BeeeK scrie:5-6 rame nu e familie slaba.
Aici poate fi greseala mea.Sa fi lasat prea multe rame.Dar si asa fiind, ghemul putea sa se formeze pe mai putine intervale.
BeeeK scrie:5-6 rame nu e familie slaba.
Mircea_63 scrie:laura scrie:... mai ales ca am stricat stupul puternic al sotului. Pot sa stau cat de cat linistita?
Ai incurcat-o.Singura solutie: post si rugaciuni.
Mircea_63 scrie:
Ai incurcat-o.Singura solutie: post si rugaciuni.
irina scrie:BeeeK scrie:5-6 rame nu e familie slaba.
Aici poate fi greseala mea.Sa fi lasat prea multe rame.Dar si asa fiind, ghemul putea sa se formeze pe mai putine intervale.
BeeeK scrie:irina scrie:BeeeK scrie:5-6 rame nu e familie slaba.
Se pot observa intervalele ocupate de ghem.
irina scrie:
Tocmai asta e ca nu pot vorbi de intervale ocupate de ghem. Cred ca nici macar de ghem. Nu cred ca-i prea multa albina pe intervale.Nu s-a format ghemul spre partea superioara a ramelor.Albina e gramada deasupra ramelor.Inclin sa cred ca nici macar nu sunt in ghem.Am sita pe jumatate din podisor si le-am vazut usor.Am ridicat un podisor, doar din spate, atat cat sa ma pot uita, si albina era ciorchine.....cat de mult in jos pe interval, n-am de unde sa stiu.
andrei_calinescu scrie:Irina, cate tratamente contra Varroua s-au executat?
ignatov andrei scrie:
Nu-ti fa probleme! Asculta sfatul lui Mircea63... si da vina pe mine!
irina scrie:Albina e gramada deasupra ramelor.Inclin sa cred ca nici macar nu sunt in ghem.Am sita pe jumatate din podisor si le-am vazut usor.Am ridicat un podisor, doar din spate, atat cat sa ma pot uita, si albina era ciorchine.....cat de mult in jos pe interval, n-am de unde sa stiu.
paul scrie:irina scrie:Albina e gramada deasupra ramelor.
. Nu-ti recomand rafia pentru ca nu stiu cum se va comporta peste iarna in ceea ce priveste condensul (am si varianta B). Cred ca daca vei reduce urdinisurile la 1cm./rama de iernare si vei pune o jumatate de sac pe lumina stupului si apoi podisorul, albinele se vor retrage intre rame si vor forma un ghem ! Ciorchinele de albine pe podisor la vremea asta , nu-i bun nicicum .
LE ... vezi cum ma gandesc eu la ... albinele tale ???![]()
![]()
valter scrie:
ps. Te salut Paule.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 39 vizitatori