Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Greseala cea mai mare

Mesajde redoo » 22 Ian 2012, 19:01

Nea Gica nu mai este sa ne traga de urechi si sa ne arate ce am gresit,asa ca va rog sa incercam sa facem ceva constructiv. Si incepatori si avansati am facut odata o greseala. Vreau sa va rog sa expuneti greseala si rezolvarea aferenta.
Consider ca e un lucru din care putem invata cu toti.
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Re: Greseala cea mai mare

Mesajde cypryx » 22 Ian 2012, 19:13

GRESALA MEA,

nu lăsaţi stupi din polistiren în curte cu găini,am paţito dar nu grav desi ar fi trebuit sa stiu ca la gaini le place polistirenul.ele mi au ciupit stupi,un pic dar i au ciupit si au mai deranjat si albinele,acu iarna.o sa repar la primavara acu nu am ce face ca le deranjez pe albine .rusine mie .
VOI NU FACETI ASA.
gresala mea.

salutare
cypryx
festina lente,pământul e rotund si ajungi sigur in același punct.
cypryx

Re: Greseala cea mai mare

Mesajde paul » 22 Ian 2012, 19:25

Eu zic ... SA-L REINVENTAM PE ... NEA GICA !!! Adica ... UN PROFESIONIST ... SA NE TRAGA DE URECHI ... CAND GRESIM !!! ADI HODIS sau IOAN GUIST ... AR PUTEA SA O FACA ... IN CUNOSTINTA DE CAUZA !!! Urechile mele ... exprima disponibilitate !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR