florinapi scrie:[...]Deci ,parerea mea ca doua corpuri de ME sunt cele mai potrivite pentru cuib,asta pentru ca are spatiu destul si cea mai buna matca,si totodata incap si suficiente rezerve,necesare pentru bunul mers al familiei de albine.
lucky5strike scrie:Ovidiule, tare neastamparat mai esti, tu nu respecti traditiile?
Imi place, "spatele intai, stasul la urma..."
cantemir scrie:Era buna ideea cu Decalogul apiculturii industriale! Era buna si prima lege, asa cum ai scris-o prima data!
P.S. Io tot nu-nteleg de ce va tot modificati mesajele?
cantemir scrie: Parerea mea e ca pentru a putea indeplini target-ul "interventii minimale", ar fi nevoie de: - uniformizare, - standardizare, - instruire, - calificare, - documentare, - dotare, - rugi la Dumnezeu sa fie toti anii la fel si toti ca 2013, - durere-n c*r ca lucrezi cu fiinte vii... si tot ce mai inseamna Zootehnie!Bani sa iasa
lucky5strike scrie: In decalogul industrial, voiam sa incep cu "parerea" ta...
ovidiu_78 scrie:dar anul asta deja mi-am facut caturi de 1/2 la ele si asa merg si mai departecuib ME 2 cat si pt recolta caturi 1/2
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori