Sa traiesti Adi! M-a innebunit nevasta-mea cu ramele de la tine. Uite ma astea rame, nu ce ai luat tu!
Gicuta scrie:ves.lucian.zabrani scrie:Asa ar fi trebuit sa inceapa !!! Din fericire , eu asa am inceput !!! Cu funduri detasabile !!!
![]()
![]()
Eu inca mai am....Si mi-au prin bine cand au venit hotii la stupi
mellis scrie:Gicuta scrie:ves.lucian.zabrani scrie:Asa ar fi trebuit sa inceapa !!! Din fericire , eu asa am inceput !!! Cu funduri detasabile !!!
![]()
![]()
Eu inca mai am....Si mi-au prin bine cand au venit hotii la stupi
Scuzati off-topic, sunt curios ce s-a intamplat cu hoții..
Si eu m-am gândit la (Si am )AV ca si protecție pt hoții prosti..
Sper ca mai aveți si lăzile, nu doar AV..
Spor in toate..
mellis scrie:Multumesc pentru raspuns,
La acelasi scenariu m-am gandit si eu cand am scos arcurile de la fundul AV.
Nu am avut astfel de evenimente din fericire, dar ma bucur ca au fost prinsi si ca aveti albine bune de paza.
Spor in toate...
popik50 scrie:In fiecare iarna le modific...planurile. In timpul sezonului activ sunt corectat de realitate.
Sa traiesti Adi! M-a innebunit nevasta-mea cu ramele de la tine. Uite ma astea rame, nu ce ai luat tu!
thomas scrie:Problema mare cu un cat 1/1: familie puternica si am vrut sa vad cat duce matca. Cand avea jos 10R 1/1 cu 6-7R ouate, i-am pus cat 1/1. Am urcat sus 2R puiet flancat de 2R rezerve si jos am spart cuibul cu 2R crescute si 2FA. Toate bune si frumoase, familia s-a dezvoltat enorm de la fructiferi si am scos si 5 kg miere (de teama roirii-cuib blocat si inceput botci). Acum e pe 10 R jos si 8R sus. Problema e ca matca sta numai sus, oua tot ce prinde liber, dar jos e mereu blocat cu polen si miere. Bineinteles are si vreo 5 R ouate, dar aleatoriu, cam 20-30%. Adevarul e ca mi-e cam sila sa tot jonglez cu ramele. Cum ar trebui sa procedez sa nu-mi mai blocheze corpul de jos? Cei care aveti cat-uri 1/1 cum procedati?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 15 vizitatori