popik50 scrie:Azi am verificat si eu rapid vreo 3 stupi, provizii suficiente, iernare normala. Am gasit unul fara matca si l-au unificat imediat cu alta familie. De fapt din toamna era sigur ca matca respectiva nu mai trece iarna si totusi l-am lasat asa. Mi-am dat seama fara sa-l deschid ca nu mai are regina si cand l-am deschis s-a confirmat. Rezolvat dar din 54 am ramas cu 53, deci pierdere 1![]()
Ce ma uimeste este consumul foarte mic pana la data asta si la gerurile din ultimele saptamani.Ghemurile la majoritatea sunt in partea din fata a stupului . Va pun si poze
popik50 scrie:Nu am patit asa ceva niciodata, asta se intampla cand ai un pumn de albine. Oricum puiet la sfarsitul iernii este pe spatii restranse iar ghemul din imagine are puterea sa atinga macar o parte din suprafata cu miere, in fine, atata timp cat nu am avut pierderi pe timp de iarna cu geruri cumplite, stau linistit...
clncatalin scrie:Vom avea o saptamana cu temperaturi pozitive si matcile pot incepe ponta. Daca apuca sa puna cateva celule cu puiet si ii da cateva zile de ger, moare pe ele, cu toata mancarea din spate.
Adi Hodis scrie:Uite, ca sa te ”stimulez”, iti arat o poza de ieri.
akmm scrie:Adi Hodis scrie:Uite, ca sa te ”stimulez”, iti arat o poza de ieri.
La verdeata aia, poza e facuta in Spania sau Italia?
cobi scrie:akmm scrie:Adi Hodis scrie:Uite, ca sa te ”stimulez”, iti arat o poza de ieri.
La verdeata aia, poza e facuta in Spania sau Italia?
Numai americanii au asa ceva
Adi Hodis scrie:Uite, ca sa te ”stimulez”, iti arat o poza de ieri.
nae scrie:Repet intrebarea ''ocolita'' :
-eu cu o medie de 5 rame /cuib , anul acesta (in'14 cred 4 ),am sarit de 5Kg /fam la S
-cei cu 8-10 rame acum !?
tiih scrie:Ameriicanii sunt mici copii pe langa ce au australienii la ora asta(in plin cules de eucalipt)![]()
lucky5strike scrie:Adi Hodis scrie:Uite, ca sa te ”stimulez”, iti arat o poza de ieri.
Hodisane, ati trecut pe 8 rame, va incurcati la numaratoare in baza 10, au ce??
Nu mai dorm o saptamana cu gandul la stupii astia.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori