valy55 scrie:Ii tineti toata iarna in adapost sau numai pe timp foarte rece?
jenica67 scrie:Trebuie respectate conditiile de iernare in adapost, ca sa poti ierna familiile de albine in ele. Nu merge asa in orice pivnita neaerisita.
gica.mosu scrie:cand sunt ierni cu temp depeste-15 grade,st slabi[4-5 rame cate 2 in st 16 rame] sau cate4 roi de4 rame intr-un st de16 rame,cat si o parte din stupi slabi 5-6 rame ii bag in magazie[temp cu10-15 grade mai mica in 2005]cu rez f bune.acum am 18 st la adapost,ieri am pus turte[-13gr afara]toti st sunt ok,astept sa apara[sorinel] cuceva grade peste 10 si om mai vedea noi.cine nu ma crede sa incerce...multa bafta tuturor....aveti grija...vom avea .....inundatii !!!
kamy scrie:mosiule te rog nu fi zgarcit la informatie ma intereseaza si ai acelesi respect din partea mea si daca reusesti si dac-o buctezi, doar cine nu-ncearca nu reuseste!n-ar strica sa ne arati si noua cum cata la fata adapostu ala al matale,la ce sa avem grija ca iarna viitoare s-ar putea sa ma ai de mucenic! o seara buna!
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 32 vizitatori