Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: A roit sau nu?

Mesajde reformistul » 19 Sep 2011, 21:40

gica scrie:Sfaturile sunt corecte.Sovieticule,calca ma cateaua aia de inima si trimite-i omului o chibritelnita de-a ta.Ca se descurca apoi.Hai nu fi zgarcit.
Ma ca al dracu mai poti fi.Intarati omul si apoi il lasi balta.

Buna asta cu chibritelnita nea gica. Vad eu cum fac rost de una :) momentan am sa fac tratamentul cu varachet ca sa-l scap de griji, bine nu de toate :lol: pun jumatate de picatura...e bine? Inca o problema : daca i-am dat miere si fac tratamentul (seara) cat timp isi cara miere in rama este vreo problema?
reformistul

Mesajde janese » 20 Sep 2011, 13:06

gica scrie:Sfaturile sunt corecte.Sovieticule,calca ma cateaua aia de inima si trimite-i omului o chibritelnita de-a ta.Ca se descurca apoi.Hai nu fi zgarcit.

pe care ma???
Fişiere ataşate
chibritelnitze.jpg
janese

Mesajde reformistul » 20 Sep 2011, 13:34

janese scrie:

pe care ma???

13 :lol: dar daca nea gica are alta preferinta, nu fac mofturi :)
reformistul

Mesajde janese » 20 Sep 2011, 14:08

vad ca esti din moldavia!!!...de erai mai aproape..itzi dadeam o cutie pana la primavara si trei rame cu hrana...asha ca la carte..pentru iernarea nucleilor in pod!!!!.....cu hrana de calitate...cu fumidil...cu acid ascorbic....cum numai janese-stuparu areeeee.......dar daca eshti departeeeee...deh!!!!
janese

Mesajde reformistul » 20 Sep 2011, 15:39

janese scrie:vad ca esti din moldavia!!!...de erai mai aproape..itzi dadeam o cutie pana la primavara si trei rame cu hrana...asha ca la carte..pentru iernarea nucleilor in pod!!!!.....cu hrana de calitate...cu fumidil...cu acid ascorbic....cum numai janese-stuparu areeeee.......dar daca eshti departeeeee...deh!!!!

ce sa fac...asta e situatia... multumesc pentru intentie. voi incerca sa fac de asa natura incat sa-l scot viu in primavara :)
reformistul

Mesajde liviu1965 » 20 Sep 2011, 20:25

De ce sunteti rai cu nea Gica....
liviu1965

Mesajde reformistul » 20 Sep 2011, 22:57

In aceasta seara a primit si tratamentul cu varachet...vad ca ataca strugurii cu o veselie de nedescris :lol: este un pic de vie linga locul unde am pus roisorul acesta micut. A luat si putin din mierea pe care i-am dat-o...il mai las in pace cateva zile si apoi vad cum e treaba cu hrana si sa vad cum pun in aplicare, pe rand, sfaturile lui nea janese.
reformistul

Mesajde gica » 20 Sep 2011, 23:18

janese scrie:vad ca esti din moldavia!!!...de erai mai aproape..itzi dadeam o cutie pana la primavara si trei rame cu hrana...asha ca la carte..pentru iernarea nucleilor in pod!!!!.....cu hrana de calitate...cu fumidil...cu acid ascorbic....cum numai janese-stuparu areeeee.......dar daca eshti departeeeee...deh!!!!

Calca cateaua de inima si pune-l la FAN curier ca-i mai ieftin.Plateste omul transportul.
Zgarciobule ce esti.Fa si tu o fapta buna ca se termina anul.Pacatosule.
Trimite-l pe ala .... fara numar. :D
gica

Mesajde jimm » 22 Sep 2011, 19:37

Te salut nea' Eugene
Ce coci aici? Baga si matale sa vada si ochiu nostru de pufan
Fişiere ataşate
chibritelnitze.jpg
chibritelnitze.jpg (27.4 KiB) Vizualizat de 8238 ori
jimm

Mesajde Bambucha » 22 Sep 2011, 19:41

of topic!
"poate si ceva din topitorul ala de dupa coltul pozei" 8-)
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde janese » 23 Sep 2011, 07:58

am mai zis...de frica sa nu-mi ia nevasta banii...la targul de la bucale am luat un topitor...400 ron.... facut de institut...patru scanduri pa laterala ,doua table de inox,o tava de inox.......m-am invartit sa iau unu de 690 ron.....tot din inox...dar parca mi-a luat Dumnezeu mintzile...si m-am oprit la asta!!!!....deh...saracia!!!!...merge...dar acu nu mai e soare!!!..idea...isi scoate banii intr-o stupina intr-un an!!!!de ce sa nu munceasca si soarele pentru stupina ta????
janese

Mesajde livas » 16 Oct 2011, 20:12

A roit, ca si la mine dealtfel :evil:
dar ca sa-ti aduci aminte si sa te mai amuzi,cred ca a fost cam asa, nu....? :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=V-OaFqI8PSg
....era pt panshe 85 :lol: numai ca la mine locul pana unde au ajuns se terminna cu........oaie!!!! :lol:
Ultima oară modificat de livas pe 16 Oct 2011, 20:31, modificat 1 dată în total.
livas

Mesajde livas » 16 Oct 2011, 20:19

acuma, eu nu am fost imbracat in alb de sau pus pe mine, da pana la urma nu eu sunt tatutzu lor care le-a invatzat drumu drept in viatza :lol: :lol:
livas

Mesajde jimm » 16 Oct 2011, 20:19

Foarte tare!!! :lol:
jimm

Mesajde proapis13 » 16 Oct 2011, 20:29

livas scrie:A roit, ca si la mine dealtfel :evil:
dar ca sa-ti aduci aminte si sa te mai amuzi,cred ca a fost cam asa, nu....? :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=V-OaFqI8PSg

Frumos filmuletz frumoasa stupina
Cred ca tu ai avut mai multi feromoni decat a avut regina aia :lol:
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde livas » 16 Oct 2011, 20:35

....proapis am citit bine hormoni, ca nu am ochelarii la mine si nu citesc prea bine? :lol: :lol:
am uitat sa raspund cu multzumesc la aprecieri!! ;) ...multzumesc!!
livas

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR