Nae, ma obosesti.
O spun pe forum: Anul acesta la S1+S2 a scos 6 tone din 70 de familii.
Cine nu crede sa fie sanatos, inclusiv tu.

Nu i-au pe nimeni de prost sa ii mint. sincer nu ma intereseaza cata avu spor pe zi....cate zile a dat salcamul. E simplu, la final atata a iesit.
In filmul rusului cat crezi ca a scos ala din stupii aia cu 10 caturi? 3 kg de miere?
Tu nu intelegi ca in prima zi de salcam, cand eram in sat - la campie bre, in CL, asta avea stupi cat mine de inalti? si am si eu 185cm.
Avea asa multe caturi deja puse ca era prea multa musca... De la sat am plecat la padure, tot la campie, dupa vreo 3-4 zile, nu mai stiu exact. (sigur am prins 3 zile de salcam in sat). Dupa o saptamana de stat la padure la campie am plecat spre zona de deal, unde infloreste salcamul dupa cel de la campie. in zona vladesti, campulung, poate iti spune ceva. Acolo am lasat stupii si am plecat, nu stiu cat a durat salcamul acolo. m-am intors dupa vreo 7 zile si m-am apucat de scos la miere. La fel si nenea asta care are 70 de stupi cat mine de inalti.
Poate astia mai cu experienta nu comenteaza pentru ca or gandi ca e posibil, poate au vazut mai multe la viata lor.
imi spui ca scris mult=greseli; eu cred ca ai facut si tu deestule greseli si prin sarcasmul tau poate bagi in ceata pe unii.
Daca ai fi tacut nu as mai fi scris eu atata, as fi ramas la obiect, oricine vrea sa incerce ii pot acorda "consultanta" atat cat ma pricep eu in acest procedeu.
Sa fii sanatos, carcotas esti prea mult.