Am inteles, multumesc!
Dar cum sa fac roiul, pe un singur corp pe 8 rame sa zicem sau pe doua corpuri cu patru rame in fiecare dispuse unele peste altele? Vorbind de roi la pachet sau natural, bineinteles!
BogdanU scrie:Am inteles, multumesc!
Dar cum sa fac roiul, pe un singur corp pe 8 rame sa zicem sau pe doua corpuri cu patru rame in fiecare dispuse unele peste altele? Vorbind de roi la pachet sau natural, bineinteles!
Florin Dobre scrie:Poate ne spui si noua nene Valter care-i baiul cu MER-ele.![]()
Ca aici e numai de lauda.
valter scrie:Eu al am de 6-7 ani si-l iubesc...nu ca la inceput de drum.
cristi_vidican scrie:valter scrie:Eu al am de 6-7 ani si-l iubesc...nu ca la inceput de drum.
Când am deschis acest topic eram disperat să-mi caut spate. Că mă contram cu cineva care susținea alt sistem și eram mai în minoritate.
M-am gândit că o să te alături, că știam că-l folosești. Nu știam că-l și iubești.
L-am pierdut pe drum pe I.G., dar sperăm să „pice” piața ca să nu mai fie ținut în loc pe DB.
Văd că au mai observat și alții faptul că MER-ul îți dă mai multă miere marfă. Atenție, nu mai multă miere.
valter scrie:ps. O recomandare.Ratacitiva prin orizontal , DB+DB, DB+3/4 si ne intanlim la ''operatia pe coloana'' simultan...ma refer la cei tineri.
Bambucha scrie:Iernatul, respectiv pregatirea de iarna a unui mer in comparatie cu dadant si chiar si cu me, pe mine ma face sa-l iubesc din ce in ce mai mult.
Ca fapt divers am trecut mult mai usor de pe ME pe MER, decat de pe Dadant pe MER.
Florin Dobre scrie:Eu ma asteptam sa-l critici si te gasesc fan.![]()
N-am facut nimic. Nu se poate sa nu aiba vreun lips ceva.
Florin Dobre scrie:Eu ma asteptam sa-l critici si te gasesc fan.![]()
N-am facut nimic. Nu se poate sa nu aiba vreun lips ceva.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori