cantemir scrie:Dragos2006 scrie: Casa ? ... ajungem la on-line.
La asta nu ma gandeam!
Ce zici Mircea63 ? O trecem pe lista?
E un punct de vedere de luat in seama.
cantemir scrie:Dragos2006 scrie: Casa ? ... ajungem la on-line.
La asta nu ma gandeam!
Ce zici Mircea63 ? O trecem pe lista?
Dragos2006 scrie:primul rau de facut si cel mai simplu : vatra de stupina prost aleasa .
peterneamt scrie:Tot spiritual ai rămas Dragoş !
Să începem cu august,prima lună din anul apicol
prostii :1.
2.
etc
peterneamt scrie:Mă dau bătut fiindcă este prea mult de scris....
Să începem cu august,prima lună din anul apicol
prostii :1.să le dăm sirop ziua şi eventual să mai turnam şi pe stupi
De ce sa nu o las acolo? Nu o fura nimeni.2.să uităm rame cu miere prin stupină
Cu metoda asta ai si n-ai mari sanse de a le prapadi. Cand e culesul bun, metoda nu da rezultate, dar cand apare criza de hrana, atunci e perfect.3.să lăsăm urdinişul mare la roi sau la stupii slabi
4.să nu tratăm de varooa
5.să nu asigurăm aerisirea stupiilor
Multumesc, sunt metode bune si astea.6.să nu le asigurăm sursa de apă
jenica67 scrie:Parerea mea este ca nu putem trage concluzii asa, ca oricare dintre noi, cand face o lucrare in stupina, le face cu cele mai bune intentii, deci e prezumtiv ca nu vrea sa faca rau. Concluzii putem trage, numai analizand situatii intamplate, gasite adevaratele cauze si acelea trebuie pe viitor evitate.
Mircea_63 scrie: Haideti va rog: ce greseli sunt de evitat? Cum le putem face mai mult rau albinelor atunci cand de fapt vrem sa le facem bine?
jenica67 scrie: Si apropo de hranirea cu sirop ziua, ca informez ca eu dau siropul numai ziua, acum cand incepe sa creasca temperatura si nu am nici o data furtisag.
peterneamt scrie:Să începem cu august,prima lună din anul apicol
prostii :1.să le dăm sirop ziua şi eventual să mai turnam şi pe stupi.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 26 vizitatori