de 7Rame » 23 Dec 2014, 13:13
imi pare rau ca sunt la Bucuresti, acum.
Dar si de aici sesizez anumite rautati, sa nu le numesc invidii.
L5S a argumentat, ca-i era la indemana. A venit cu poza. Si cred ca putea pune mai multe (nu il cunosc personal si nu sunt vecin cu ipocrizia aici) dar pare omul care nu face deranj familiei, decat atat cat e necesar.
De la mine, nu o sa vedeti poze, de fapt nu o sa mai vedeti. Acest lucru mi l-am propus demult, rezumandu-ma numai la a rasfoi acest forum.
Era probabil necesar, in gandirea mea, sa returnez anumite cunostinte si experiente, aici in forum, de unde, cu multi ani in urma, am luat multe...
Dar renunt la a mai face asta, indiferet de ce vor spune unii sau altii.
Imi mentin insa ideea, legata de puterea familiilor,in ac perioada si de modul de administrare a acestora, pe parcursul toamnei si in tot sezonul apicol activ.
Nu ma poate influenta nimeni aici, decat daca este ceva legat de optimizare, ceva spre bine, nu spre rau.
Sunt de parere, in acelasi timp, ca, contrar rautatilor afisate uneori, de oameni cu orizont apicol redus, sau incomplet, frustrati de nerealizari proprii, si blocati in propria nereusita, care au gand numai la ban, si nu si la apicultura (asa cum este ea in ansamblul ei, cu bune si rele, cu munca si stres, etc), sunt de parere ca exista multi, multi oameni de calitate, cu cunostinte temeinice in domeniu, dobandite practic si prin studiu teoretic, dar care, probabil ca si mine, se rezuma doar la a mai vizita trecator, aceste pagini.
Tuturor acestora, deopotriva, le dedic cateva imagini:
- Fişiere ataşate
-

- rezultate, sub semnatura lui Harnaj
-

- Mosul meu, Dumnezeu sa-l odihneasca!
Albina poate trai si fara noi. Noi fara ea...nu!!