Gicuta scrie:Buna seara,
Cine v-a trimis la lectura bine a facut.
CristiF scrie:alt stupar scrie:ptiu, da de unde rentabil ?
E SUPERRENTABIL !
matale nu vezi ce masine are astia cu albine ? Ce... de unde crezi ca are banu ? Miere nu mai stiu sa faca da` lunar statu` "le da" subventia si o duc bine !
Si... bine te-am gasit, cetatene interesat de afaceri !
Buna ! Vreau sa precizez ca mi-am facut cont doar ca sa postez acest comentariu.In primul rand, vreau sa felicit admin-ul acestui site pentru treaba buna pe care o face ...Pe de alta parte , despre acest topic peste care am dat aleatoriu,vreau sa imi arat consternarea :nu am gasit nimic concret ci doar niste raspunsuri nesimtite .Probabil va credeti mai inteligent decat cel care a pus intrebarea prin prisma faptului ca stiti mai multa gramatica decat dansul,insa va sfatuiesc un singur lucru :aveti de invatat mai mult sau mai putin de la orice om de pe acest Pamant .Pana la urma daca dansul urmareste sa faca o afacere din apicultura ,care e problema dumneavoastra?
Gicuta scrie:Buna seara,
Cine v-a trimis la lectura bine a facut. O buna parte din cartile pe care le-am citit incep prin a dezvalui ca autorii au pierdut in primii cativa ani toate familiile cu care au inceput. Deci castigul in primii ani e cu semnul minus. Deci daca ai rabdare cativa ani, in functie de cum te descurci cu "gagicile", poti vedea niste rezultate. Iar daca vrei sa intri in Top 300, joaca la bursa (dar si acolo pierzi in primii ani
). Parerea mea si a celor care au spus-o mai sus este sa muncesti, si, daca tot faci efortul asta, apuca-te de ceva care-ti face placere. Rezultatele vor fi cu siguranta cel putin multumitoare!
Succes
Gicuta scrie:Nenea Paulica,
E grea cartea .....asa este. Si vorba parca era cu Congo!!
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori