mausica scrie:Eheee la asta micu roieste si avioanele(daca vrea). Ii place maxim sa inoate prin stup
Lasa ca este bine, roii il mentin in forma, nu se ingrasa
mausica scrie:Eheee la asta micu roieste si avioanele(daca vrea). Ii place maxim sa inoate prin stup
codrean.iulian scrie:Chiar dacă colegul Cristi zice că nu e nevoie de turta proteica
irina scrie:Ca tot ati laudat MER-ul, m-ati facut curioasa.Asa ca am sacrificat patru caturi de 1/2 si am si eu doi MER. Sunt frumosi, ca am ales caturi noi. O sa le fac o poza.![]()
Unul e doar pe rame de 1/2, l-am scuturat la inceputul lunii cand nu avea puiet.Cu celalalt am intarziat, asa ca are si 2 rame Dadant.Intentionam sa fac patru, dar acum au deja puiet.
irina scrie:Ca tot ati laudat MER-ul, m-ati facut curioasa.Asa ca am sacrificat patru caturi de 1/2 si am si eu doi MER. Sunt frumosi, ca am ales caturi noi. O sa le fac o poza.![]()
Unul e doar pe rame de 1/2, l-am scuturat la inceputul lunii cand nu avea puiet.Cu celalalt am intarziat, asa ca are si 2 rame Dadant.Intentionam sa fac patru, dar acum au deja puiet.
cristi_vidican scrie:Avantajul deplin al MER-ului e când ai toată stupina pe MER.
Până atunci, poate fi un mic dezavantaj pt că lucrezi cu mai multe tipuri de ramă și sisteme de lucru.
cristi_vidican scrie:....Și eu am fost virusat de alte persoane de pe forum. Să nu-i uităm pe Kiloz și pe Adi Hodiș care au MER de mai mult timp....
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 25 vizitatori