intreaba ramine prost toata viata.http://costinelblagniceanu.sun photo.ro
costinelblagniceanu

Mesajde mosu » 09 Mar 2011, 21:11

Pentru mine internetul este un,nu gresesc daca-i spun un izvor nesecat de cunostinte,pe linga sfaturile internistilor am descarcat foarte multe manuale de apicultura, unele chiar valoroase cum ar fi cresterea matcilor de Ruttner,Stuparitul de Hristea,pentru acesta ii multumesc d-lui Victor s,plus tehnologia apicola si altele fara internet acestea nu le aveam.

Va doresc sanatate
desteptul invata dela toti prostul le stie pe toate
mosu

Mesajde mosu » 17 Mar 2011, 19:08

A venit primavara si se pot numara albinele ca boboci toamna, ce bine este cind este bine! dar la familiile mele de albine nu este tocmai bine, adica familiile cele mai puternice sint acum cele mai zlabe, albina multa moarta , bine ca a ramas matca, nu am gasit nici una orfana, este o zicala caci la baza orcarui inbolnaviri exista o neglijenta, banuiala mea este ca astatoamna am avut in zona TUTUN si dupa cum am inteles aceasta miere este toxica, trebuia extrasa casa nu erneze cu ea deci cine o mai face ca mine ca mine sa pateasca, inca un amanunt ROII sint buni gindesc eu ca nu au avut atita albina culegatoare casa depoziteze mierea.
Astept comentarii pentru acest aspect, poate gresesc eu, multumesc.
desteptul invata dela toti prostul le stie pe toate
mosu

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR