csaa scrie:Cu zahar neinvertit??
DA ... cu sirop de zahăr neinvertit, în sezonul activ (aprilie-august), ... deoarece nu prea cred eu în invertirea zahărului în oală pe aragaz.
csaa scrie:Cu zahar neinvertit??
Badea Alin scrie:mie acele hrănitoare nu-mi dau un sentiment de siguranță
redoo scrie:Badea Alin scrie:mie acele hrănitoare nu-mi dau un sentiment de siguranță
Daca este inchis etans pe langa el,nu e problema.
ves.lucian.zabrani scrie:la ... mai multe !!!
![]()
![]()
Badea Alin scrie:redoo scrie:Badea Alin scrie:mie acele hrănitoare nu-mi dau un sentiment de siguranță
să inteleg că albinele nu mai urdinează cât sunt puse hrănitoarele? ...
activ scrie:Badea Alin scrie:redoo scrie:Badea Alin scrie:mie acele hrănitoare nu-mi dau un sentiment de siguranță
să inteleg că albinele nu mai urdinează cât sunt puse hrănitoarele? ...
NUuuuu ... albinele ies şi intră pe un urdinişul micşorat, dar în partea opusă poziționării hrănitorului. Iar hrănitorul este de jur-împrejur izolat, accesul în el, făcâdu-se doar prin stup, adică din interior.
Este un hrănitor foarte bun şi practic doar pentru perioadele calde, când albina coboară lesne la urdiniş, ... altfel abinele necoborând din semighem la urdiniş (hrănitor) , nu îl vizitează.
PS. Nu am avut probleme de furtişag, până acum, cu acest gen de hrănitor.
Alte detalii ... avantaje şi dezavantaje , le putem discuta într-un topic dedicat hrănirilor sau hrănitoarelor.
teinegru64 scrie:Plecat-am noua din Craiova ...si cu sergentu din Vaslui zece(sper sa nu citeasca Alexandri):D Esti pe val... oltene.De stupul MEA sa vorbit la targul din Iasi.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 51 vizitatori